Împaratia zidita pri Duhul
( Tuesday, 17 January, 2006 )

Walter Marshal Harton, a scris despre experienta traita de un misionar care a fost delegat la Congresul International de Misiune din Madras din 1938. Întîlnirile de la acest congres au avut o puternica influenta asupra vietii acestui delegat. Cînd s-a întors acasa, acesta i-a îndemnat pe toti prietenii lui sa cumpere cîte un glob pamîntesc din plastic, pe care sa-l ia în mîna în fiecare zi si sa se roage pentru întreaga planeta spunînd : „ Faca-se voia Ta , precum în cer asa si pe pamînt !”

Ce soc cred ca a trait domnul Harton, cînd numai dupa cîteva luni a început cel de-al doilea razboi mondial ! Acest fapt ne arata noua ca nu-i posibil sa construiesti Împaratia lui Dumnezeu , folosind caramizile acestei lumi.

Este la fel ca si viata de pe fundul marii : Un oceanograf a spus odata : „este o mare descoperire sa observi viata de pe fundul ocenelor, dar este ceva cu totul deosebit sa stabilesti o relatie cu acest habitat si sa ajungi sa locuiesti în mijlocul lui !

La fel este si cu Împaratia lui Dumnezeu : Se poate sa ne-o imaginam în mintile si inimile noastre; dar pîna ajungem s-o zidim în realitate , este o cu totul alta experienta. Zidirea Împaratiei lui Dumnezeu este de fapt numai lucrarea Duhului lui Dumnezeu . Desi programul zidirii Împaratiei lui Dumnezeu uneori pare asa de lent, acesta se va desavîrsi. Într-o anume zi, voia lui Dumnezeu se va împlini pe pamînt, asa cum este împlinita si-n ceruri .


Alte articole asemanatoare:

3 comentarii: “Împaratia zidita pri Duhul”

1
turcin pavel

doresc sa comunic mai mult cu voi daca se poate prin mesanger

2
todor adrian

as dori meditati zilnice va multumesc

3
robert feraru

I -MI PLACE FOARTE MULT VB

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro