29 Decembrie

2
226

“Totusi în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.” Romani 8: 37

Daca astazi te confrunti cu durerea si suferinta, doresc sa te încurajez cu versetul din Romani 8: 37.

Indiferent de încercarile prin care treci, vreau sa stii ca Domnul Isus este singurul raspuns pentru toate problemele tale. Domnul a murit nu numai pentru pacatele tale, ci si pentru suferintele tale.

Aceasta înseamna cumva ca durerea pe care o ai ar trebui sa fie usoara? Nicidecum! Înseamna ca nu ar trebui sa te simti trist atunci cînd inima îti este frînta? Nu! Adu-ti aminte ca însusi Domnul Isus a plîns atunci cînd prietenul Sau Lazar a murit”¦

Din cauza pacatului noi traim într-o lume cazuta, pierduta. Într-o astfel de lume se pot întîmpla lucruri rele chiar si copiilor lui Dumnezeu.

Curaj! Ai un Mîntuitor care traieste în veci! Si pentru ca Mîntuitorul tau traieste, pentru ca Mîntuitorul tau a îndurat si învins suferinta, tu poti avea o speranta în aceasta viata.

Este acea nadejde care stie ca nicio încercare nu dureaza vesnic si ca Domnul Isus va da pace si încredere tuturor celor care cer lucrurile acestea.

Da, Domnul Isus, Hristosul care a învins totul este raspunsul pentru tine, indiferent de situatiile prin care treci astazi. Si pentru ca El este un învingator, tu, ca si copil al Sau esti un învingator.

DACA ASTAZI TE LUPTI CU PROBLEMELE, VINO LA PICIOARELE DOMNULUI ISUS. CERE-I PUTEREA DE A LUPTA!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.