28 Decembrie

0
41

“Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, cînd poti s-o faci.” Proverbe 3: 27

Stiai ca ceea ce spui poate ridica sau poate rani pe cei din jur? Acest lucru se aplica în special în ceea ce îi priveste pe copii tai.

Din acest motiv doresc sa te încurajez sa le vorbesti celor din jur cu credinta, afectiune si plin de încurajare ““ fa lucrul acesta în viata copiilor si nepotilor tai. Binecuvînteaza-i prin cuvintele tale!

Cum poti face acest lucru? Spunîndu-le cît de speciali sînt! Asigura-te ca le spui copiilor tai în fiecare zi ce dar minunat sînt, un dar plin de potential pentru Domnul.

Chiar daca copii tai sînt adulti, sa stii ca nu este prea tîrziu sa le spui toate aceste lucruri. Cuvintele tale pline de dragoste, încurajare si credinta vor avea un impact major în vietile lor.

Orice copil asteapta încurajare de la Mama sau Tata, indiferent de vîrsta pe care o are. De aceea, fie ca ai copii mari sau mici, binecuvînteaza-i zi de zi.

Proverbe 3: 27 spune: “Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, cînd poti s-o faci.” De aceea, te provoc sa îti iei copilul în brate sau sa-l suni si sa îi spui ce dar special este pentru tine în aceasta lume.

Doar asa ei se vor simti iubiti si apreciati, si cel mai important, Dumnezeu va fi glorificat prin faptul ca tu îi ridici si îi întaresti în credinta, dragoste si nadejde.

SPUNE-LE COPIILOR TAI CA SÎNT UN DAR DE LA DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.