Misiune.ro » Resurse Crestine » Poezii crestine »
29 Decembrie
( Wednesday, 29 December, 2010 )

„Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Romani 8: 37

Daca astazi te confrunti cu durerea si suferinta, doresc sa te încurajez cu versetul din Romani 8: 37.

Indiferent de încercarile prin care treci, vreau sa stii ca Domnul Isus este singurul raspuns pentru toate problemele tale. Domnul a murit nu numai pentru pacatele tale, ci si pentru suferintele tale.

Aceasta înseamna cumva ca durerea pe care o ai ar trebui sa fie usoara? Nicidecum! Înseamna ca nu ar trebui sa te simti trist atunci cînd inima îti este frînta? Nu! Adu-ti aminte ca însusi Domnul Isus a plîns atunci cînd prietenul Sau Lazar a murit…

Din cauza pacatului noi traim într-o lume cazuta, pierduta. Într-o astfel de lume se pot întîmpla lucruri rele chiar si copiilor lui Dumnezeu.

Curaj! Ai un Mîntuitor care traieste în veci! Si pentru ca Mîntuitorul tau traieste, pentru ca Mîntuitorul tau a îndurat si învins suferinta, tu poti avea o speranta în aceasta viata.

Este acea nadejde care stie ca nicio încercare nu dureaza vesnic si ca Domnul Isus va da pace si încredere tuturor celor care cer lucrurile acestea.

Da, Domnul Isus, Hristosul care a învins totul este raspunsul pentru tine, indiferent de situatiile prin care treci astazi. Si pentru ca El este un învingator, tu, ca si copil al Sau esti un învingator.

DACA ASTAZI TE LUPTI CU PROBLEMELE, VINO LA PICIOARELE DOMNULUI ISUS. CERE-I PUTEREA DE A LUPTA!


Alte articole asemanatoare:

2 comentarii: “29 Decembrie”

1
Monica

multumesc!

2
RODICA

M-am nascut intr-o zi de miercuri pe 29 decembrie
Multumesc mult,de-abia acum am vazut postarea dvs.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro