Cum să fii un adevărat creștin?Te-ai întrebat vreodata ce înseamna sa fii mântuit si cum poti fi un adevarat crestin ?

Aceasta este întrebarea la care trebuie sa raspunda fiecare om, pentru a fi fericit si a gasi siguranta vesniciei.

Poate sunt lucruri în viata ta, care par sa nu mearga bine. Ai încercat multe solutii pentru a le îndrepta, dar acestea au dat gres. Daca înca nu ai gasit raspunsul pe care îl astepti, de ce n-ai lua aminte la ceea cear vrea sa-ti spuna Dumnezeu?

Cuvantul lui Dumnezeu cuprinde raspunsuri concrete la orice întrebare, iar Domnul Isus ,are solutii si pentru problema cu care te framanti astazi !

Poate ca povara sufletului tau este cauzata de faptul ca:

– Te simti vinovat si nu stii cum sa gasesti eliberare si pace ?
– Ti-ai facut planuri pentru viitor, dar n-ai siguranta ca se vor împlini ?
– Esti singur si ai nevoie de cineva care sa te iubeasca si sa te înteleaga ?
– Cauti fericirea si împlinirea în viata, dar nu o poti gasi ?
– Doresti sa stii cum poti sa ajungi mîntuit si cum sa fii un adevarat crestin ?

Raspunsul Bibliei a carei tema centrala este “Dragostea lui Dumnezeu” te include si pe tine. Aceasta dragoste a fost descoperita atunci cand Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit în lume într-un chip asemenea noua. Desi a trait o viata fara de pacat, El a murit pe cruce pentru pacatul meu si pentru pacatul tau. A fost îngropat, dar a înviat dintre cei morti si este viu în vecii vecilor.

Fiindca Hristos a murit, pacatele tale pot fi iertate. Si pentru ca El a înviat si a biruit moartea, tu poti avea viata vesnica. Aceasta este “Vestea Buna” pe care Dumnezeu o descopera prin Evanghelie. Poti avea acest dar al iertarii si siguranta vietii vesnice, numai daca îl primesti pe Hristos în mod personal.
Dumnezeu asteapta acest raspuns si de la tine! Versetele urmatoare arata care este partea lui Dumnezeu si care este responsabilitatea ta în acest proces :

Dumnezeu te iubeste !

Cel mai cunoscut verset al Bibliei, arata cat de mare este dragostea lui Dumnezeu:
“atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica ” Ioan 3:16
În dragostea lui, Dumnezeu vrea sa-ti stearga pacatele si sa-ti dea pace, bucurie si libertate, nu numai pentru viata de aici ci si pentru vesnicie.

Tu esti pacatos !

Poate ca ai auzit pe unii spunînd: ” sunt un om obisnuit, ca toti ceilalti; nimeni nu este perfect ! Biblia arata însa ca toti oamenii, oricine s-ar pretinde ei a fi, înaintea lui Dumnezeu sunt pacatosi: “caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu” Romani 3:23.
Cu totii stim ca am facut lucruri gresite, care ne-au separat de Dumnezeu. Pentru ca El este Sfînt, iar noi nu ! Iar acest pacat aduce pedeapsa.

Dupa cum un sofer trebuie sa plateasca pentru ca a incalcat legea circulatiei, si omul trebuie sa plateasca pentru pacatul care l-a savarsit; si “plata pacatului este moartea ” Rom.6:23.
Daca vei continua sa pacatuiesti, aceasta pedeapsa îti va aduce nu numai moartea fizica ci si despartirea de Dumnezeu si o osanda vesnica în iad.

Hristos a platit pentru noi !

Poate crezi ca trebuie sa faci fapte bune, sa mergi la Biserica, sau sa ai o religie, ca sa poti plati pentru vina pacatelor tale! Fiul lui Dumnezeu deja a achitat pretul. “..Dumnezeu îsi arata dragostea fata de noi prin faptulca, pe cand eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.” Rom 5:8

Salvarea este prin Har !

Cuvantul “Har” înseamna ” dar nemeritat“. Acesta arata ca Dumnezeu îti ofera ceea ce nu meriti, sau ceea ce nu poti castiga singur, fara sa te coste nimic. Trebuienumai sa-L accepti pe El prin credinta !” Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni .” Efeseni 2:8-9

Trebuie sa hotarasti acum !

Isus Hristos asteapta hotararea inimii tale. Primindu-L pe El în inima ta, vei deveni copilul Lui, pentru ca : “..tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu; nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu” Ioan 1:12-13. Ca si copil a Lui Dumnezeu, ai siguranta mostenirii si viata vesnica.

Ai vrea sa-I dai acest raspuns spunând:

” Doamne Isuse; recunosc ca sunt pacatos, dar cred ca Tu ma iubesti si ai murit pentru pacatele mele. Iarta-mi pacatele si da-mi eliberarea Ta. Te invit ca Mantuitor si Domn al inimiii mele si te rog sa ma ajuti sa Te urmez cu credinta pana la capatul vietii mele , avand siguranta iertarii si-a vietii vesnice. ”

Daca ai rostit aceasta rugaciune si L-ai invitat pe Domnul Isus în viata ta, poti sa ne anunti, lasand adresa postala completa, la rubrica: “contact. ” Iti vom trimite materiale de studiu, care te vor ajuta sa cresti în credinta.
Iar daca ai anumite întrebari, le poti adresa în acelasi mod.

267 COMENTARII

 1. Dumnezeu sa aiba grija de noi ca suntem copii lui sa ne poarte pe drimul cel drept si ingust ce duce la gradina domnului sai marturisim pacatele ca nu cred ca suntem fara de pacate.Multumim domnuluica am ajuns pana la varsta care o am .amin amin amin..

 2. In curind plec la Ierusalim este visul meu de o viata si iata bunul Dumnezeu mi la implinit.Imi doresc sa treaca timpul mai repede sa pot calca pe acel pamant sfant.Bunul Dumnezeu sa va ajute tuturor care va doriti sa mergeti la Ierusalim,asa cum mi-a ajutat si mie.Domnul fie cu voi cu toti.Amin.

 3. ca safii un adevarat crestin trebuie sa mergi pe urmelele lui isus mai precis sa fii neprihanit si sai urmezi calea cea adevarata asa cum a fost si el cred ca bunul dumnezeu are grija si de cei pacatosi amin

 4. Domnul sà và binecuvinteze ptr lucrarea pe care o facetzi,sunt multe màrturisiri care zidesc si Domnul Isus sà fie làudat.
  As avea si eu nevoie de citeva làmuriri in privintza postului, sà-mi spunetzi mai multe tipuri de post care se pot tzine,adicà ce se mànincà si bea si ce nu,pe perioada postului si cit de lung sau scurt poate fii o perioadà de post.
  Và multzumesc anticipat si zic ca DUMNEZEU sà và binecuvinteze.

 5. in acesta saptamina avem evanghelizare mam predat de curind mintuitorului meu Isus si as dori ca multe persoane sa o facanu doar singur ci impreuna cu familia am sa ma rog sambata pt voi si sufletele voastre c domnul sa va cerceteze sufletele si inima PACE VOUA TUTURORSI DOMNUL CU VOIIIIIIIIIIIIIIII

 6. Buna ziua ma numesc doryan. Cred ca intr-adevar este o ultima cale pe care noi cei din afara bisericii crestine o adoptam dar si dintre noi putini sunt cei care pot urma calea credintei pana la capat. Eu fac parte din categoria celor care spera sa cunoasca aceasta cale. Recunosc ca este o cale destul de grea dr nu imposibila! As dori cu adevarat sa pot fi un adevarat crestin si cred ca toti vem nevoie sa_l cunoastem pe dumnezeu.va multumesc

 7. Am citit m-am framantat dar de schimbat nu m-am putut schimba. nu am avut in familie pe nomeni care sa-mi fi spus de biblie in copilaria mea mai tarziu am facut rost de biblie1976 de la un penticostal.Fiind ortodox am practicat si practic ortodoxia. Pana in 2010. nu am folosit si nu am stiut de partasia cu dumnezeu ,de faptul ca ori ce om are o datorie si o porunca de implinit aceiia de al primii in inima sa pe ISUS.De asi preda viata lui ISUS,si apoi sa ajunga a se ruga lui Dumnezeu. Nu stiu cine si de ce complica lucrurile Pai daca noi credm in Sf, Treime, apoi mai trebuie sa-i despartim sa ne rugam in fel si chip NOI CEREM, CEREM SI ATAT .Cu cat citesti mai mult cu atat te indepartezi de adevar parca toate cultele-is facute sa te indeparteze de credinta sa te puna un concurenta cu cel de linga tine si culme incepe vanarea de greseli .Tu toate le vezi el toate le sti si la un moment dat amibi va situati intro lume de unde Dumnezeu a plecat de mult. cine este omul ,daca ar fi vreo unul sa stie sa se roage si sa invete si pe alt om .cui ia raspuns vrodata la rugaciune Dumnezeu. a auzit careva vrun glas sau cuvant de la dumnezeu/atunci de ce vorbimn despre ce . Biblia consemneaza intr-un singur loc ca s-a auzit un glas din CER ACESTA ESTE FIUL MEU DE EL SA ASCULTATI! DAR OMUL CE A FACUT a FACUT RELIGII CULTE TRADITII OBICEIURI SFINTE TRADITII SFINTI SI PREA SFINTI A inceput de aproape 2000 de ani indepartare si denaturarea adevarului.se fac tratate si se scrie mult despre ISUS Dar dumnezeirea lui cine o propavaduieste E judecat si asezat ca un om EL care e de la inceputul lumii. Putereai nevazuta lucreaza ,dar oamenii mai cauta argumente, unii mai vor minuni si miracole, alti chear ar vrea ca unul din morti sa invie si sa ne spuna cei dincolo E greu pe pamant si cine nu poate fi manipulat si nici prostit ala deabea poate fi sigur ca e pe calea cea buna Fapte nu vorbe Credinta ,credinta,credinta.Un indemn cautat sa nu mai despartiti SFANTA TREIME,dati slava si credeti in putere ei si faptul ca ESTE U&N SINGUR DUMNEZEU,adresati-va lui Un fapt stiut La botez il primesti pe ISUS e taina e mare taina.Aici daca ar putea cineva sa ma lamureasca Sufletul il ai din embrion
  Din pantecele mamei te formezi ca om se stabileste o spirala a vietii si puncte pe care sa le atingi aproape ca ai viata desenata ca o HARTA,Ce este scris in frute-ti este pus Asta nu prea se cerceteaza Fara mine nimic bun nu veti face.Aici alta taina omul are posibilitate sa schimbe macazul De aceia am ajuns unde am ajuns ,Oameni fara de credinta inchipuiti si falsi repetenti la bunsimt si mai cu seama fara rusine. ne preocupa mai mult grija de a avea nu conteaza cum si mai putin de a da nu conteaza cui.traim pentru noi intr-n egoism fara margini nu intereseaza pe nimeni porunca sa iubesti pe dumnezeu si pe aproapele,ca pe tine insu-ti
  cred ca suntem toti niste rataciti departe de adevar si perduti in spatiu.Nu stiu cand si cine si cu ce ne va trezii!

 8. Dragostea Lui este enorm de mare..Ma bucur sa citesc ceea ce ati postat..Domnul lucreaza la inima mea si ma bucur sa vad ca la atatea alte persoane. Toate lucrurile spre slava Domnului…caci El este singurul care merita !

 9. Pt Lila : Hristos te iubeste si te poate ajuta. Cere schimbarea pe care o poate face doar Duhul Sfant, din interior spre exterior. Cere nasterea din nou si cand Dumnezeu te schimba,iti va da si putere asupra pacatului. El te iubesteeee si sigur te va ajuta!!!!!!!!!! Daca doresti sa vb, adresa mea este givemewingstfly@yahoo.com.

  Daca am scris dur sau in spirit de judecata,scuze..imi cer iertare. Si eu tb inca sa ma mai pocaiesc de multe pacate, desi Hristos m-a salvat si m-a schimbat.

  Love u! Pa pa. Andreea

 10. Am fost si eu o data copilul domnului,dar am cazut si mam ìndepartat de el de foarte mult timp.De cìnd nu mai fac voia lui ma simt foarte singura si nu ma ìntelege nimeni ce e ìn sufletul meu.Acum simt k dumnezeu[tatal]ma cheama ìnapoi la el si vreau sa ma ìntorc si sa-i fac voia lui,dar am o ìncercare mare de tot.Stau ìmpreuna cu viitorul meu sot si el nici nu vrea sa auda de pocainta este foarte ìmpotriva,ìncerc sa ìi explic sa-l fac sa ìnteleaga k trebuie sa devenim copii lui ,dar el nu ìntelege nici nu ma asculta.Dar am speranta k d-zeu ma va ajuta si cred k va lucra si la inima lui asa cum lucra la inima mea acum,ptr-k d-zeu[tatal]nu uita de copii lui si din clipa ce ne facem de lucru cu el nici noi nu putem sta nepasatori fata de el.vam povestit un pic de mine,ptr-k asi vrea sa va rog ìn numele domnului isus sa va RUGATI pentru mine caci am nevoie.

 11. Si eu am crescut intr-o familie de crestini.M-am departat de D-zeu si am luat-o pe o cale rea.M-am apucat de fumat si nu ma mai pot lasa.Anul trecut m-am operat a fost un an greu pt mine,am strigat la d-zeu,m-a ajutat,am lasat fumatul,iar dupa ce m-am simtit mai bine,am inceput iar.Va rog sa ma ajutati,nu stiu cum sa fac sa fac.

 12. in primiul rand fiti binecuvantati .am si eu niste sfaturi care sper sa fie de folos .pentru toti cei de mai sus care cer intelepciune trebuie sa stie ca intelepciunea nu se inprumuta cu caru dar se gastiga cu bobu si pentru cei de alte religi sa nu isi puna problema asta si sa gandeasca asa : in fata lui Dumnezeu suntem TOTI egali atunci intre oameni nu ar trebui sa fie problema asta ca o persoana sa apartine unei culori si alta altei culori toti fim crestini adica de aceiasi culoare doar atei sau inchinatori la idoli trebuie sa ii coloreze cineva asa ca daca vreti lamuriri suplimentare contactatima pe mess: stefan_osc . sper ca nu e vreun bai daca am luat id-uri de la cei mai sus (am 16 ani)

 13. Draga Anna,

  Doresc sa te incurajez , sa-ti spun sa te increzi din toata inima in Domnul si El va lucra. Noi suntem toti foarte slabi, si eu am 4 ani si ceva si de multe ori ma gandesc asa cum spune cantecul “ce-ai gasit Doamne la mine ? , n-am nimic bun si frumos “, dar cred ca Dumnezeu ne-a chemat la El cu scopul de a implini voia SA. Ma rog Domnului sa ne descopere voi LUI si sa ne ajute sa o implinim. Stiu ca este foarte usor sa dai sfaturi, dar vreau sa te incurajez sa te increzi din toata inima in Domnul si El va lucra in vieta ta. Cuvantul spune ca daca IL cautam din toata inima se va lasa gasit . Doamne ajuta-ne sa te cautam din toata inima si sa nu ne lasam amagiti de cel rau.Stiu si sunt convinsa de lucrul acesta ca cel ce a inceput lucrarea in vietile noastre ( Dumnezeu) ne va conduce pana la sfarsit. Cu Dragoste in Domnul ISUS ,

 14. sunt botezata de 8 ani si nu stiu daca IL cunosc pe Domnul de fapt ma simt foarte slaba si stiu ca numai El imi poate da scaparea dar parca nu pot sa iL ALEG PE EL
  MA DOARE SI VRFEAU SA IL CAU=T
  rugativa ca DOMNUL SA SE INDURE SI DE MINE

 15. imi doresc din adancul sufletului meu ca familia mea sa-L cunoasca pe Dumnezeu sa fim si noi copiii Lui , sa lucreze Dumnezeu la sufletele noastre sa se faca voia Lui nu voia noastra,sa faca ceva sa fie bine pt toata fumea sa lucreze asa cum crede El ca e bine SLAVIT SA FIE BUNUL DUMNEZEU,DOAMNE AJUTA-MA.

 16. pace…este prima data cand scriu..as avea nevoie de mai mult credinta…si sa ma sprijinesca cineva si pe mine in rugaciune..mi-as dorii sa ma apropi mai mult de DOMNUL dar parca cateodata nu am putere..ma simt f pacatoasa
  am vazut si vad mana lui intoteauna langa mine si peste mine…dar tot timpul imi pun intrebarea DE CE? pt ca nu merit nimik din partea LUI

 17. ii multmesc Domnului k existati si va multumesc si voua k Ii faceti voia Sa. exact knd ma simteam lipsit de putere, pace si speranta am aflat acest site, la intamplare. ma bucur k existati…!!! langa Domnul sunt suisuri si coborasuri, insa sa nu ne pierdem credinta vie, generatoare de iubire. trec prin incercari sfasietoare, dar consider k Imparatul ma disciplineaza, ma pregateste, nicio ispita nu e peste puterile noastre, insa sunt la marginea abisului; am nevoie de rugaciune pt a trece peste prapastia obscura!!

 18. Dragii mei
  As vrea sa va incurajez sa nu va lasati prada disperarii. Domnul este atit de BUN. Daca venim cu cainta la El si ne recunoastem asa cum suntem( pacatosi), singele Lui care curateste , ne va spala de orice am gresit. El nu tine seama de vremurile de nestiinta , dar porunceste acum tuturor sa se pocaiasca. Doresc ca Dumnezeu sa ne dea putere sa Il urmam cu toata fiinta noastra . Si cred ca El are putere sa nimiceasca lucrarile satanei , caci pentru asta a venit in lume ( Domnul ISUS ). Domnul sa reverse indurarea LUI peste noi toti.

 19. as vrea si familia mea sal cunoasca pe domnul iisus.as vrea si eu sa fiu un adevarat crestin ca sa il iubesc pe dumnezeu mai mult.va rog sa va rugati pentru faamilia mea si pentru mine.va multumesc din inima.domnul sa fie cu voi cu toti.

 20. va rog sa va rugati si pentru mine si pentru familia mea ca avem nevoie de domnul iisus>>>domnul sa va tina sub paza lui >>>>sa va asculte rugacunile facute de voi>>>>va las in mina domnului iisus

 21. as dori sa va rugati pt mine…am doua probleme:
  1.am cazut in pacat si mie tare greu sa ma ridic…nu mai suport viata pe care o traiesc..vreau sa fiu cu Isus, nu ma vreau sa traiesc in lume.sunt botezat dar am cazut in pacat…vreau sa ies din acel pacat..
  2.a doua problema care o am…peste catva timp voi avea de dat un examen…nu vreau sa gresesc..vreau sa il iau….
  fratilor,surorilor care vedeti ce am scris aici va rog foarte mult sa va rugati pt mine…va rog ajutati-ma..rugati-va ca domnul sa ma scoata din pacat si sa pot lua examenul…fiti binecuvantati!!!

 22. acum vreo 12 ani am frcventat biserica penticostala ,am fost si in corul biserici mia placut foarte mult ma rugam zilnic dar am fost prea slab si am decazut viata mea sa schimbat in rau si acum ma tot gandesc cat de bine si ferict ma simteam inpreuna cu prieteni mei in adunare acum mai merg dar foarte rar la biserica ,vreau sa va spun ca nu am apucat sa fac botezul.In fiecare dimineata dau drumul la radio si ascult postul CALEA SPRE CER si ma mai linisteste si pe aceasta cale as dori sa va rog sa va rugati pt mine sa ajung cum am fost inainte as dori ca DUMNEZEU sa intareasca si sa ma scape de toate vicile va rog mult de tot rugativa pt mine

 23. Cred in Dumnezeu si intotdeauna am crezut,dar totusi am momente cand simt ca nu-L pot avea sau nu-L pot simtii atat de aproape pe cat mi-L doresc,pe cat as vrea eu.Deasemenea am impresia ca exista o influenta negativa asupra mea,care, atunci cand ma gandesc la Dumnezeu,sau cand ma simt sub protectia Lui un pic mai mult ca de obicei,incearca sa-mi indeparteze orice gand de la Dumnezeu.Stiu ca influenta celui rau este foarte mare pt noi,dar nu as vrea sa se intample asta niciodata.Ce m-ati putea sfatui?

 24. va rog sa va rugati si ptr mine si familia mea eu am inceput caticheza acum iar sotia mea a facut botezul de 6 luni si satana se lupta sa ne darame rugativa ptr noi ca domnul sa ne intareasca fiti binecuvantati

 25. SLavit sa fie Dumnezeu pt cum lucreaza in vietiile noastre, pt Dragostea si Puerea LUI nu pot sa nu spun ce a facut ISUS in viata mea si k nu am nici-un merit, dar Dragostea Lui de Dumnezeu care este de neintels si de necuprins
  dar este atat de Minunata.Pe data de 15 iunie 2008 am facut Botezul in apa, Matei 10:39 Cine î?i va p?stra via?a, o va pierde; ?i cine î?i va pierde via?a, pentru Mine, o va câ?tiga. Am avut o viata fara de Speranta pt k Speranta adevarata o da Isus si eu nu eram cu El. dar datorita Dragostei LUI si Harului Maret am primt viata prin Acela care o Detine o viata noua in ISUS,nu am merit sunt un pacatos dar un pactos iertat nu va lasati inselati si cstigati de cel rau ori de cate ori cazi nu spune k nu mai este iertare k nu u hatarasti ci Acela care da Mila si Indurare Matei 14:14 Când a ie?it din corabie, Isus a v?zut o gloat? mare, I s-a f?cut mil? de ea, ?i a vindecat pe cei bolnavi.
  Matei 18:21 Atunci Petru s-a apropiat de El, ?i I-a zis: “Doamne de câte ori s? iert pe fratele Meu când va p?c?tui împotriva mea? Pân? la ?apte ori?”
  Matei 18:22 Isus i-a zis: “Eu nu-?i zic pân? la ?apte ori, ci pân? la ?aptezeci de ori câte ?apte. eu cred k Isus ne iarta de nenumarate ori de acea ma indemn p mine si toti cei care IL IUBITI nu renuntati Veniti la Isus cu tot ce aveti nu lasati sa va castige cel rau.Matei 19:14 ?i Isus le-a zis: “L?sa?i copila?ii s? vin? la Mine, ?i nu-i opri?i, c?ci Împ?r??ia cerurilor este a celor ca ei.” Ajutane Doamne sa venim sa cerem iertare k niste copii,Matei 21:22 Tot ce ve?i cere cu credin??, prin rug?ciune, ve?i primi. Matei 22:37 Isus i-a r?spuns: “S? iube?ti pe Domnul, Dumnezeul t?u, cu toat? inima ta, cu tot sufletul t?u, ?i cu tot cugetul t?u.”
  Matei 22:38 “Aceasta este cea dintâi, ?i cea mai mare porunc?.
  Matei 22:39 Iar a doua, asemenea ei, este: ,S? iube?ti pe aproapele t?u ca pe tine însu?i.’ Domnu Isus sa fie cu noi fiti Binecuvantati si va rog sa va rugati si pt noi vom avea doi gemeni. IOSIF SI ESTERA

 26. Dumnezeu este calea cea dreapta pe el trebuie sa-l urmam chiar daca uneori suntem confuzi ,noi nu avem capacitatea sa-l vedem dar El ne vede si ne ajuta ori decate ori avem nevoie.Trebuie sa ne rugam mult ,sa citim din Sf.Scriptura si sa fim milostivi si daca putem sa tinem si post este si mai bine .Numai asa il putem simti pe Dumnezeu si nu mai asa ne putem mantui-Dumnezeu sa ne ajute Amin.

 27. Eu incerc din ce in ce mai mult sa ma apropii de Dumnezeu dar de ce ma apropii de ce am mai multe ispite si simt ca schiopatez ,uneori sunt dezamagita si lupt din rasputeri sa nu cad din nou .Nu demult am cazut foarte tare si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa depasesc acele momente care pt. mine au fost ingrozitoare si va spun cu mana pe inima ca Dumnezeu m-a ajutat de m-am ridicat si simt ca acum nu ma rog indeajuns si nu fac tot ce trebuie ca sa-i multumesc pt.tot ce a facut pt.mine

 28. Ciao tuturor.Ma numesc Magdalena si am 24ani.Vreau sa incurajez pe cei cazuti si descurajati.In primul rand sa nu uitati ca D.zeu va iubeste(si EL ne iubeste pe toti). Ne iubeste pt. ceea ce santem nu pt. ceea ce facem.Si ce suntem? suntem copii LUI.Si daka noi santem copii LUI; D.zeu ce este? EL este TATAL nostru.Deci, atunci cand pacatuim,sa venim cu indrazneala la TATAL nostru si sa.i cerem iertare,caci EL ne asteapta cu bratele deschise pt. a ne darui iertarea.Vrau sa dau un ex:daka un copil pamantesc greseste impotriva tatalui pamantesc ce credeti ca tatal nu.l mai iubeste? Ba da il va ierta si.l va iubi ca la.nceput. Daka un tata pamantesc poate ierte si iubi,atunci TATAL nostru CERESC ne iubeste la infinit Nu.l ascultati pe cel rau care va sopteste ca pt voi nu mai este iertare.Sa ne impotrivim celui rau cu tarie si el va pleca de la noi amin. Pacea DOMNULUI sa va umple inimile de bucurie.

 29. Ma numesc Lacrimioara Criveanu , m-am nascut in satul Boghicea judetul Neamt . De mai bien de 20 de añi am plecat din sat . Eu am cunoscut pe Domnul Isus mi_am predat viata Lui si sunt tare fericita . Dar ma doare sufletul de satul meu natal , aici nu a ajuns mesajul Domnului . in sat sunt 2 religii, ortodoxa majoritara si catolici o parte mai mica. Lumea este foarte inraita si nu vor sa accepte si nici sa auda de pocaiti, ii considera anticristi. Daca eu mam pocait sunt rusinea familiei. si rusinea satului. Aici in acesta sat eu am pe mama mea de 78 de añi care daca iam spus ca daca ar veni misionari in sat ea sai cazeze , a sarit in sus si ma spus ca no mai ingroapa preotul si sa nui fac asa o rusine de mare. , Am un frate alcoolic de 35 de ani, mama mea stie de frica lui , dar el este in rind cu lumea , eu nu. Sunt foarte trista si nu stiu cui sa ma adresez ca sa se trimita misionar si la mine in sat Ca lumina, si adevaru sa patrunda si in acel colt de tara. Boghicea este un sat destul de mare , are multi tineri , dar nu numai in satul meu nu a ajuns cuvintul nici in satele din jur nu a ajuns , si sunt multe sate si destul de numeroase.Problema este ca aici trebue sa mearga deschizatori de drumuri , misionari cu imbracati cu puterea si rabdare . vor fi foarte rau primiti ( ca in tarile arabe ) lumea este foarte impetrita .dar eu am speranta caci si de aici poate Dumnezeu sa scoata aur curat, numi perd speranta si ma rog . Domnul mai face si astazi minuni si chiar sub ochi mei , Eu stiu caci El a facut sa tisneasca apa din stinca , Tot El poate sa faca si o teezire si in Boghicea Amin

 30. EU LOCUIESC IN ESPANIA LAM PRIMIT IN SUFLET PE DOMNUL ISUS AICI,PANA AICI NU LAM CUNOSCUT DAR DE CAND AL CUNOSC POT SA VA SPUN CA SUNT ALTFEL DE OM SI MA SIMT MAI IMPLINIT,AI MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA A BINE CUVANTAT DORINTA MEA DE AL CUNOASTE MAI MULT DEA VORBI CU EL DEAL CANTA DE AL SLAVI ASA AL POTI AVEA MAI APROAPE SI IN INIMA TA PE DOMNUL.AMIN.

 31. pace eu cred ca acum traim vremurile de pe urm si sint multe invataturi stricate trebuie sa fim foarte atentii la toate lucrurile conform biblie dac cineva ne spune ceva trebuie cautat in sfinta biblie daca este adevarat ceace spune vedem ca vremurile se implinesc cum scrie acum doar trebuie sa ne rugam lui dumnezeu prin isus hristos sa ne dea putere sa fiim asa cum dumnezeu vrea in epistola catre filipeni zice cap 4 versul 6 ´´nu va ingrijoratide nimic ci cereti orice lucru aduceti cererile voastre la cunostiinta lui dumnezeu,prin rugaciuni si cereri cu multumiri´´´daca facem asa vom birui orice obstacol ,in ziua de azi framintarile sint multe ,economice ,sanatate (boli)incurabile ,cutremure inundatii etc dar daca ne incredem in dumnezeu si cu adevarat il slujim orice sar intimpla sintem cu el chiar daca am muri pentru el sa murim ,dar dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sal urmam pe el si sa credem ca cu adevrat el este cel ce este si trebuie sa vina amin

 32. Traim an vremurile din urma si biblia ne spune ca vor veni multi anvatatori mincinosi.De aceia va andemn sa va rugati ca DUMNEZEU sa va lumineze an privinta cuvantului SAU (Biblia). Cuvantul SAU trebuie sa fie un filtru la toate anvataturile pe care le primim dela alti,oricare ar fi ei. De aceia va andemn sa cititi si sa anvatati Biblia cat mai mult,caci an Ia gasim tot ce trebuie sa facem pentru a castiga VIATA VESNICA.
  ISUS ESTE VIATA AMIN

 33. orice am face.orice am avea .FARA DUMNEZEU NU AVEM NIMIC.Fara Dumnezeu suntem pierduti si ratacim pe acest pamant fara a avea un rost.Spun din experienta vietii mele.L-am cunoscut pe D-zeu la o varsta frageda.apoi l.am parasit pt a gusta placerile lumii.O mare greseala.Vreau sa ma intorc la el pana nu e tarziu.Rugati-va pt mine.

 34. Intradevar ca traim intr-o lume murdara plina de mizeria pacatului.Parca simt lumea incarcata de pacatul greu si negru inaintea lui dumnezeu….o lume atat de murdara incat de multe ori imi pare rau ca fac parte din ea…As vrea foarte mult sa o putem schimba..dar efortul nostru este precum o lacrima curata intr-un ocean imens involburat plin de necuratire,uraciune si spurcaciune.

  Biblia spune ca cu toti am pacatuit si suntem lipsiti de slava lui Dumnezeu.
  Asta inseamna ca lumea asta este respingatoare de Dumnezeu si uratoare de Dumnezeu …
  Ne-am nascut in pacat,am continuat sa pacatuim si sa uram pe Dumnezeu..
  Fi sincer cu tine…nu te ascunde,caci ascunzandu-te niciodata nu vei afla adevarul…Daca cineva te intreaba daca iubesti pe Dumnezeu ce raspunzi?…DA….dar faptele tale,sincer afirma sau infirma acest lucru?.
  Facand faptele lumii acesteia ne vom duce in pacat urmat de iazul de foc,locul in care ne vom petrece vesnicia..

  Omul este in continu pacat inaintea lui Dumnezeu.
  Multi au spus o rugaciune si au simtit un val de credinta…au marturisit pe Isus ca domn si mantuitor personal in viata lor,s-au botezat poate la o biserica,au mers si inca merg mai departe acolo dar in sufletul lor s-au intors la viata de alta data si cred ca sunt intradevar mantuiti…pacat..Mantuirea vine prin pocainta continua(zilnica)si credinta continua in Isus Hristos,in fiecare zi trebuie sa ne pocaim pentru ca in fiecare zi pacatuim…si apoi trebuie sa ne caim de acele pacate indiferent cat am pacatuit,chiar daca pacatuim mai putin ca aproapele nostru sau poate mult mai putin ca inainte…nu conteaza pentru ca inaintea lui Dumnezeu nu vom fi judecati dupa standartul omenesc..daca am pacatum mai putin nu va zice nimeni : “las ca-i bine,ca alti au pacate mai mari”…

  Suntm atat de usor pacaliti si manipulati de satan incat nu ne dam seama..traim impreuna cu pacatul si il adoram fara sa ne dam seama…numim pacatul ceva normal in viata noastra si nu concepem viata fara el..nu vrem sa ne despartim de le zicand ca este ok si nu este rau sa fac asta..si aia..fara sa ne dam seama sau cu o oarecare cunostinta minima de pacatul pe care-l facem..

  Scriptura ne spune ca nu doar intrarea este ingusta ci si calea este ingusta..asta insemnand ca nu putiti sunt cei care au simtit in viata lor valul acela de credinta in urma caruia s-au botezat ci,putini sunt aceia care dupa ce s-au botezat pastreaza aceasi cale spre Isus cu aceasi ardoare ca si in ziua in care s-au botezat.

  Daca aveti timp va rog sa urmariti ceva interesant..Sper foarte mult sa va trezeasca siritual.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-4276561436474838462

 35. Ii multumesc lui D-zeu pentru ziua de azi, pentru ziua de maine si pentru faptul ca inca traiesc.Ii multumesc pentru toate lucrurile Lui si pentru faptul ca m-a invatat sa-L iubesc. Slava Tie Doamne!

 36. Ma bucur ca in sfarsit l-am gasit pe Dumnezeu.Ca am avut pe cineva drag ca sa ma invete si sa-mi arate calea adevarului adica pe Dumnezeu.Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa stiti ca in Domnul veti gasi intodeauna sprijin si ajutor!

 37. Va iubesc, misionari si cititori ! in aceste momente ma rog pentru voi toti ca Dumnezeu sa va pastreze in Harul Sau ! Va implor, vorbiti-le oamenilor pe limba lor, folositi orice prilej de a-i sensibiliza cu privire la semnele pe care Dumnezeu ni le da in fiecare zi – ca venirea Lui este aproape. Ex.: am auzit un dialog al unui reporter radio cu o persoana responsabila de la Inst.de meteorologie, aceasta din urma recunoscand ca specialistii sunt total surprinsi de evolutia vremii, ca “masuratorile” si estimarile lor n-au coincis in ultimile doua luni de loc cu realitatea…De aici putem dezvolta subiecte pe orizontala si pe verticala cu tinta clara de a face inteles oricarui om indiferent de clasa sociala, pregatire, sex, religie…ca Dumnezeu si numai el detine controlul in Univers si ca fiecare din noi poate aduce un aport benefic la viata Pamantului prin simpla schimbare de atitudine , de gandire si actiune. Sa fim din ce in ce mai buni, nu mai buni decat altii ci mai buni decat noi insine. Cu cat vom fi mai cartitori, mai nemultumiti si vom “deversa” cuvinte rele si murdare la adresa oricui,vom avea mai mult de suferit in planuri vizibile dar mai ales in cele subtile ale fiintei noastre. Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne mentina mereu ALTFEL si sa evanghelizam continuu prin viata noastra.

 38. Dragii mei ,
  Ma bucur ca existati si cred ca acest site ,prin marturiile voastre si prin ceea ce contine este atit de curat , in aceasta lume murdara cind chiar si in s-iteurile asa-zis uneori crestine sunt tot felul de anunturi obscene. Doresc ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ceea ce faceti si in ceea ce faceti sa fie cu voi cu fiecare .Va rog sa va rugati pentru o cauza de boala a unei fetite din T-g Mures.
  Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala, inzecit.Cu dragoste.

 39. din greseala am nimerit acest site si ma bucur ca l am gasit,este interesant,sunt deacord cu majoritatea dintre voi,numai ca nu pricep ce a vrut sa spuna prin ceaaa ce a scris emilia in decembrie 2006,la 6.15?avetzi grija de voi,fitzi alturi de Donmul.un saludo

 40. ..va rog sa va rugati pt minee..vreau cu adevarat sa`l primesc pe Domnul in viata meaa..si sa`l urmez pana la sfarsitul vieti meleee…!

 41. M? bucur c? am descoperit acest sait, îmi place f mult, este f interesant, merit? cercetat, dar ?i studiat în grup ?i în particular, dar pt c? acest sait ofer? o comunicare cu mul?i din ?ar? ?i nu numai a? dori ca s? vorbim diverse subiecte rel, astfel ofer adresa de mes: calimeracasy@yahoo.com; eu chiar sunt pasionat de studiul biblic ?i filosofia religioas?; v? mul?umesc pt toate.

 42. Felicitari!!!
  Acest citte,face ca multi crestini sa incerce sa redevina pe calea cea buna,pe calea mantuirii….
  Din lipsa unei educatii crestine multi dintre noi descopera mai tarziu puterea rugaciunii…
  Multumesc bunului Dumnezeu ca datorita unei persoane dragi mie ,pe care nu o cunosteam pana in februarie 2009 am reusit sa constientizez ADEVARUL CRESTIN…
  Asa am cautat si v-am descoperit si pe dumneavoatra si ma bucur ca EXISTATI.Ma rog in fiecare zi ca cei mai multi oameni sa intoarca fata catre DUMNEZEU pentru a micsora efectele negativitatii ce ne inconjoara….
  DOAMNE AJUTA!!!! TOATA OMENIREA ….

 43. eu sint o tinara pacatoasa care am crescut auzind cuvintul lui Dumnezeu dar am uitat de el vrea sa il primesc din nou in inima mea vrau sa ma inorc la el dar am nevoie de ajutorul vostru rugativa pentru mine

 44. pace.
  multumesc lui dumnezeu pentru acest site, este extreaordinar.
  am si eu o rugaminte, va rog sa va rugati pentru familia mea(familie penticostala), trecem printr-o incercare foarte mare, parintii mei au ajuns aproape intr-o stare de depresie. numai dumnezeu mai poate lucra. este vorba de fratele meu care merge spre calea pierzarii, suntem foarte descurajati.
  si sa ma ajutati si pe mine, pentu botezul cu Duhul sfant.
  multa pace in cntinuare si multe binecuvantari!

 45. Dragaii mei,
  Multumesc Domnului pentru tot.
  Va rog sa va rugati si pentru mine, pentru Botezul cu Duhul Sfint, si ca Dumnezeu sa ma creasca in omul dinlauntru. Ma aflu intr-o stare de depresie, fara motiv ( sau exista un motiv pentru ca in gand l-am suparat pe Domnul), si sunt asa de slabita in puterea de al sluji cu credinciosie.
  Va multumesc si Dumnezeu sa va Binecuvinteze pentru tot ce faceti pentru EL.

 46. Va rog sa va rugati pt o familie care este greu incercata sunt la un pas de divort.Amindoi au o chemare deosebita de la Dumnezeu dar deavolul vrea cu orce pret sa distruga familia aceasta va rog rugati-va pt ei nu va au decat pe voi.
  Va multumesc mult!

 47. domnul sa va binecuvanteze ptr lucrare doresc sa va rugati ptr mine ptr a primi botezul cu duhul sfint
  si ca domnul sa-l mantuiasca si pe sotul meu si sa-l aduca la pocainta va rog in numele domnului isus rog toti crestini care citesc acest mesaj

 48. multumesc Domnului Isus pentru ca mi-a oferit o a doua sansa si pentru ca ma ajuta si ma protejeaza.Dumnezeu sa faca ca lucrarea aceasta sa fie binecuvantata si sa ajute la intoarcerea a cati mai multi copii acasa la Tatal.

 49. Dragii mei,
  |Va doresc un an Binecuvintat de Dumnezeu.Multumesc Domnului pentru ca ne-a ajutat pana aici, sa punem o piatra de aducere aminte si Sa-L rugam sa ne tina cit mai aproape de El .

 50. DUMNEZEU a facut in trecut multe minuni,cu poporul lui Isdrael,cu Iov……….,NOI toti ar trbui sa invatam ca dragostea LUI este nemarginita,vazand ca lumea nu vede,nu simnte,nu constientizeaza,a trimis pe fiul LUI prea iubit,mesajul este simplu,sa sacrificat,a depins de trup,a trait ,suferit,vazand cat de egoisti,rai si maniosi suntem.TOT CEA CE A FACUT,CE INSEAMNA SI AR TREBUI SA FACEM VAZAND CA A CUPRINS HARUL LUI TOTUL PENTRU NOII,UNEORI RAMANEM SI NOI NEPASATORI,NOI CRESTINII,AR TRBUI SA ACCEPTAM ACEASTA DRAGOSTE SI SA NE TINEM TARE DE TRUPUL LUI HRISTOS,SA NE IUBIM,AJUTAM,RUGAM INPREUNA PENTRU A AJUNGE CU ADEVARAT IN CREDINTA,APROAPE DE TATAL NOSTRU.MERITA SA TRAIESTI PENTRU HRISTOS,PENTRU CA TOT CE OFERA LUME,NU NE VA SATISFACE ATUNCI CAND IN NOI TRAIESTE DUHUL SFANT SI TEMPLUL SAU TREBUIE CURATIT,INOIT CU TOT CE INSEAMNA CUVUNT SFANT,ALFEL SUNTEM MORTI IN PLACERILE TRECATOARE CE NIMIC NU OFERA,DOAR TINE SUFLETUL PIERDUT SI TRIST,NEMULTUMIT.EU STIU TOATE ACESTEA,PENTRU CA AM PRIMIT DRAGOSTEA TATALUI LA TIMP,ACUM ERAM O BIATA OAIE RATACITA,FICA RISIPITOARE SI NEASCULTATOARE,DAR DUHUL LUI CEL SFANT MA TREZIT LA REALITATE,LA APA VIETI SI CA PE O MLADITA RAZVRATRITA MA LEGAT LA VIE SI NU MA TAIAT.VA DORESC CA HARUL,DRAGOSTEA SI SLAVA TATALUI SA RAMANA IN VOI SI VOI IN EL.AMIN

 51. De multe ori am pacatuit,murdarindu-mi sufletul cu pacatele cele mai negre.Uitam de Dumnezeu fiind nepasator fata de El.Insa,cand nu mai gaseam alta solutie pentru rezolvarea problemelor ivite,imi aminteam de El si ii ceream ajutorul.Iar, Dumnezeu in bunatatea lui,mi-a aratat ca ma iubeste si ca este langa mine,chiar daca de cele mai multe ori consideram ca nu merit nici macar sa ma ia in seama. Dumnezeu exista si este cu noi.Iubirea lui este nemarginita fata de oameni.Cu totii trebuie sa intelegem asta,dar primul care trebuie sa inteleaga sunt eu.

 52. ancredetiva an domnul sinu vaabatetide lacaile lui la necaz si stramtorare strigati catre iel …va spun aceasta din propriami experienta …….. adresa mea de idl e mariangavril25

 53. DUMNEZEU ESTE LUMINA SI AN EL NU E ANTUNERIC CINE VREA SA SE APROPIE DE IEL SA ALUNGE ANTUNERICUL DIN VIATA LUI CAUTATIL PEDOMNUL CATA VREME SE POATE GASI > MULTUMESC LUI D_ZEU CA AM GASIT ACEASTA UNDA DE COMUNICARE CINE VREA SA VORBIM SA MA CAUTE PE MARIANGAVRIL25

 54. ii multumesc lui Dumnezeu pt tot ce a facut in viata mia,avem un tata care isi iubeste copiii,si nui lasa niciodata in nevoie,vriau sa va spun ca odata eram aproape de Dumnezeu si ma simtiam cel mai fericit din lume,in schimb acum ii simtesc lipsa,numai e ceia ce a fost,imi simt inima goala,am nevoie de el,de dragostia sa,ma simt un fiu care a risipit averia tatalui.sunt la rascruci de drumuri si nustiu unde so iau,ma simt obosit,……

 55. In fiecare zi ma gandesc ca maine va fii mai bine nu cred e din ce in ce mai rau de ce?pentruca asa e viata…………grea noi trebuie doar sa o aceptam. Doamne cand va fii mai bine?????????Scuze azi e o zi grea poate maine va fii mai buna………………. RUGATI-VA PT MINE

 56. Dumnezeu este dragoste.El a trimis pe singurul Sau Fiu ca sa moara pt pacatele noastre ca azi noi sa avem iertare deplina.Chiar daca m-am predat in mana Domnului imi dau seama ca nu trece o zi fara ca eu sa nu supar pe Dumnezeu prin ceea ce fac,ceea ce gandesc sau comportamentul pe care il am.va rog din suflet sa va rugati pt mine pt ca trec printr-o perioada dificila,am gresit mult si vreau sa simt iertarea din partea lui Dumnezeu.chiar daca sunt soapte care imi spun ca nu mai am iertare pt ceea ce am facut,eu cred ca Dumnezeu in bunatatea Lui ma iarta si imi va da pacea si linistea de care sufletul meu are nevoie.va multumesc din suflet…..dak doreste cineva sa vorbim sau sa imi dea un sfat ma gasiti pe calin.marchis@yahoo.it

 57. Domnul sa va binecuvinteze cu har si pace .Ma bucur pentru articolul pe care l-ati publicat dar mai mult ma bucur pentru interesul celor ce au adus un comentariu cit de mic la acest articol .Eu personal navighez mult pe internet in special pe siturile crestine si va felicit fiindca nu cred ca exista vreun articol mai mult comentat decit acesta ,daca cineva are o statistica m-ai buna ca a mea i-l rog din toata inima sa ma corecteze . Am vazut numarul de vizualizari ,numarul de comentarii ,DOMNUL sa te binecuvinteze Frate care ai scris acest articol ,este ca o mana cereasca pentru cei care nu au pacea DOMNULUI ISUS in inima lor ,sau au intrebari la care nu au raspuns ,Frate drag sau iubit cititor care citesti acest articol sau aceste comentarii ,raspunsul la intrebarile tale si ajutorul total il gasesti numai la DUMNEZEU prin rugaciune si in Cuvintul Sau- Biblia .APELEAZA CU INCREDERE si nu cred ca nu vei primi raspuns la apelurile TALE .Dumnezeu ne vorbeste prin gura psalmistului David” Cauta-Ma in ziua necazului tau, Eu iti voi raspunde ,i-ar tu Ma vei proslavi “.Cu adevarat multi strigam la Dumnezeu mai ales cind avem necazuri,iar cind ne merge bine prea putin avem timp sA-I multumim .Eu personal am avut citeva experiente cu Dumnezeu in care Dumnezeu M-a atentionat din timp cu data precisa cind am trecut printr-un eveniment ,prin cuvintul Sau[Biblia].Daca nu as fi avut asemenea experiente nu as fi scris acest comentariu prin care sa indrum pe toti care citesc aceste articole sa apeleze cu toata increderea la Cel ce poate da raspuns oricui la orice intrebare si poate rezolva orice problema -la DUMNEZEU prin DOMNUL ISUS .Slavit fie Numele LUI .DOMNUL sa va binecuvinteze. Astept parerile voastre . PS. Daca ati avut momente in care Dumnezeu v-a vorbit personal marturisitile pe sit pentru ca si altii citind sa capete incredere sa apeleze la Dumnezeu ,sa se increada in El si astfel sa-L cinsteasca asa cum se cuvine .A LUI sa fie slava in vecii vecilor , Amin !

 58. Multe se ofera in viata dar noi avand pe Hristos vom sti ce trebuie sa alegem si cum sa traim in viata .Eu acum sunt intr-o perioada de incercare dar vreu sa pot sa stau in picioare iar daca Dumnezeu va indeamna sa ma sprijiniti in erugaciune va multumesc si fiti binecuvantati.

 59. Dragii mei,
  Multumesc lui Dumnezeu ca a ingaduit internetul si Ii dau Slava ca am atatia prieteni, surori si frati in credinta cu care i-mi impartasesc problemele . Sunt mai bine si Ii dau Slava lui Dumnezeu pentru biruinta in numele Domnului si mantuitorului Isus Cristos. Dumnezeu sa va BINECUVINTEZE CU TOT CE AVETI NEVOIE CA SA CRESTETI IN CEDINTA .

 60. In viata ne confruntam cu multe probleme,la unele avem raspuns iar la altele poate ne intrebam,cand se vor rezolva?Rezolvarea este doar la Dumnezeu numai El are toate solutile.Am trecut si eu prin perioade foarte dificile in care ziceam ca nu voi putea sa rezist si sincer mi-a fost foarte greu deoarece tot ceea ce iti ofera deavolul este foarte tentant din punct de vedere firesc,si mi-a fost foarte greu sa ma opun tuturor ofertelor deavolului dar; sa stiti Dumnezeu nu m-a lasat si m-a ocrotit m-a tinut langa El sa nu cad in cursa deavolului.Viata e o lupta continua depinde de parte cui suntem,daca vrem viata vesnica stim unde sa apelam daca vrem placere de o clipa si aici cred ca stiti unde sa apelam deci alegerea va apartine si imi apartine dar eu sunt sigura ca am ales,ce am ales??? da cred ca stiti deja pe El……………………DUMNEZEU adica VESNICIA cu cel mai bun prieten!Sa nu credeti ca am scapat de icercari dar sunt de alta natura dar asta e,viata trebuie sa o aceptam asa cum este dupa orce icercare exista biruinta. Biruinta vine numai in urma incercari;deci fara incercare sau ispita nu poate exista biruinta.Va pup pe toti si NU UITATI FITI BIRUITORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 61. Dragii mei,
  Ma adresez in primul rand voua, organizatorilor si coordonatorilor acestui site (misiune.ro), multumind in primul rand lui Dumnezeu pentru ca existati si, in al doi-lea rand, multumindu-va voua, organizatorilor, pentru munca nobila pe care o faceti.Cu siguranta osteneala voastra va fi rasplatita de CEL DE SUS.Iata ca a trecut ceva timp de cand primesc cu regularitate din partea voastra mesajele crestine care-mi fac mult bine, ajutand la zidirea mea spirituala.
  Ma adresez apoi tuturor celor care viziteaza acest site si au scris mesajele anterioare si va spun, tuturor, ca si eu ma aflu de o viata intreaga in cautarea mantuirii, a unei credinte depline si profunde in Dumnezeu. Nu pot spune insa ca sunt multumita de mine insami din acest punct de vedere si consider ca nu fac suficient efort in acest sens. Ar trebui (si as putea) sa fac mult mai mult, mai ales ca Domnul a sadit in mine aptitudini si capacitati deosebite. Un lucru insa e cert. Cred in DUMNEZEU si in Domnul Nostru ISUS HRISTOS atat cat imi sta in putere si sunt convinsa ca nu sunt lasata la greu, eu si toti cei dragi ai mei. Am fost de cand ma stiu (si sunt inca)in cautarea LUI dar si sub ocrotirea LUI, chair daca nu sunt perfecta, chiar daca gresesc si pacatuiesc (cu siguranta) in fiecare zi. Asa sa va ajute Dumnezeu la toti! Sa nu va indoiti niciodata ca EL este cu voi mereu si va ajuta la greu.

 62. Dragaii mei ,
  Sunt bucuroasa ca existati , si dau Slava Domnului si mantuitorului nostru Isus Cristos , pentru jertfa de la Golgota.
  Marturisesc ca sunt intr-o , stare de amaraciune, pe care sunt constienta ca trebuie sa o smulg din inima mea , pentru a nu pacatui, dar i-mi dau seama cat de sfant este Domnul si cat sunt eu da pacatoasa, nu este zi sa nu pacatuiesc prin vorbe, ganduri , atitudini . Rugati-va si pentru mine ca Dumnezeu sa ma intareasca ca orice s-ar intampla sa merg mai departe , sa nu ma las in disperare si sa ma incred in Domnul Isus Cristos.

 63. Dumnezeu sa va binecuvanteze cu lumina si intelepciune ca sa puteti continua in misiunea voastra. Da, Isus e asa de aproape de inima fiecaruia dintre noi, caci El sta si bate, dechide-I inima si recunoastr-L ca Domn si Salvator al tau….Multumesc Doamne ca azi pot sa port numele de copil al Tau….Amin

 64. domnul sa va binecuvinteze pe toti care aveti inima pentru el chematil si el va va raspunde’si primiti.l ca domn si mintuitor personal’-gustati cit de bun este dumnezeu si el va va umple inimile de bucurie -amin ‘

 65. PACEA DOMNULUI TUTUROR MA BUCUR CA AM DESCOPERIT ACEST SITE.VREAU SA MARTURISESC CA DOMNUL ISUS SA FACUT LUCRURI MINUNATE IN VIATA MEA,SI CHIAR ATUNCI K AM CREZUT CA NUMAI AM SCAPARE SI PE NIMENI IN AJUTOR EL A VENIT CU BARCA DE SALVARE DESII EU NUMAI MERITAM PT.CA GRESISEM.SI VREAU SA VA SPUN CA NU CREDEAM VRODATA CA POATE SA MA ORBEASCA SATANA,SI VREAU SA VA SPUN TINERILOR AVETI MARE GRIJA PT.CA SATAN VREA SA NE INSELE IN MODURI IN CARE NICI NU NE GANDIM VREODATA CA SAL INTRISTAM PE DL.DOMNUL SA NE INTAREASCA PE TOTI SI SA NE UMPLE CU DUH SFANT.MA PUTETI GASI PE:CORY_NYCO84@YAHOO.COM

 66. sunt mony….o tanara de 18 ani….am gasit saituldumneavoastra din dorinta de al cunoaste mai mult pe dumnezeu…nu de mult am fost botezata cu duhul sfant,,apoi am primit si botezul in apa…la inceput timp de o saptamana..simteam ca plutesc..dar acum..ma simt mai rau ca inainte….ma simt foarte pacatoasa..si parca nu mai am putere de nimic…va rog sa va rugati pt mine..am nevoie de Dumnezeu si nu vreau sa traesc fara EL!!va multumesc

 67. Exista in fiecare din noi momente cand ne simtim singuri si nesiguri, dar chiar suntem singuri????NUUUUUUUUUUU!!!! Acolo sus cineva ne iubeste, vegheaza asupra noastra…….Se afla in interiorul nostru resurse de nebanuit, de care nu suntem constienti…. important este sa avem CREDINTA. Da, numai cu credinta trecem peste tot. Necazuri???? ce sunt alea???? Zambesc….. nu vreau sa concep in viata mea vreun necaz, vreo suparare. Dumnezeu e cu mine!!!!! Ma iubeste!!!!! ce stiti voi?????… necredinciosilor……

 68. Ma bucur ca Dumnezeu mai are oameni alesi si lucraza cu semne si minumi da pot sa spun ca si in viata mea Dumnezeu a lucrat cu putere am o fetita de 6 ani si slava Domnului e este o minune pt mine .Stiu ca ceea ce va voi spune va va intari si va va face neclintiti inainte ca eu sa fiu insarcinata cu fica mea am avut multe lucrari de prorocie ca Dumnezeu vrea sa ma treaca printrun mare exemen dar eu sa nu cred ce vor zice medici si sa cred ca el va darama orce zid care sa facut in fata mea,dupa ce am nascut la 3 luni am observat ca fetita mea nu era atenta paraca nu ma auzea era cu gandul in alta parte dar intro zi si-a dat ochii peste cap si can 5 seccunde a stat ca un copil mort va dati seama ce speriata am fost.Dupa cele intamplace am fost la medic pediatru cluj dr Cristea si a dat urmatorul verdict inapoiat mintal adica partea dreapta a creerului nu functiona si clonus pe partea stanga adica isi va tara piciorul dupa ea am zis nu se poate va rog sa o mai consultati o data a consultat-o si acelasi verdict.Am zis Doamne ce vrei de la mine?atunci mi-am amintit de lucrarile care le-am avut si din ziua in care eu stiam diacnosticul am multumit Domnului pt boala ei credetima nu mi-a fost usor dar am facut-o in fiecare dimineata la ora 5 ma sculam sa ii multumesc pt tot nu spun aceesta pt lauda si ca sa vedeti ca Dumnezeu lucreaza si mai lucreaza inca .Pe la 12luni intr-o dimineata m-am trezit sa ma rog si cum ma rugam am vazut un inger care a venit la patutul ei si aturnat ceva alb peste fetita si din capul fetite a iesit multi soltati.Ti sa mintionez ca e nu statea in picioate nici in funbd nu reactiona de loc era ca o leguma dar in dimineata aceea e sa ridicat in picoare si a intins bratele sa o i-au in brate din ziua aceea e a fost vindecata pe deplin e astazi este un copil sanatos pe depiln sanatos gandeste normal umbla fuge tot ce trebuie sa faca un copil de 6 ani .Acum eu il laud pe Domnul pt multele minuni care leface in viata mea.FITI TARI SI INCREDETIVA IN DOMNUL CARE FACI MARI MINUMI

 69. Pace voua!ma bucur de acest side ca exista si putem sa ne exprimam opiniile cu referinta la DUMNEZEU.EL e in orice loc ne aflam si in orice necaz suntem;de acea nu trebue sa ne pierdem speranta sau sa ne gandim ca nu ne mai aude,ca a uitat de noi…EL nu uita niciodata;numai noi mai uitam de EL….sa nu uitam ca rugaciunea are mare pret….da cu credinta binenteles….si sigur DUMNEZEU iti va raspunde;sa nu fi dejamagit niciodata…ci incredete in EL cu toata inima si lasate prelucrat de DUHUL SFANT si ai sa vezi cum va lucra in viata ta.A trecut si prin viata mea greutatI….care daca nu era MANA lui DUMNEZEU si nu ma incredeam in EL nu stiu daca puteam birui;da MARIT sa fie DOMNUL….ca mi-a dat biruinta in toate.RUGACIUNEA SI CREDINTA nu trebue sa ne lipseasca niciodata.Si e asa fumos cand sti ca e cineva care te spijineste in orice incercare;de acea haideti sa-l slujim pe CEL ATOTPUTERNIC cat inca mai suntem in viata…..ca va veni ziua cand am vrea da va fi prea tarziu;usa CERURILOR se va inchide;DOMNUL sa lucreze la inima fiecarua si celui care va citi….nu mai este mult fratilor si DOMNUL va reveni sa-si va lua alesi SAI;grabitiva de a va pocai cat mai mult.iar acum va incredintez in BRATUL DOMNULUI.EL sa fie cu voi.AMIN!Pace voua.

 70. DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE si El iubeste, pe toti oamenii asa cum m-a iubit si pe mine si familia mea, cand in urma cu 29 de ani, printr-un accident tragic de masina, in urma caruia am ramas complect paralizata,DUMNEZEU m-a vindecat si sunt o MINUNE A LUI DUMNEZEU. Atunci L-am acceptat si L-am primit in inima si in viata mea. Si de atunci sunt cea mai fericita fiinta din lume, ca am un MANTUITOR asa de minunat. Ma bucur pentru acest site si doresc ca toti cei care il citesc, sa se intoarca la Dumnezeu si sa-L accepte in viata lor. Sa-si puna fiecare intrebarea, cand voi muri, unde voi merge?? in Iadul care eu l-am vazut, sau in Raiul care Dumnezeu a ingaduit sa-l vad printr-o moarte clinica, unde este atata pace,liniste si bucurie impreuna cu Domnul Isus, pentru o vesnicie intreaga.Doresc ca Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei care coordoneaza si realizeaza acest site si pe toti cei care citesc si Il vor primi pe DUMNEZEU in inima si viata lor.
  Va doresc la toti o pace sfanta.
  sora Maria

 71. Pacea Domnului!am 17 ani si si mama mea e pocaita dar tata nu;sper ca Domnul sa lucreze.nu stiu ce e cu mine acum da sunt tare dezamagita si mi se pare k numai eu sunt asa…..de multe ori am impresia k Dumnezeu nu ma mai asculta.imi doresc cel mai mult de pe acest pamant sa-l Slujesc pe Dumnezeu cu toata inima mea.da oricat incerc sa-l gasesc nu pot sa simpt prezenta SA in viata mea.nu stiu ce sa mai fac.citesc din biblie si ma rog tot timpu.va rog sa va rugati pentru mine.Dumnezeu sa va Binecuvinteze si sa va intareasca in credinta.

 72. Pitt a ascis:”AM SA MA ROG CA TOT MAI MULTE PERSOANE SA-L CUNOASCA PRIN DOMENIUL INTERNETULUI.”…Ce placut ar fi daca oamenii l-ar cunoaste acolo unde El se coboara.Acolo unde se aduna doi sau trei in numele Lui.Acolo unde El ne vorbeste,ne asculta,ne da daruri si ne umple inimile de pace.

 73. Am un Dumnezeu minunat,dar momentan trec prin niste probleme foarte grele.Va rog din inima sa ne purtati in rugaciunile voastre pt ca am nevoie de asta.va multumesc!!

 74. Tot ceea ce pot sa spun,este k viata alaturi de Dumnezeu este cea mai frumoasa…cand ai la cine sa strigi atunci kand esti in necaz si cui sa-i impartasesti bucuriile…e o adevarata binecuvantare.Domnul Isus este Cel mai Bun Prieten al meu si imi doresc ca si ceilalti sa il cunoasca pe El…pentru ca ne poate cuprinde pe toti in dragostea Lui.Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa ne ajute sa vestim Numele Lui intregii lumi.Rugati-va si pentru cei din Eftimie Murgu.(C-S)

 75. Dragi mei ,
  Vreau sa marturisesc ca Dumnezeu este viu si lucrator in vietile noastre, oricat de neincrezatori suntem noi in necazuri si nevoi.Marturisesc ca desi sunt crestin de aproximativ 2 ani , mai vin in viata mea indoieli si de multe ori cred ca Dumnezeu ma uitat,dar vreau sa va marturisesc ca atunci cand IL chemam din toata inima in ajutorul nostru si cind ne punem toata increderea il El , el este credincios cuvintului si ne asculta.Marturisec ca zilnic, i-mi dau seama ca i-mi raspunde la dorinte la cererei si vreau Sa-I multumesc pentru aceasta si Sa marturisesc lucrarile Lui , pentru ca ma ajuta si in cele mai mici lucruri.Ii dau Slava si ma rog ca toti copiii Lui sa-L marturisim si Sa-L slavim In vietile noastre.

 76. desi am 16 ani,poate sunt prea mica,dar vreau sa cred cu adevarat in dumnezeu,sa devin cu adevarat o credincioa,sa nu mai mint si sa fac doar voia domnului.Domnul sa va binecuvinteze pe toti pentru ce faceti si sa va ajute mai departe sa mergeti foarte bine pe acest drum pe care v-ati hotarat sa-l urmati in viata si sa ajungeti cu bine la domnul.

 77. Dragii mei, iubite surori si scumpi frati in Domnul Isus,
  Asa suna un cintec, ce bine-i intre voi iubite surori si scumpi frati, si asa este si in realitate , te umpli de bucurie atunci cand vezi biruintele , in numele DOMNULUI si mintuitorului nostru Isus Hristos.
  Hristos a inviat , si fie ca El sa fie in veci viu in inimile noastre, in fiecare clipa , in fiecare zi si sa ne dea putere prin DUHUL SFINT , sa crestem in cunoastrea Lui si in orice fapta buna , spre slava Domnului.
  Cu multa dragoste in Isus

 78. …multumesc lui Dumnezeu ca EL ma iubeste nespus de mult ,prin faptul ca inca mai traiesc ,mi-a mai ingaduit zile de har si de pocainta ,,,de narfi Domnul cu mine ,nici praful nu se alegea de mine… !merita sa-ti pui incredere in Domnul ISUS si sa depinzi 100% de Dumnezeu ,EL nu te va lasa sa fi dat de rusine si nu te va lasa sa fi prada dusmanului ….Domnul vrea de la noi o inima sincere si un Duh smerit ,pt ca unul din standardele lui Dumnezeu este Sfintenia si credinciosia LUi ..Domnul sa va binecuvinteze pt toti .
  Trezes-te Doamne rominia !!!

 79. Slava lui Dumnezeu ca pot sa imi hranesc sufletul in fiecare zi si ca am ce sa citresc atunci cand deschid calculatorul! Si inca o data GLORIE Lui ca pot privi lucrarea minunata a mainilor Sale asa cum adevereste Scriptura. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

 80. Pacea Domnului,ma bucura faptul ca Domnu a mai gasit o solutie incat si in retea sa gasesti multe despre imparatia Lui. Domnu sa ne tina tari in lucrarea pe care o facem. Sa va rugati pentru frati care au cazut de la credinta,,,pentru cei bolnavi,,,pentru romania,,,,pentru toata lumea de pe fata pamantului,,,pentru cei orfani cei saraci si pentru neamurile noastre.Harul Domnului sa fie cu voi cu toti al vostru frate ion…Amin…

 81. Dragii mei,ma bucur ca sunteti mai mult decit biruitori cu Domnul Isus. Stiu ca este asa dar de multe ori potrivnicul nostru , ne ispiteste cu ginduri rele .Sunt un copil al Domnului de un an si jumatate aproximativ, si acum trec printr-un moment destul de greu, am o stare de vesnica nervozitate si nemultumire si i-mi vin ganduri foarte rele , chiar si fata de Creatorul nostru. Am de multe ori impresia ca Dumnezeu ma lepadat de la fata sa datorita ,nebuniei gandurilor mele . Ma rog ca Dumnezeu sa ma intareasca sa trec peste acest moment si S-AL pot sluji cu orice pret. Sunt foarte nevrednica si slaba si ma rog sa ma intareasca pe Cale. Rugati-va pentru mine.
  Cu dragoste in Isus .

 82. pace, ce sa zic fratitor, surorilor, chiar si in momentele grele Dzeu este langa noi,chiar si in acel moment in care dusmanul nostru ne baga in cap ideea ca nu valoram nimica, cand ne face sa vedem totul negru si fara lumina pe calea noastra, ehehe cat se inseala pt ca cu Domnul suntem mai mult decat biruitori. sa nu uitam ca dusmanul la ispitit si pe Isus, cu cat mai mult pe noi, trebuie ca noi zi de zi sa oferim vietile noastre in Mainele Lui. nu e usor in lumea asta care merge din rau in mai rau, dar potrivnicul nostru stie ca mai are putin si incearca in toate felurile ane ispiti. si spun aceste lucruri cand eu trec prin multe incercari. este mai bn de 2 ani ca raul nu ma lasa, dar si in momentele astea negre il simt pe Taticul meu, am momente cand vad chiar totul negru, dar imi dau seama ca Domnul vrea sa cresc cat mai mult in El, eu vin dintr o familie ortodoxa dar cred ca Domnul ii va schimba si pe ei pt ca jumate din familia mea e deja predata Domnului. nu disperati Domnul ne iubeste, o repet nu e usor, dar suntem soldatii Domnului pe pamant, si doar cu El vom birui totul. Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze vietile, va iubesc in Domnul. pace.:)

 83. Pace voua. Ce frumos e sa locuiasca fratii impreuna dar si mai frumos sa fie pace intre noi. Am 21 de ani si ii multumesc lui D-zeu ca este cu mine. Mama mea este credincioasa iar tatal meu nu este. Dupa ce am crescut, in timpul liceului mergeam mai rar la biserica dar dupa ce Domnul m-a chemat la el totul are un nou sens, viata mea s-a schimbat. Inainte aveam ca scop masina, bani, casa… Acum ma gandesc tot timpul cum sa ii plac lui D-zeu. MA rog zilnic pentru familia mea sa fim toti impreuna cu Isus in cer, Doamne fii binecuvantat, tu vei da biruinta robului tau. Vreau sa ne rugam pentru toti oamenii dar trebuie sa traim ca Isus, incercati va rog sa fiti fara pacat si veti vedea ca rasplata nu va intarzia chiar si aici pe pamant veti fii binecuvantati.

 84. pamintul este rotund si toti cei ce sintem in el am fost inchisi sub pedeapsa pacatului care aduce moartea.
  datorita pacatului stramosilor nostri-
  isus este cel care a strapuns pamantul prin crucea dela calvar si asfel noi toti care acceptam lumina cruci sintem luminati si iertati de pacat

  nimeni altul nu poate aduce salvarea
  sufletului nostru
  amin

  isus hristos este cel ce a strapuns pamintul prin cruce

 85. Pacea Domnului LIDIA NINA uite vreu sa-ti spun ceva si eu am avut aceasi problema k si tine dar mie mi se parea k sunt prea slaba,si am inceput sa cartesc ma simtiam singura ziceam K DOAR EU SUNT ASA …dar nu multumeam DOMNULUI k eram sanatoasa eu aveam 1/71 si 53 kg ma vedem f slaba…dar am inceput sa ma rog sincer si sa-i multumesc cum eram de aceia te rog sa faci si tu la fel k toata viata ta se va schimba dar fii multumitoare e tot ce trebuie sa faci.dk vrei sa vb uite Id meu andrea.ionela@yahoo.com si o sa-ti spun mai multe ok.te las cu Domnul Isus.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI

 86. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti..Rugati-va si pentru mine ca D-zeu sa-mi ajute sa i-au o decizie corecta cu privire la religie,sa alung teama din sufletul meu si sa fiu tare…pe calea credintei.

 87. pacea Domnului ISUS sa fie cu voi toti acei ce v-ati incredintat in bratul lui .In urma cu 6 luni mi-am incredintat si eu viata in bratele sfimte a Mintuitorului de aceea vreau si eu sa impartasesc gindurile mele cu voi .Adeseori am nevoie si eu sa ma marturisesc cuiva ,nu ca nu as avea cui dar vreau sa cunosc frati in Domnul noi de aceea ma bucur de saitul acesta ca l-am gasit .Domnul sa va binecuvinteze AMIN

 88. RUGATI-VA NEINCETAT SI VETI VEDEA CE MINUNI V-A FACE DUMNEZEU PRINTRE VOI,SI CREDETI CA CEA CE ATI CERUT, ATI SI PRIMIT.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE.

 89. VREAU SA VA MULTUMESC CA FACETI CA LUMEA SA FIE MAI MULT VIZIBILA SI INTELEASA CA FARA DE DUMNEZEU NU SE POATE ALATURI DE VOI SINT SI EU SI VREAU SA STITI CA D-OMNUL VINE IN VURIND PE ACEASTA CALE VA MULTUMESC CA MAM PUTUT INSPIRA DE LA ACESTE MARTURI SINT CU ADEVARAT FRUMOASE CUM LUCREAZA D-ZEU CU OAMENI VA MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI SI SA AVETI BINE CUVINTARE IN TOT CE FACETI IN CONTINUARE TIMOTEI.C

 90. Draga Ioana,

  Ma bucur ca Dumnezeu a lucrat in viata ta si ca
  L-ai gasit in sfarsit,Doresc Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toate binecuvantarile Lui , si sa te ajute in ceea ce t-ai propus.Avem un Dumnezeu mare care poate totul , Si as vrea sa ne dea putere sa ne incredam cu tot ce avem in El si sa nu disperam niciodata .

 91. e prima data cand intru pe aceasta adresa.Viata mea a fost un dezastru pana lam primit pe isus ca mantuitor in viata mea.Eram in cls a 10 cand m-am lasat de scoala,m-am dus de acasa,nu am vb timp de 3luni nimic cu parintii mei care ma cautau da nu stiau nimic da mine.Am inceput sa lucrez in domeniul asigurarilor medicale,unde castigam foarte bine,acolo mi-am facut to felu de prieteni,nu mai mergem la biserica,castigam f bine si m-am mutat singura in chirie,aveam tot ce imi trebuie;bani,prieteni,da nu eram fericita deloc.Am inceput o relatie cu un baiat care avea multi bani si acuma chiar nu imi lipsea nimic,dar sufletul meu era pustiu.apoi am inceput sa am probleme la servici di cauza sefului care a vrut sa umble cu mine si mam lasat de servici,prietenu meu imi dadea bani.Eu nu tinem la el asa ca m-am despartit de el,apoi intr-o seara la o nunta mam intalnit cu un prieten si am inceput sa fim mpreuna,el mi-a zis sa merg acasa sa vb cu parintii si sa imi reiau scoala,da mau gasit parintii mei inainte sa merg eu acasa,pt ca lam iubit f mult l-am ascultat si mam dus la scoala si acasa da la biserica tot nu mergeam.M-am suvitat blom\nda,ma machiam f tare,tot timpu eram aranjata.Am vrut sa ma casatoresc cu acest baiat dar am aflat ca ma insela si ne-am despartit.Am suferit f mult si am zis ca daca Dumnezeu mi la luat at nici eu nu mai merg niciodata la bis si m=am dus din nou de acasa la o prietena,in acest timp mami s-a inbolnavit si a fost in spital,da pe mine nu ma interesa numade fostu prieten…..si m-am lasat din nou de scoala…prietena la care am stat mi-a deschis ochi ca nu merita sa plang pt un baiat si m=am dus acasa da am renuntat la scl.Parintii mei erau disperati nu mai stiau ce sa faca….stand acasa o luna am inceput sa merg la bis si incetu cu incetu D_zeu lucra la inima mea………apoi lam auzit pe fostu prieten zicand ca daca noi doi ne despartim eu o sa renunt la scl si atunci mam ambitionat f tare si am zis ca vreau sa ii arat ca nu e asa………continuam sa merg la bis si cuvantu patrundea tot mai mult in inima….am inceput sa vb cu prieteni si cu pastoru bisericii si in data de 11.12.07 l-am primit pe d-zeu ca mantuitor in viata mea……….am inteles ca fara rl nu sunt nimic pe acest pamant.Chiar daca aveti probleme nu disperati ci rugati-va pt ca rugaciunea deschide cerul……….acuma sunt fericita alat de fam si il marturisesc pe d-zeu ce a facut in viata mea…..niciodata nu voi uita de unde ma scos D-zeu……imi doresc f mult ca dupa ce termin scl sa ma implic in programele cu copiii strazii si sa devin misionar…sa le pot spune si celor care nu il cun pe D-zeu ce mare este

 92. Pace!Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti acei care il marturisiti si pe net.Acum as dori sa va povestesc despre problema mea. Am aproape 1 an de cand ma lupt cu gand care stiu ca nu este de la D-zeu.Am inceput sa gandesc ca nu imi place cum arat,findca consideram ca eram prea grasa desi la 1.61 cantaream 59kg.Am inceput sa nu mai mananc si am ajuns sa cantaresc 55kg eram fericita ca reusisem sa slabesc dar si atunci mai gandeam ca eram grasa. Cu ajutorul parintilor si altor frati care sau rugat pentru mine am inceput sa mananc .Dar nu am scapat definitiv de acest gand, si din cauza asta sant mereu trista gandindu-ma ca toti vor rade de mine.Parca o voce imi spune mereu de ce ai ascultat de parintii tai si de frati nu vezi ca iar esti grasa! Nu am prieteni findca nu sant in tara si ma simnt foarte singura doresc ca sa va rugati pentru mine si sa-mi dati un sfat.Stiu ca cu ajutorul lui D-zeu putem invinge toate problemele dar uneori nu mai am putere ma desconsider foarte mult si nu am incredere in mine gandesc foarte negativ despre mine. Domnul sa va binecuvinteze!

 93. In primul rand Domnu sa va Binecuvanteze pt lucrarea pe care o face-ti prin intermediul internetului “Adevarata frumusete este in inima!Adevarata bogatie este in Rai!Adevarata protectie in Dumnezeu!Adevarata Bucurie o gasim in oamnei speciali,ca voi Fi-ti Binecuvantati

 94. E pentru prima data cand dau aceasta adresa,ca nu prea am timp de net,dar pare intereasnt.Vreau si ma rog Domnului Dumnezeu sa va foloseasaca spre gloria Sa pe voi cei care va ocipati acest site crestin.Domnul sa fie cu voi.Inainte!Fi-ti binecuvantati!

 95. mersi mult! ati fost o binecuvantare, voi care mi-ati impartasit problemele voastre, mai mult decat toate celelalte articole poca. Va sunt dator cu o spalare a picioarelor pe care tocmai mi-ati facut-o: “ORI DE CATE ORI ATI FACUT LUCRUL ACESTA UNUIA DIN CEI MAI NEINSEMNATI FRATI AI, MIE MI LE-ATI FACUT” zice Cel mai tare Domn care pe care L-a putut avea lumea aceasta!
  yiceti-mi un site pe care se intalnesc pacatosii pentru a-si impartasi unul altuia pacatele si nu dopar biruintele – am nevoie de asa ceva mai mult decat orice altceva! adresa mea e lee_ta_vit@yahoo.com
  sunteti tari, pt ca Cel care traieste in voi este mai tare decat lumea care incearca sa va darame!

 96. Iehova Rafa,(Exod 15:26) EL este singurul care face minuni in ceea ce priveste mantuirea, restaurarea, vindecarea (in toate aspectele ei) si pregatirea noastra pt. slujire apoi mostenirea in slava.
  Isus a biruit si “toata puterea i-a fost data in cer si pe pamant” astfel si noua ne-a dat putere asupra vrajmasului, deci indrazneste sa traiesti in biruinta, in Numele Lui.

 97. Cand nu va puteti ruga…….-rugati-va.Pentru ca scrie “rugati-va neincetat”! Stiu si eu ca sant unele momente in viata cand nu ne putem ruga ,dar gasiti putere si rugati-va…nu conteaza pt ce ,luati legatura cu El ,pt ca abia asteapta sa ne auda si sa ne vada ca venim la El.Nu cred ca Dumnezeu nu ne stie problemele ,ci vrea sa ne arate ca fara El noi nu putem nimic.Vrea sa ne arate ca numai in El este pace si tarie,dragoste si alint,bucurie si splendoare…Sprijiniti-va pe bratul Lui. Nu e nimic mai minunat de atat.Pacea Domnului sa fie cu voi.

 98. VA ROG SA VA RUGATI PENTRU FUNDATIA HUMANITAS PRO_DEO UNDE SUNT COPII CARE NU IL CUNOSC PE DUMNEZEU SI CARE AU NEVOIE DE EL PENTRU INTOTDEAUNA SI PENTRU PERSONALULCARE LUCREAZA ACOLO DE LA RESITA ADRESA DE MESS ESTE vasy2003@yahoo.com

 99. sunt foarte impresionat ,de multe lucruri care vad de zicu zi an viata mea ,; si multumesc lui d-zeu pt fiul cel mai pretios dar din viata mea ; si ma bucur ca pot sa recunosc ca sunt coplkesit de iubirea lui isus care ne poarta an carului de biruinta si ne pazeste el te anbie in dragostea lui, duhul care la lasat sa ne calauzeasca an tot timpul , tu care esti copilul lui nu teva lasa orfan, acum ca am doi copii ,vad cat de mare e iubirea lui fata de mine cum pazit si sunt ocrotit imi iubesc copii foarte mult nasa va cum el sa angrijeste de noi si ne pretuieste atit de mult numai lui iy pasa de noi nueste cineva care sa ocupe universul

 100. D-zeu sa va binecuvanteze.este nevoie de multa implicare in lucrarea lui D-zeu si zic ca D-L sa va intareasca amin un subiect care as vrea s-al discutam este dragostea

 101. as dori sa va rugati si pt mine, ca sa pot ynainta pe aceasta cale , sa fiu un crestin adevarat ,sa pot ajunge pe culmile credintei ,ca nu este usor sa fi crestin, eu cred ca un crestin poate sta an picioare numai prin harul lui D-zeu nu cunostinta te duce la mantuire daca nu implinesti ceea ce ti sa incredintat ,adica ,ceea ce ai auzit sa implinesti.

 102. da sunt ancatat de acest sait si ma bucur ca pot sa aflu mai multe lucruri despre viata mea care se poate gasi
  in domnul vieti adica isus hristos care este marele amparat al universului si ma stiu iubit de care ma pazeste de orice prapad al sufletului care nu poate fi nimic decit abur dar antelepciunea aceasta vine de la domnul si nu de la om onorat sai fie numele de slava glorie

 103. Imi pare bine ca am dat peste acest site.Dumnezeu sa va rasplateasca pentru lucrul minunat pe care il faceti.Eu personal pot sa ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost cu mine si ca intotdeauna mi-a ascultat rugaciunile chiar daca raspunsurile la cererile mele au intarziat,Dumnezeu si-a facut intotdeauna numele de slava prin binecuvantarile revarsate in viata mea.si va spun sincer ca nu datorita meritelor mele ci pentru ca dragostea lui Dumnezeu e atat de mare fata de noi toti.de aceea rugati-va lui Dumnezeu pt orice problema pe care o aveti,El va va asculta.cine doreste sa discutam ma poate contacta pe adresa http://www.calin.marchis@yahoo.it sau pe mes ID:calin.marchis DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI!

 104. Pacea Domnului Isus cu noi cu toti,

  Urmaresc aproape zilnic , acest sait sa vad ce se mai scrie .
  As vrea sa gasesc mai multe marturii de iubire pentru Domnul si Mintuitorul Nostru ISUS.
  Marturisesc ca-L IUBESC CU toata fiinta mea , El ma IUBIT INTII , si vreau sa spun tuturor ca El ma ajuta atat de mult in toate ,ca nu am indeajuns cuvinte sa-I multumesc. Vreau sa-I Multumsc , traind o viata dupa voia LUI.EL ma ajuta in fiecare zi. Ce mare DUMNEZEU avem, prin EL suntem mai mult decat biruitori in toate. Multumesc LUI pentru tot HARUL LUI, de a-L CUNOASTE , DE A-L IUBI, DE A FII copilul lui. A LUI sa Fie Slava In Veci de veci. AMIN.
  DORESC CA DRAGOSTEA LUI CARE INTRECE TOT SA VA CUPRINDA INIMILE SI SA LE PASTREZE CURATE.
  CU MULTA DRAGOSTE IN ISUS DOMNUL NOSTRU.

 105. Se spune ka pe vremea lui Napoleon, un civil a primit ordinul de prezentare la razboi, insa un altul s-a dus in numele lui pentru el si a murit intr-o batalie.Kurand dupa aceia a fost necesar ka alti oameni sa plece in razboaiele lui Napoleon si iarasi a fost kemat acel civil; insa el a cerut skutirea de slujba pe motivul ka in batalia kutare a murit ku mult timp in urma in persoana inlokuitorului sau. Kazul a fost adus inaintea imparatului, iar acesta i-a dat dreptate.
  Pe kruce la Golgota, Mantuitorul a fost inlokuitorul nostru; akolo El a baut paharul amar al suferintilor si al mortii. El a purtat pe lemnul blestemat al krucii toate pakatele celor kare Il akcepta ka Mantuitor. Isus a mers pentru noi prin valea umbrei mortii si Si-a plekat kapul sub judekata dreapta a lui Dumnezeu. Pakatul isi cerea rasplata; Mantuitorul a platit ku viata Sa p-ru pakatele noastre si astfel vinovatia celor kare Il primesk este desfiintata. El amers de bunavoie la moarte, ka sa fie inlokuitorul nostru in fata lui Dumnezeu.
  O, de ar sta aceasta dragoste mare, divina mai mult in fata noastra si de L-am akcepta ka Loktiitorul nostru!!!!

 106. as vrea doar sa las o adresa de email pentru cei care ar vrea sa discute despre cele amintite in mesajul cu acelasi nume din aceeasi zi:emanuelamotorca@yahoo.com
  fiti binecuvantati

 107. Salut!ma bucur ca am dat de acest de acest site . cred ca este nevoie de asa ceva si Dumnezeu sa-l rasplateasca pe cel cu ideea.
  M-as bucura daca cineva ar vrea sa vorbim despre viata de crestin adevarat.mai mult despre cum sa rezisti in epoca contemporana fara sa te potriveswti chipului veacului acestuia in nici un fel.
  Cum sa fac sa nu-i judec pe altii.
  sa nu fiu invidioasa pe ceea ce sunt sau fac altii.
  sa nu caut tot timpul ca nimeni sa nu creada ceva rau despre mine(adica aceasta sa nu fie o preocupare constanta.cand fac asa se pierde farmecul unei vieti traite natural).

 108. “Noi Il iubim pentru ca El ne-a iubit intai.” (1Ioan 4:19) …Daca sacrificiul pe care il faci tu ti se pare prea mare, gandeste-te la Domnul Isus care a suferit si a murit pentru tine.In ciuda faptului ca santem pacatosi si nu meritam indurarea Lui,El a hotarat sa-si imaprta Imparatia cu tine… Ce dragoste de neinteles…

 109. Mare Dumnezeu avem!ma bucur ca am gasit acest site,si sper sa fie cu folos de mantuire!v-as ruga sa va rugati,sau eventual in cazul in care locuiti in Bucuresti sau judetul Ilfov sa luati parte la o intalnire de tineret pe judetul Ilfov care are loc pe 17-11-07 in Biserica Eben-Ezer din Pipera.Veniti cati mai multi,chiar si persoane care nu-L cunosc pe Domnul,prieteni,colegi,vecini etc..putem discuta si pe mess id yes_george2005.Domnul sa va tina pe Bratul Sau!!!!

 110. Ii multumesc Domnului ca pana in prezent a fost alaturi de mine si de familia mea.Am sa-i multumesc pt atatea lucruri…mai ales pt clipele minunate de care am avut parte in ultimul timp…Sa nu uitati ca tot ceea ce suntem este datorita lui Dumnezeu si mai ales aduceti-i slava in fiecare clipa pt ca El este la carma tuturor lucrurilor.

 111. rugaciunile mele acum sau imlinit ,sotul meu mia spus ca vrea sa vina cu mine la biserica ,a fost cel mai frumos lucru spus de el sunt foarte fericita poate voi nu va dati seama ce inseamna asta pentru mine .Ii multumesc DOMNULUI MEU pentruca mi-a ascultat rugaciunile. DOMNUL SA FIE SLAVIT IN VECI

 112. Sunt dintr-o familie de ortodocsi si am 19 ani.Tot timpul mi-am dorit sa-L cunosc pe Dumnezeu, dar intotdeauna aparea ceva.In acest an, Domnul mi-a vorbit asa de frumos si am ajuns sa-L primesc pe Isus in viata mea, lucrul cel mai frumos din viata mea.Stiu ca nu mai sunt singur, El e intotdeauna langa mine, cu El am pace.Ii multumesc ca a murit si a inviat si pentru mine, pentru ca m-a mantuit.Slava Lui!Mi-as dori ca si familia sa se intoarca la Dumnezeu, sa-L lase sa lucreze in viata lor.Ma rog Domnului sa le vorbeasca.Va multumesc pt site.E un mijloc extraordinar prin care ne putem impartasi experientele.Ii sfatuiesc pe toti tinerii de varsta mea sa-L caute pe Dumnezeu, El se va lasa gasit.Inca mai e har…Domnul sa-i calauzeasca!Love in Christ

 113. Multumesc lui Dumnezeu pentru oameni ca voi, oameni care au ales calea slujiri.
  Am toata siguranta ca Dumnezeu binecuvinteaza lucrarea ce o faceti. Ati ales sa faceti ceea ce est necesar pentru lumea in care traim, pentru cei ce sunt sinceri in cautarea adevarului.
  Salutul meu pentru voi este Ps. 115:15
  Cu toata consideratia Rev. Ilie U. Tomuta

 114. imi place mult site.u..si este de folos pentru fiecare om..faceti o lucrarea minunata prin intermediul internetului..Domnu sa va binecuvanteze.si tzinetzio tot asha..:)

 115. HRISTOS A INVIAT!
  Felicitari pt. acest site.Daca vrei sa devii un bun crestin cauta mai antai un duhovnic,spovedeste.te cat mai des,impartaseste.te(nu esti vrednic?)dar cine este?de cate ori cazi in pacate ridica.te,nu deznadajdui-scopul diavolului nu este sa te duca in pacatul respectiv,ci sa ajungi la deznadejde ca iuda si dintr.un pacat sa ajungi in altul si tot asa…de cate ori cazi(la propriu) te ridici. nu?la fel si cu pacatul de ori cate ori ai cadea ridica.te. Nu.L socoti-ti pe Dumnezeu ca pe un stapan. NU. Luati.L ca pe un PRIETEN-CEL MAI BUN PRIETEN. Vorbiti.I ori de cate ori aveti ocazia ca unui prieten(doamne nu cred,is pacatos, nu vreau sa te urmez, n.am vointa- orice)-va asculta. -CURAJ- DUMNEZEU ESTE IUBIRE. -CURAJ-

 116. va rog in numele domnului sa va rugati si pentru sotul meu care nu este impacat cu dumnezeu si pentru copiii mei care iubesc lumea.domnul sa va binecuvinteze si sa ne ajute sa fim cu toti in imparatia sa.amin

 117. Draga Liliana

  I-ti multumesc mult pentru incurajari, citind ce
  mi-ai scris ma simt deja mai bine ,D-umnezeu ma stie cel mai bine . Eu sunt copilul sau . Si vreau sa marturisesc ca desi uneori cad si sunt descurajata Dumnezeu ma ajuta si i-mi arata in fiecare zi ce Mult ma Iubeste, la fel cred ca si pe tine. multumesc pentru tot ce mi-ai scris . Te rog sa te rogi pentru mine.
  Cu multa dragoste in Domnul Isus Hristos.

 118. as vrea sa spun multe dar ce poti sa sa spui avem un dzeu mare el a biruit boldul morti nu stiu cine esti acel sau aceea care ai scris comentriul de mai sus dar vreau sati spun nu uita noi sintem copii de dzeu tatal nostru poate elibera constiinta noastra gindurile noastre roagate dnului sa trimita pe cineva in biserica voastra care poate sa te sustina sa se roage pt tine e atit de important ca noi avem un dzeu care nea promis ca nu ne lasa singuri niciodata satana e obraznic si vine la nivelul minti tale tu doar trebuie sa sti ca el e deja BIRUIT DNUL CU TINE

 119. Dragii mei

  Dresc ca D-omnul sa va Binecuvanteze pe toti!
  Multumesc lui Dumnezeu ca exista acest site ,unde fiecare poate sa gaseasca un indemn, o alinare.
  Sunt botezata de un an de zile si de o perioada de timp sunt incercata de ginduri murdare la adresa Lui DUMNEZEU,ginduri de om nebun,ma necajesc foarte mult pentru ca a-si vrea ca sa scap de ele si nu stiu cum.Am cerut ajutorul Domnului si i-am marturisit sarea mea , de fapt el o stie, chiar si unor frati
  m-am plans ca vin ganduri murdare peste mine si mi-au raspuns ca daca vin ganduri urite sa nu le dau voie sa-si faca cuibul in mintea mea, dar starea mea e aceiasi , trece o zi nu mai este asa ,apoi ma necajesc mult si pling pentru ca nu as vrea sa-l supar pe Tatal Meu Ceresc cu spurcaciunile gandului mei ,dar e mereu la fel.
  Nu mai stiu cum sa procedez. Daca poate cineva sa-mi dea un sfat crestinesc,v-as multumi foarete mult.
  Eu nu aveam astfel de ganduri inainte de a fi crestin. Nu stiu este o incercare, s-au eu sunt responsabila de gandurile mele si imi fac singura rau?
  SUNT HATARITA SA-L URMEZ PANA LA MOARTE ASA CUM AM DECLARAT IN APA BOTEZULUI.Sunt necajita si descurajata , nu stiu daca DUMNEZEU ma mai vrea, dupa ce cad in fiecare zi?
  Dumnezeu sa va Binecuvanteze cu Pacea Lui. La fel doresc si pentru mine.

 120. Domnu sa va binecuvinteze pe toti si sa va ajute in toate necazurile voastre, sa ramanem pe calea lui ORICE SAR INTEMPLA ca sa mostenim imparatia lui.AMIN

 121. apelez la aces site pt ca am mare nevoie ca voi sa va rugati pt mine, am mare nevoie de Dumnezeu din nou in viata mea, eu m-am intors la Domnu acuma un an si jumatate si acuma recent din cauza serviciului nu am mai reusit sa merg la biserica si m-am indepartat de Dumnezeu asa de mult si am gresit asa de mult I-am intors spatele si acuma simt incerc sa ma apropii iar de Tatal ceresc dar parca simt ca e un zid intre mine si El si aici am mare nevoie de rugaciunile voastre ca Dumnezeu sa imi dea putere sa rup acest zid dintre noi si sa ma por ruga iar cum o faceam inainte, cand ardeam de fericire cand ma rugam si plangeam pe genunchi de fericire, mie dor de toatea acestea, va rog sa va rugati da Dumnezeu sa imi mai dea o sansa si sa ma primeasca din nou sub aripa LUI protectoare. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti. Amin

 122. imi place sa fiu crestin…cea ce e foarte bn..nu vreau sa spun mult pentru ca nu e bn sa ma laud ca sunt crestin…si ink nu stiu dak sunt crestin doar stiu ca ma duc l biserica si k nu sunt pocaita adik de alta religi sau satanista…rugti va foarte mult si nu nu mai atunci cand ai nevoie, ci intodeauna!MOOTO UL:,,RUGATI VA FOARTE MULT, ASCULTAT IL PE TATAL NOSTRU SI IUBIT IL FOARTE MUUUULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”Amin.

 123. e frumos articolul si citesc aceste articole cu mare drag.sunt o tanara care s-a decis sa-l urmeze pe Domnul(provin dontr-o familie de ortodocsi) si nu renunt la El cat voi trai.asa cum Domnul a luptat si inca lupta pentru poporul sau asa lupta si pentru mine si m-a indemnat sa lupt si pentru cei din familia mea care nu ii cunosc pe Domnu.a schimbat totul la fiinta mea…Domnul sa va binecuvanteze.Amin

 124. ….vreau sa rog pe cei ce citesc aceste randuri,sa se roage si pt mine ,pt cei din fam mea.am nevoie de ruga celorlati care vor sa simta cu mine.ma incred in DOMNUL,dar de multe ori nu am puterea sa lupt cu cel rau. …..asi dori sa pot fii alaturii de cei dragi….,sa pot sa spun la finalul drumului,DA DOAMNE SUNT CU TINE,SI…CU MAMA MEA….,si cei dragi mie.vreau sa fiu a DOMNULUI…..MA INCRED IN dl,SI stiu ca ma veti intelege….ii multumesc DLUI PT TOATE.AMIN

 125. tot ce vreau sa va spun e ca trbuie sa ne ridicam la lupta….si desigur este vorba de lupta cea buna……descrisa de biblie…indiferent ca ai cazut ridik-te sutura-te si treci inapoi pe cale…isus te iubeste si te vrea pt el…aceste cuvinte sunt pt cei ce au alunecat…si se simnt mizerabil…..DOAMNE lasa-ti DUHUL TAU CEL SFANT asupra noastra….te rugam….inbarbatativa unii pe altii si iubitiva toti in HRISTOS…aici ma includ si eu…..:)multa pace

 126. As vrea sa va indemn pe toti spunandu-va ,cu parere de rau . DE CE akm cand e libertate nu ne dedicam cu totul in al sluji pe DUMNEZEU TAtal nostru.. Akm e Harul Deci La Lupta.. Sa nu l lasam pe cel rau sa ne zdrobeasca.. inimile noastre. Sa nu uitam ca orice incercare , si orice problema inainte sa vina peste noi este trecuta prin Mana Celui Atotputernic si dak El a ingaduit peste noi probleme si incercari El va da si Biruinta.. Am scris aceste cuvinte pt ca am citit mesajele multora si sunt multe care trec prin suferinta . Dar va indemn.. Sa Nu ne lasam ci sa Luptam impotriva celui rau.. Si Dl ne va da izbanda.. ma bucur f f mult pt site-ul care l,ati facut sa se nasca prin a va dedica la aceasta. dl sa va dea putere in continuare. Multa pace..

 127. In fiecare seara ii multumesc lui Dumnezeu pentru ziua abia incheiata si ma rog ca ziua urmatoare sa fie macar pe jumatate precum cea anterioara.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei ce L-ati acceptat in inimile voastre!

 128. in fiecare dimineata privesc cerul si zic:te laud Doamne ca esti mare !cerul si tot ce e pe pamant marturisesc maretia Ta!dar noi te asteptam ,Doamne!vrem sa fim cu tine!dorim venirea Ta!
  si mai trece o zi si iar ma rog sa-si grabeasca venirea.Stiu ca-mi aude ruga si nu mai e mult si va veni.Ne-a promis .stiU ca vine. mai e putin ,ore ,zile.
  va rog,toti care doriti venirea Lui ,rugati-va cu mine ,ca mi-e dor ,vreau sa ajung acasa ,acolo unde este numai DRAGOSTE

 129. pace voua frati si surori! am aprape 20 de ani ,si sunt din Bacau ,numai ca de mai bine de 4 ani ma aflu in italia……viata mea este un calvar…din vina mea..in decembrie 2006 chiar pe 34 …am intalnit un grup de persoane batiste care m-au indrumat si m-au coplesit cu dragostea lor minunata!din acea zi timp de 4 luni nu am facut altceva decat il slujiam pe D-zeu,dar dupa aceea nu m-am mai dus la biserica ,nu mai avea pofta sa citesc ,sa ma inchin,vb urat…acum as vrea sa ma intorc dar nu reusesc in totalitate chiar daca stiu ca unica cale buna este sa-l urmez pe D-ul!!!!!!am nevoie de sprijin….as vrea sa ma botezez..as vrea o familie …,o familie crestina..,,am nevoie de pace si hrana sufleteasca…cine doreste sa imi addreseze orice ,,un sfat crestinesc,, va rog contactati-ma pe id mea annavieriu! dumnezeu sa va binecuvinteze!

 130. Trec printr-un moment foarte greu … am pierdut pt.nu stiu cat timp o sora si prietena in acelasi timp si citind comentariile publicate pot spune ca m-au ajutat. Am mare nevoie de rugaciunile voastre pt. ca sora mea sa se impace cu Dumnezeu si cu mine. Va multumesc!

 131. desi de multe ori vin incercari, si sunt descurajata, imi ridic ochii catre Domnul si El imi da ajutor…niciodata nu m-a lasat singura, iar cu El si prin El traiesc…Inca nu am luat botezul, dar asta este urmatorul pas pe care am de gand sa il fac…am 16 ani si stiu ca Domnul o sa ma ajute si va fi alaturi de mine toata viata…

 132. Multumesc foarte mult Domnului ca sunt un copil al LUI.
  Desi in fiecare zi ma lupt si de multe ori sunt descurajata ca ca nu reusesc sa fiu asa cum cred ca ar dori Domnul meu, I-i multumesc ca ma iubeste neconditionat si simt in fiecare zi ajutorul LUI.
  Doresc ca Pacea Domnului care intrece orice inchipuire sa ne pazesca de tot si sa fie in fiecare clipa cu noi .

 133. Buna,

  Multumesc lui Dumnezeu ptr. lucrarea voastra, Dumnezeul lucreaza prin voi ,multi oameni pot sa cunoasca cuvantul lui Dumnezeu, si sa se intoarca, ma rog sa fie o trezire spirituala in romania, ca toti romanii sa-l accepte pe Isus ca mantuitor si salvator.
  Dumnezeul sa va binecuvanteze in continuare.
  Andrea Satu Mare.

 134. Haideti sa nu mai fim doar niste crestini second-hand. Haideti sa incepem ofensiva impotriva diavolului. nu suntem singuri. Avem ajutorul Domnului. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti. “… ceea ce castiga biruinta asupra lumii, este credinta noastra.” 1 Ioan 5:4

 135. Singurul lucru important in viata este sa ajungi sa-L cunosti pe Isus,si sa fie pe primul loc in viata ta si sa traiesti calauzit de El.Oare cum se poate dobindi credinta adevarata?

 136. Merci pentru site-ul creat de dumneavoastra. A fost un mesaj de incurajare pentru mine, sper sa fie si pentru multi altii. Multe binecuvintari in Domnul.

 137. Buna….ma bucur sa vad ca gasesti si astfel de intrebari pe net…..eu cred ca un adevarat crestin poti fi atunci cand ai credinta adevarata in Bunul Dumnezeu si aceea credinta trebuie sa fie urmata de fapte bune…..pt a te putea mantui….si multe altele…..insa in zilele de azi e foarte greu sa nu pacatuiesti…..numai Dumnezeu e fara de pacat…..noi oameni suntem pacatosi……numai bine

 138. in legatura cu cerinta dumneavoastra de-a ne face publice varstele,sunt de acord.am 18 ani si am constientizat de mic puterea extraordinara a LUI DUMNEZEU!

 139. desi sunt nascuta in familie de credinciosi penticostali si am crescut in Biserica Domnului,de multe ori ma cuprinde indoiala si imi vin mii de intrebari cu privire la Dumnezeu. de multe ori cred ca El s-a schimbat cand de fapt eu sunt cea care m-am schimbat si am uitat sa ii fiu credincioasa asa cum am promis.insa vreau sa va marturisesc ca Dumnezeu nu a incetat sa ma iubeasca si sa imi arate aceasta si pentru tot ce El a facut si face pentru mine ii multumesc si vreau si eu sa invat cum sa fiu un crestin adevarat.Dumnezeu sa va binecuvinteze cu har si pace

 140. Va multumesc pt toate sfaturile,pt toate indrumarile,acest sait a fost lumina in intunericul meu.acum atat pot spune sunt fericita!:)pot sa zambesc D-zeu ma iubeste la fel de mult ca si pe voi totii ceea ce eu credeam totul pierdut dar nu a fost asa!voi face botezul,am fost la prima caticheza si D-zeu imi da linistea sufletul meu.Ma rog ca fiecare dintre voi care are sufletul zdrobit sa gasiti lumina si pacea!D-zeu sa va binecuvanteze!

 141. DOMNUL SA FIE CU VOI

  Ma bucur nespus de mult ca sunteti copii DOMNULUI ISUS, si ca incercati sa faceti ceva bun pentru oameni care nu-L cunosc pe Domnul , dar cum nimic nu ramane nerasplatit din partea DOMNULUI , eu nu va pot dori decat , DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE CU MANTUIREA VASNICA . AMIN !

 142. Am aflam In Isus Hristos ca numai prin EL noi vom putea intra in cerul sau slavit. D-L Isus este usa prin care noi vom avea Intotdeauna acces la D-zeu pt orice lucru. prin jertfa de pe Golgota, orice OM are sansa de-a fi mantuit.Dumnezeu sa va binecuvanteze, Amin.

 143. Fiecare pacat pe care-l facem e ca un cui infipt in Crucea Mantuitorului…cu cat vom pacatui mai mult cu atat zidul care ne desparte de EL va fi mai mare si va fi tot mai greu sa ne intoarcem la EL..Cristos ne-a iubit asa mult ca a murit pt noi;acum suntem salvati…CE BUCURIE!!!

 144. sincer si eu cred in dumnezeu si am vazut asta anul asta de paste nu am mers la spovedanie si totul imi merge rau nu stiam de ce dar cu ajutorul vostru am aflat cred ca am sa imi intorc fata catre domnul isus eu sunt credincioasa dar am cazut in pacat si cred ca cum ma simt ca am cazut intr-o groapa mare si nu ma mai pot ridica multumesc ptr tot ce am citit

 145. nu stiu ce sa spun….as vrea sa pot vb cu cineva…doresc sa cresc in credinta…vreau sa ma apropii de D-zeu tot mai mult…Am ceva de povestit…s-a intamplat cu aproape 1 an si ceva in urma…am avut un vis,dar nu orice vis…””Domnul IIsus mi-sa aratat in vis…dar aceel vis nu a fost oarecare vis,avea legatura cu ce se v-a intampla pe ”viitorul apropiat”,adica atunci cand sfarsitul lumii va fii gata.Domnul Iisus m-a protejat de focul din jurul meu,nu am fost atins nici macar de ceea mai mica flacara care exista.Domnul Iisus mi-a vorbit si mi-a spus ce se v-a intampla.””Am scris in mare,este mult mai mult de spus…

  va salut…Sorin

 146. VA FELICIT PENTRU COMENTARIILE VOASTRE.
  CRED CA ESTE IMPORTANT CA FIECARE DINTRE VOI SA VA TRECETI SI VARSTA PENTRU CA EU CRED CA TOTI CEI CARE ATI SCRIS MAI SUS SAU SCRIETI PE SITE-URI CRESTINE APARTINETI VARSTEI A3A.
  PENTRU MINE PERSONAL ESTE IMPORTANT SA STIU DACA SUNT SI TINERI CARE GANDESC CA VOI.
  MULTUMESC.

 147. pace tuturora ca puteti sa aveti pace alaturi D-M nostru ISUS salvatorul nostru,si toti ce-i care santeti alesi sau care vreti sa faceti un legamant cu ISUS finca toti santem salvati si rescunparati de EL prin a lui jertfa care sa dat pentru noi si noua ne revine sai multumim nespus de mult si sai multumim cu tot cugetul si cu toata inima si din toata inima si sai fim rescunparatori todeauna i se cuvine lauda si cinstea sai i-o dam ai multumesc ca ma salvat si ma adus pe calea cea vie GLORIE LUI SLAVA LUI amin

 148. va scriu pt ca imi doresc sa marturisesc stiu ca domnul ma iubestema vrea pt credinta dar eu astept …nu stiu ce dar astept,nu sant pocaita dar am prieteni cu care merg in adunari.Cand merg in adunari el imi vb ,plang ma caiesc pt faptele mele dar cand plec inima mea se impietreste vin valuri pe care nu reusesc sa le infrunt si stiu ca doar cu DOMNUL alaturi le pot infrunta si tot nu sp DOAMNE TE VREAU IN INIMA MEA PT TODEAUNA de ce pt ca sant prea necredincioasa si nu ma las prelucrata de el.ORICUM VA MULT PT CA EXISTATI poate asa voi invata sal accept peDOMNUL in viata mea.mias dori sa am cu cine sa vb id meu e flory_bmf astept sfaturiDOAMNE AJUTANE

 149. Pentru toti care au nevoie de DOMNUL cu adevarat care vor protectia totala , sa ofere DOMNULUI, TOATA viata iar DOMNUL prin LUCRAREA LUI iti va oferii cel mai frumos dar posibil -Daruul gratuit al vietii vesnice .Pentru CEL DE SUS nu exista jumatati de masura.MULTA PACE !

 150. Dumnezeu este cel mai bun prieten al omului.Noi insa suntem incatusati de principiul ca DUMNEZEU ESTE UN INCHIZITOR.Eronat,Dumnezeu este NUMAI IUBIRE.Cautati iubirea LUI,explorandu-va sufletele!Fiti fericiti!

 151. Dumnezeu aude rugaciunea ta, dar daca intre tine si El este un zid de nelegiuiri (Isaia 59) acesta te poate impiedica sa primesti un raspuns. Si eu sunt intr-o stare asemanatoare, si nu stiu ce anume sa fac…parca am vointa intepenita. Cred ca ar fi potrivit sa gasesti o persoana matura spiritual care sa vorbeasca cu tine si sa va rugati. Pe mine asta ma ajuta.
  Ajutorul vine de la Domnul!

 152. vi se intampla sa aveti impresia ca rugaciunea pe care o spui…e doar in vant?si…dupa aceea spui: Ok..d ce sa ma mai rog dak se intampla asa?
  si iau decizia de nu a ma mai ruga..stiu ca gresesc…incep si ma rog din nou..dar ceea ce iese..seamana cu o frunza dintr’un copaca imens…fara valoare..asm ajuns sa am inima impietrita…ma doare ca is asa…si am impresia ca nu mai pot face nimic..
  se mai poate totusi?prin ce?marturisirea a ceea ce ii ascuns in inima mea?
  sau..ce?ma mai asculta Dumnezeu?intradevar..bunatatea Lui e nemarginita dar…pt mine?cu o inima impietrita?spuneti-mi va rog ceva..poate…Dumnezeu a randuit sa va intalnesc…poate imi veti fi indrumator..
  sa fie asa..

 153. am nevoie foarte mare de D-zeu,trec printre niste incercari si vreau sa biruiesc orice ispita,va rog rugati-va si pt mine…D-zeu sa va binecuvinteze

 154. Am citit cu atentie mare tot ce ati scris si sunt “cazuta”de tot din toate punctele de vedere..am nevoie de ajutor,sa vb cu cineva sa ma ajute sa pot sa ma ridic nu mai pot singura,imi aplec genunchii inaitea Domnului da nu mai simt aceea putere de a ma ruga,viata mea la suparafata arata normal frumosa pt unii,dar in interiorul meu e o lupta mare,am nevoie de ajutor,as vrea sa vb cu cineva sa pot sa marturisesc viata mea.Pastorului de la biserica care fac parte nu pot vb cu el,dintr.un motiv care ar iesi scandal in familia mea..am nevoie de ajutor,as vrea sa vb cu un pastor..nu mai stiu ce sa fac ma simt pierduta,mi.am dorit sa mor,am si incercat dar m-am oprit pt ca nu am aceasta putere nu vreau sa mor,vreau sa traiesc si sa il am pe D-zeu,nu sunt nebuna daca asa par pt unii,sunt o fata care am pornit pe un drum gresit de mica si nu mai pot sa traiesc asa,nu mai vreau,vreau eliberare,vreau liniste,vreau pacea sufletului meu inaintea lui D-zeu.va rog sa imi scrieti pe adresa ceva pt ca doar aici am gasit si am speranta ca pot vb cu cineva.ajutatima va rog frumos

 155. cred ca abia acum incep sa-mi dau seama de adevarata importanta a credintei.m-am nascut intr-o familie de crestini dar pana acum am ignorat pe Dumnezeu si cuvantul lui.niciodata nu am avut probleme si mereu prietenii mei au fost langa mine cand am avut nevoie de sfaturi sau orice fel de ajutor.acum sunt departe de ei;insa pe langa faptul ca sunt singura intr-o tara straina,realizez ca nu sunt chiar asa de singura.simt prezenta lui Dumnezeu in fiecare zi si nu mai sunt trista ca acum cateva luni.stiu ca El vrea sa fiu aici,pt. ca nimic nu e la intamplare,iar eu vreau sa fac ceea ce El imi spune.
  MATEI 6:33

 156. daca cineva vrea sa castige in lupta aceasta pe care o avem de purtat impotriva celui rau trebuie sa se roage cat mai mult.Am gresit mult caci am dat inapoi cand trebuia sa pasesc inainte, iar acum suport consecintele.
  Nu lasa-ti lumea sa va sfasie sufeletele cu poftele ei ce duc la moarte, rugati-va cat mai mult in momentele dureroase!DOAMNE AJUTA!

 157. Apreciez ceea ce faceti si as vrea sa stiti ca in fiecare zi lucratoare cind sunt la birou citesc mesajul biblic ce este pe misiune.ro impreuna cu colegele mele(necredincioasa), dar care realizeaza ca au nevoie de Dumnezeu si cred ca acesta este un inceput bun…
  Dumnezeu sa lucreze si sa le schimbe inima…pentru ca stiu ca El poate si o va face cu cele care se lasa calauzite de Dumnezeu.

 158. Dumnezeu e MARE

  Am 18 ani si nu pot sa-i multumesc LUI pt tot ce a facut si pt tot ce face pt mine,Ramaneti in EL fratilor si surorilor si EL va va ajuta daca aveti credinta…… EL ESTE CEL MAI TARE SI ceva mult mai important este ca NE IUBESTE ASA CUM SUNTEM…..

 159. Multumesc lui Dumnezeu ca exista acest site crestin deoarece pot avea o ocupatie interesanta cand stau in fata calculatorului si am ocazia sa invat mai multe lucruri despre Dumnezeu. Imi folosesc foarte mult meditatiile zilnice si ma straduiesc sa aplic ceea ce invat. Am nevoie de rugaciunile vostre pentru colegii mei care cunosc Cuvantul, dar nu-L cred. Domnul sa va rasplateasca efortul!

 160. Vreau sa fiu un crestin adevarat…dar am inima impietrita….stiu ce trebuie sa fac..cred in D-zeu…cred cuvantul sau…..vreau sa il urmez pe D-zeu neconditionat….dar nu gasesc puterea…cine poate sa ma sfatuiasca si sa se roage pentru mine?

 161. Pace Voua.

  Daca puteti lua legatura cu toti fratii misionari in India va rog sa ai intreabati daca doresc cumva Noul Testament in limbile Hindi si Punjabi audio pentru cei fara carte si text pentru cei ce pot citi.De asemenea am si Biblia in Limba Engleza cu fundal muzical placut specific pentru ca am aflat ca limba Engleza este limba de baza in India.
  Domnul sa va binecuvanteze.AMIN.

 162. da vreau sa va rugati pt inima mea sa fiu cu Tatal incontinuare si in special pt inima tatalui meu care ar vrea sa fie cu isus dar alcoolul nu-l lasa
  pace

 163. in primul rand vreau sa-i multumesc Domnului ca m-am nascut intr-o familie de crestini.Caci,chiar dak sunt tanara si ispitele sunt tot mai mari Dumnezeu nu ma lasat niciodata din mana Sa.Urmeaza sa ma botez,cu ajutorul Domnului si as vrea sa ca Domnul sa se atinga de inima mea si sa ia tot ce este lumesc de la mine si sa puna in mine tot ce este duhovnicesc.As vrea sa ia rusinea de la mine si sa imi dea curaj.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru lucrarea pe care o faceti.

 164. In primul rand va felicit pe toti cei care ati organizat acest site , si in al doilea rand as veni cu o recomandare …. Daca ati mai putea scrie tot in acest “topic” pasii care trebuie sa ii faca copii pt a deveni cresti …

  Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti.

 165. Am o mare rugaminte.”Curajul de a fi altffel intr-o lume mereu la fel”.Ce ati putea sa imi spuneti despre acest lucu?Va rog foarte mult sa ma ajutati!!SI DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE pt lucrarea PE CARE O FACETI cu ajutorul internetului!!

 166. faceti o lucrara super prin intermediul acustui sait sii multumesc lui Dumnezeu ca foloseste si astfel de moduri si unde crestinii pot gasi aici incurajare si raspuns la intrebarile lor . Dumnezeu sa va binecuvinteze in lucrarea pe care o faceti

 167. Mea placut tare lectiile.Sper sa le placa la toti si sa se intoarca la Dudnezeu. Domnul sa va rasplateasca truda pentruca ati scri toate lestiile.

 168. Eu provin din familie ortodoxa,dar am fost intr-o tabara crestina care pot sa zic ca m-a schimbat mult,adica am renuntat la unele obiceiuri pacatoase de dinainte.
  Parintii mei nu ma impiedica sa merg la biserica penticostala,dar cu toate acestea de multe ori mama mea imi zice “tu cu pocainta ta ce nu iti este bine asa, ce stii tu la varsta asta(16 ani), eu ma rog pt. ai mei dar mai ales pt.fratele meu.
  Fata de altii care sunt ortodocsi sau fie orice religie, eu Ii multumesc Domnului k macar parintii mei nu ma impiedica sa merg la biserica.
  Stiu ca trebuie sa ma maturizez spiritual, dar mi-e foarte greu,mai ales ca trebuie sa trec peste familia mea, dar am credinta ca intr-o zi familia mea se va schimba.
  va rog sa introduceti si articole despre cum ar trebui sa-i ajut pe parintii mei, mai ales pentru ca stiu ca mai sunt multi ca si mine.

 169. Ma bucur ca am gasit acest site pt ca aveam nevoie de asa ceva!Sunt plecata din Romania la studii in Franta si imi doresc mult sa primesc meditatii pe e-mail!Ma bucur ca v-am gasit !

 170. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca El sa reverse Dusul Sau cel Sfant peste toti cei ce-L doresc din toata imina.Sa va rugati si pentru mine ca sa pot sa fiu lumina si sare in aceasta lume pagana si intunecoasa.
  Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa fim in imparatia LUi atunci cadn va veni pe nori cerului,nu mai este mult si El va veni si nu va zabovi.
  MARANATA

 171. Multumesc lui Dumnezeu pt. mintuirea mea si-a mamei mele si ma rog cu credinciosie ca Domnul sa aiba mila de sotul, fetele mele ,sora mea si cumnatul meu.Rugati-va ca Domnul sa ne dea staruinta in rugaciune si intelepciune in toate!Domnul sa va binecuvinteze si Duhul Sfint sa va calauzaeasca pe toti cei care va oproti la acest site crestin!Domnul sa va binecuvinteze pe toti care lucrati la acest site si sa va lumineze in continuare! Pace voua!

 172. mihaela m, ce te opreste? faci parte dintr-o Biserica? daca da, cei de acolo te vor putea povatuii daca nu faci parte dintr-o biserica, cauta-ti una, cerceteaza un pic mai mult si nu o alege doar dupa ce ai citit 2 3 idei despre ea, pt ca s-ar putea sa te inseli,

 173. in primul rand vreau sa ii multumesc Domnului ca m-am nascut intr-o familie de crestini,si ca parintii sunt la nga mine la necaz.Chiar daca sunt tanar si in vremurile acestea ispitele sunt mari pentru tineri si cel rau nu vrea sa ne lase in pace ii multumesc Domnului ca cu greu chiar daca am mai cazut in ispite sa duc o viata alaturi de Mantuitorul nostru.Acum as vrea sa va rog sa va rugati si pentru mine ca trec prin momente dificile prin incercari si ca Domnul sa ma ajute sa ies bireitor din ele eu si familia mea.Deasemea am sa ma rog si eu pentru voi ca fiecare care intra pe site dumneavoastra sa isi de-a seama ca exista un Dumnezeu care ii iubeste.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ajute in continuare in lucrarea voastr.pacea Domnului Isus sa ramana cu voi toti.

 174. Domnilor am multe nelamuriri dupa ce v-am citit comentariile, spunea cineva ca o sa se roage pentru noi, deci o sa mijloceasca, dar parca domniile voastre spuneati ca e un singur Mijlocitor intre Dumnezeu si om, de ce m-ar ajuta rugaciunile de mijlocire a unui prieten, cand el imi spune sa nu ma rog Prietenilor mai mari.sfintii, sa se roage pt mine ca este pacat, apoi vad intre dumneavoastra oameni mantuiti, dar cum? care-i certitudinea? gata pt voi s-a incheiat urcusul pocaintei? deja santeti mantuiti? cum? cand in orce clipa puteti cadea in pacat , voi spuneti ca santeti deja mantuiti? va amagiti fratilor, mantuirea ne-o va da Domnul acolo in cer pana acolo mai avem de luptat, ca Hristos nu e doar un bilet de intrare in cer, El e Domnul, care asteapta sa lucram, chiar daca in fata lui nu nr vom putea indreptati prin faptele noastre, el totusi vrea ca noi sa lucram, mantuirea nu e doar un asentiment mintal la jertfa de pe cruce si gata, ne-am mantuit, e prea simplu , e prea de necrezut!

 175. salutarii……. si eu o sa ma rog pt. cei care au nevoie de DOMNULU IISUS pt. ca ne iubeste f.f.f.f. mult si suntem copii Lui
  Sa nu ne dam batuti sa mergem pe calea Lui in continuare si sa ne rugam ca avem nevoie de fiecare data pt. ei.:):):):)
  P.S.Ramaneti cu DOMNUL si mai va multumesc ca imi cititi mesajul meu

 176. nu te da batut niciodata in lupta cu pacatul
  ai castigat continua, ai pierdut continua
  iar David a auzit de doua ori ceea ce Domnul a zis o singura data, ca puterea este a lui Dumnezeu
  Dumnezeu sa va binecuvinteze

 177. ma bucur ca existati in aceasta in acest segment altehnicii de virf si am convingerea ca nimic nu este ingaduit fara voia Domnului, Domnul sa va binecuvinteze cu intelepciune si dragoste in lucrarea pe care o faceti.

 178. ma bucur ca exista oameni care IL cauta pe Dumnezeu.Si eu ma inchin Lui.Daca aveti nevoie de un prieten si vreti sa vb despre Domnul nostru cautati-ma la id-ul doniana19 Va astept!

 179. domnul sa va binecuvinteze pentru lucrarea pe care o faceti si sa va ajute si pe mai departe deoarece faceti un lucru minunat deoarece multa lume se poate intoarce la dumnezeu si as dori ca toti sa fim util pentru lucrarea lui dumnezeu si fiecare persoana sa fie un discipul al domnului si fiecare sa implineasca misiune pe care o zice matei in mat.28 cu 19 cred ca aveti aceasta meta .

  domnul sa va binecuvinteze

 180. pacea domnului tuturor si dumnezeu sa fie prea marit pt bunatatea lui incep prin a spune ca de curand miam luat legamantu si inca nu reusesc SAL urmez cum ar fi trebuit….sincer nu merit iubirea lui si nu merit sa traiesc in bunatatea lui…..pt ca sunt un PACATOS desi el isi arata slava si bunatatea lui zilnic fata de mn si de aceea ii multumesc si vin sa va rog sa va incredeti in domnu ca el este bun si minunat…..te asigur ca te iubeste caci el mustra pe cine iubeste……va multumesc tuturor pt ce faceti in numele domnului va las cu domnu si EL sa va binecuvinteze AMIN! DACA VRETI INTRATI PE ID MEU philip_mafiotu

 181. as vrea sa va rog sa va rugati impreuna cu mine ca Dumnezeu sa ma ajute sa-L slujesc cu credinciosie si sa-mji dea putere sa trec peste iespitele care vin peste mine in aceasta perioada!!!!!!!!!!As vrea sa va mai rog sa va rugati ptr familia mea care nu este crestina …..sper ca dumenezeu sa va binecuvinteze!!!!!

 182. Matei Fanel !

  Pe jumate simt si eu cea ce simti si tu , mi-am pierdut si eu acum 4 ani tatal , acum am 19 ani. Dar indata ce L-am cunoscut pe Dumnezeu , parca stiam ca tatal meu este intr-un loc minunat si voi fi cu el intr-o zi , si vad ca esti o persoana curajoasa , si Il cunosti pe Dumnezeu ! Ai ales sa fii altfel , puteai sa faci lucruri care poate duceau intr-un loc nesigur in viata ta , dar ai ales calea Domnului ! Nu inceta a crede in El , El te va proteja , chiar daca in moduri misterioase , sa nu uitam ca , caile Domnului sunt misterioase , asa scrie Biblia! daca doresti sa tinem legatura iti las adresa de e-mail care este szabi.zsoldos@yhahoo.com in acelasi timp e si id-ul de messenger !

  Pace tie Matei !

 183. Octavian !

  Am citit cea ce ai scris si ma rog si eu ca noi toti sa avem o mica parte din dragostea Lui Dumnezeu , credinta macar cat un bob de mustar si putere pentru a vesti cuvantul Lui …

  Acel ” defect ” defapt este una nemeritata de catre noi , dupa cum citim in Biblie , Dumnezeu ne arunca pacatele in marea iertarii , nici nu va puteti imagina ce dimensiuni are :)Daca ne rugam prin credinta si ne pare rau de acele pacate , nu se poate intampla ca Dumnezeu sa nu ne ierte !
  Va doresc pacea Domnului !

 184. Mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca nu sunt singurul care cauta calea Domnului, calea iubirii si a adevarului. Eu incerc din rasputeri prin rugaciune sa imi dea putere si intzelepciune sa ma intareasca in credintza si pe cat se poate sa imi ierte pacatele.
  Eu am auzit ca Domnul are un “defect” acela de a uita foarte usor … si sper si ma rog la el sa ne uite la totzi pacatele … Pace voua!!!

 185. Eu sunt elev si sunt fugar la moment nu am nici mama nici tata dar il am pe Dumnezeu care ma iubeste foarte mult, vreau sa va dau un sfat tuturor crestinilor chiar de aveti vreun necaz alergati la Domnul ca el va va ajuta si dAtii GLORIFICARE.

 186. ce bine ca nu L-a uitat chiar toata lumea…hai sa incercam sa-i facem si pe ceilalti sa creada in El.singura nu pot face mare lucru dar impreuna si cu ajutorul Lui… o sa reusim.de fapt…oare chiar putem schimba noi noile generatii care se indeparteaza cu pasi repezi de biserica???

 187. ce ma bucur ca am dat de acceasta adresa multumesc celor care s-au gandit in special la ratacitii ca si mine. spun rataciti da, pentru-ca asa ma simpt desii il cunosc pe Dumnezeu destul de bine nu stiu de ce mi-e asa greu sa ma apropii de El.Cand am o problema ma rog mult si ma ajuta dupa aceea uit si aproape ca ma rog din obligatie desi is constienta ca nu ie bine asa. oare de ce mie asa impietrita inima?de ce ii fac placere celui rau?CE SA FAC?
  daca doreste cineva sa discutam despre DUMNEZEU il rog sa imi scrie pe e-mail camy_coroian@yahoo.com sau pe messenger , id:camy_coroian

 188. Eu sint studenta si pot sa spun prin propria-mi exeperienta ca nu este usor sa traiesti printre cei din lume,zi de zi vin atitea ispite dar eu ma rog si va indemn sa nu lasati pe cel rau sa-si faca lucrarea,incredeti-va in Domnul din toata inima si el va va conduce viata.Domnul Isus sa fie cu voi.

 189. Domnul Isus sa binecuvinteze toti oamenii care vorbesc despre Dumnezeu.Oameni. care inca nu-i cunoaste dragostea si iubirea Domnului Isus sa-i binecuvinteze Domnul cu un duh de intelepciune si cu multa lumina

 190. vreau sa va indemn pe toti sa il cautati pe Dumnezeu din toata inima voastra,caci numai EL ne poate da pacea si linistea sufleteasca.DOMNUL ISUS SA FIE CU VOI.

 191. cu un an in urma credeam ca sunt fericit dar satan ma tavalea in pacat, eu nu stiam acest lucru pentru ca aveam tot ce imi doream dar, cu timpul au venit si necazurile si “prieteni” mei ma paraseau ma simtem atat de singur chiar daca eram incercuit de multe persoane simteam ca nimeni nu ma iubeste îi dezamagisem pe toti.Atunci mi-am dat seam ca cineva ma iubeste si a suferit, a murit si a inviat pentru mine si aceasta persoan e Isus.De atuci am inceput sa citesc Biblia si in fiecare zi descopeream marea dragoste ca o poarta Dumnezeu pentru mine!!! Acum sunt copilul lui Dumnezeu si sunt foarte fericit. Dumnezeu te iubeste si pe tine!!!!

 192. de cand sunt mama prin mila DOMNULUI caci numai EL m-a binecuvantat cu fetita mea am inteles pe deplin durerea LUI ca TATA cand singurul SAU FIU murea rastignit pe un lemn acoperit de pacatele noastre atat de mari.TE laud DUMNEZEUL dragostei si al luminii pentru harul dat noua ca sa te urmam asa cum TU ne-ai iubit si ne-ai rascumparat platind un pret atat de scump prin FIUL TAU ISUS .marire TIE DOAMNE .OSANA.

 193. traim intro lume in care toti dorim ca sa fim fericiti asa ca de multe ori ne cautam fericirea in domenile in care CREDEm noi ca ne va aduce pace asa eram si eu DESI eram botezat Pana intro zi cand am trecut printro perioada GREa dar ii multumesc lui DUMNEZEU CA A TRIMIS PE SINGURUL FIU CA SA MOARA , INVIIND APOI SA NE FACA COPI AI SAI in acele momente am primit o incurajare 2Corinteni7:9b,10 Si am descoperit ca el lucreaza intru-un fel asa de minunat SLAVA LUI

 194. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca omul ca sa devina un crestin adevarat este sa aleaga pe Dumnezeul Cel Adevarat care poate sa-l ierte,sa-l schimbe ,sa lucreze in el neprihanirea,sfiintirea,mantuirea,totul.Dar oameni aleg alti dumnezei lucrati de maini omenesti si se inchina lor,alti aleg sa se inchine la oamenii creati de Dumnezeu in loc sa se inchine la Cel ce I-a creat,Alti aleg sa se inchine la astrateie,la zei,la zeul soarelui,cu alte cuvinte la ce a creat Dumnezeu in loc sa se inchine la creator.Pe acesti credinciosi Biblia Ii numeste rataciti.Rog pe bunul Dumnezeu sa lucreze la inima tuturor oamenilor care s’au ratacit,urmandu-si credinta lor in loc sa urmeze credinta lui Dumnezeu precizata in Biblie.Amin

 195. AU TRECUT CITIVA ANI DE CIND L-AM CUNOSCUT CU ADEVARAT PE DUMNEZEU POT SA MARTURISESC CA IN ACEASTA PERIOADA DE TIMP AM PRIMIT O CREDINTA ADEVARATA IN DUMNEZEU ASA CUM IL PREZINTA SFANTA SCRIPTURA INTREAGA MEA FAMILIE SA INTORS LA DUMNEZEU VIATA NOASTRA S-A SCHIMBAT RADICAL NU REGRET NIMIC DIN CE-AM FACUT IN ULTIMUL TIMP AM PRIMIT IN FIINTA MEA O BUCURIE DUHNOVICEASCA DEPLINA MULTA PACE IN FAMILIE O RELATIE DEOSEBITA SOT-SOTIE SI CRED PE DEPLIN CA VOR MAI VENI PESTE FAMILIA MEA MULTE BINECUVINTARI CERESTI SI PAMINTESTI

 196. e greu de spus Dumnezeu,de cate ori rostesc acest cuvant o racala a-mi cuprinde sufletul,mi-e sete dupa prezenta lui,mi-e foame de EL,dar acum parca mi-e cu neputinta sa ajung la el,parca ceata mi-a cuprins speranta si credinta care adinioara radia an mine si din mine peste tot unde paseam,poate doar un miracol va mai putea aduce anapoi an viata mea caldura tandra si dragostea analta care a apus demult an viata mea!cum s-L gasesc,unde sa-L CAUT?

 197. va multumesc atat de mult ca va puneti la dispozitia domnului.faceti mult bine celor ca mine.sunt botezata de 3 ani si acum ma aflu in cea mai grea perioada din viata mea.credinta imi e greu pusa la incercare.rugati_va si pentru mine.atat imi doresc:orice ar fi sa raman credincioasa domnului pana la capat.sa_mi ajute domnul si mie si voua.pace voua.

 198. Ucenicilor li s-a dat numele de crestini pentru prima data in Antiohia, deci sa fi crestin inseamna sa il ai pe Hristos in tine si sa-L urmezi.

 199. trec printr-o perioada in care imi dau seama cat de mult am gresit si in acelasi timp continui sa gresesc,il caut pe dumnezeu,vreau sa ma apropii de el pt ca niciodata nu am respectat in totalitate principiile si valorile crestinesti,uneori din nestiinta,alteori cu buna stiinta,din lipsa de maturitate.iar acum caut mereu situri despre religie iar din intamplare am dat peste acest site si cu cat citesc mai mult,cu atat imi dau seama cat de multe pacate am,regret enorm si plang de fiecare data cand ma gandesc la trecut,la greselile facute.sper sa ma pot schimba,sa pot deveni o persoana sincera,onesta,sa pot invinge. multele laturi negative ale caracterului meu.va multumesc

 200. Va rog din tot sufletul rugati-va cu mine ca sotul meu Bogdan sa-l cunoasca pe Dumnezue si sa se intoarca la El. Multumesc tare de tot. Pacea lui isus sa fie cu voi cu toti.

 201. va salut cu respect. e interesanta poezia…dar mi se pare ca e doar teorie…:((( ori ma insel? poate sa ma schimbe acest dumnezeu ? eu sunt ateu…eu cred doar ceea ce experimentez! DACA EXISTA DUMNEZEU,ATUNCI IL IMPOR SA-MI DEA SENS VIETII MELE FARA DE SPERANTA! disperarea de ddetermina cateodata sa faci lucruri incredibile… ea ma determina sa va scriu… daca e cinava amabil sa discutam despre aceste lucruri, il invit pe messenger , id: mihai _atena . imi puteti scrie si pe e-mail: mihai_atena@yahoo.com va multumesc.

 202. am dat pentru prima data peste aceasta adresa….ce vreau sa spun ….este si intenetul o binecuvantare, un ajutor pentru vestirea evangheliei, ….Domnu sa indrume cat mai multi oameni spre aceasta adresa ..foarte interesanta

 203. acum am dat peste acest site.si stii ce-am facut?am plans,pentru ca mi-am dat seama cat de pacatoasa sunt.asa e, Dumnezeu este iubire,dragostea perfecta intr-o lume oarba si insensibila.dar oare cati dintre noi intelegem mesajul Domnului?si cati dintre noi suntem adevarati crestini cu un suflet curat?oare cati ar renunta la tot pentru a-i sluji Domnului?cati dintre noi ar vrea sa se nasca din nou?pace voua!trebuie sa fim din ce in ce mai tari in credinta pentru a putea invinge raul.pace voua!

 204. va multumesc ca existati. este pentru prima oara cand intru pe acest site – din intamplare, bineinteles -, dar sunt foarte fericita ca va descoperii. consider ca fiecare om, in el insusi, poarta un dialog cu DUMNEZEU. eu il port mai tot timpul, iar Dumnezeu imi raspunde, ma ajuta sa depasesc toate obstacolele, chiar si cele de netrecut. port o incredere si un respect deosebit fortei divine care se rasfrange asupra mea…plang si-i multumesc in soapta ca m-a salvat. tot timpul imi pun viata in mainile DOMNULUI.

 205. Aveam multi prieteni care spuneau ca il iubesc pe Dumnezeu care merg la biserica si platesc pomelnice cu mare piosenie… Cand le spui ca trebuie sa faca mai mult, sa se roage mai des in timpul zilei, sa aiba o relatie stransa cu Divinitatea, se uita la tine de parca ai fi nebun si chiar iti spun asta in fata.. Vor mantuire, vor totul, dar nu vor sa faca nici un efort pentru asta..crezand ca acest lucru se obtine foarte usor..ei vazandu-si de viata si de afacerile lor in continuare, fiind multumiti si impacati cu ei pentru cat fac, pentru candela pe care o tin mereu aprinsa in casa si de la care asteapta sa faca minuni…Daca vorbesti “prea mult” despre Dumnezeu, constati ca incet,incet, ramai singur, esti ironizat si marginalizat…De fapt, nu ai decat de castigat ramanand singur si netulburandu-ti mintea si inima nimeni, atunci cand te rogi, constatand ca singurul prieten adevarat este mereu cu tine si nu te paraseste niciodata, acceptandu-te asa cum esti,Dumnezeu.

 206. Dumnezeu este iubire….toti stim asta,dar totusi multi suntem ce ne ratacim in pacat.Iubirea Domnului o vezi la tot pasul…dar odata cazut in acea vale a Pacatului,Tristetei etc park suntem orbi, nu vedem frumosul din jurul nostru.nu ne gasim rostu si nu L gasim pe EL.De aceea..aces site prinde bine…..prin multi pacatosi ce si pierd ziua navigand pe net ma numarat si eu…iar citind acest articol …prinde bine..de aceea va felicit ati facut o treaba minunata

 207. Imi pare bine ca exista asa un site si ca oamenii pot cunoaste mai bine ceea ce ne-a dat Domnul.Caci dragostea lui e imensa. Mult succes celor ce o fac.

 208. nu am stiut ca exista.acum descopar ca l/am avut intotdeauna numai suflet nu am avut ca sa il simt si a pus in mine un pic din el si asa lam descoperit imensa s/a putere de a creste si in mine

 209. Faceti o lucrare excelenta pe net. Am mai gasit ceva foarte interesant la http://www.gotquestions.org/Romana

  Este vorba despre cateva sute, poate chiar peste 1000 de intrebari si raspunsuri din Biblie (in limba engleza sunt mult mai multe, in Romana sunt traduse numai cateva).

 210. va apreciez foarte mult pentr-u interesul pe care il aveti ,si il aratati ,fata de oamenii nemintuiti ,Dumnezeu sa va ajute si binecuvinteze in contiunuare ,pentr-u ca duceti la implinere marea misiune ,slava LUI pentru grija care ne-o poarta .

 211. e bine.
  am sa ma rog ca tot mai multe persoane sa-L cunoasca pe EL si prin intermediul netului.
  fiindca nu e mai mare bucurie pe acest pamant decat dc esti mantuit, chiar daca necazurile lovesc f puternic si cauta sa ne intristeze, sa ne incetineasca pe cale, dar stim ca dincolo de viata aceasta trecatoare ne asteapta ceva ce nici prin mintea omului nu a trecut.
  cine a inceput pe calea ingusta nici sa nu se mai uite inapoi, nu merita.
  tatal meu are o vorba ,,calea larga te accepta cu orice si mai este si la vale” deci ce credeti, unde duce acea cale larga?
  eu doresc sa ajungeti impreuna cu mine la Tatal Ceresc, caci sunt multe locuri, daca nu ar fi fost asa D-l Iisus ne-ar fi spus, deoarece EL nu mine.
  o sa mai vb.
  pace sa aveti tot timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.