28 Octombrie

0
40

“Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu, și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.  Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.” Ioan 14:1-3

Versetele biblice de astazi, ne arata ca Domnul Isus a crezut în viata de dupa moarte.  Desi a vorbit în multe situatii despre acest subiect, înainte de a merge la cruce, El a încercat sa întareasca credinta ucenicilor Sai spunandu-le: ” în casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.  Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.”

Nu-i asa ca sunt momente cand avem nevoie ca cineva sa ne reaminteasca despre lucrurile ce ne sunt pregatiteîn Împaratia lui Dumnezeu? Atunci cand ne este cel mai greu, iar norii necazurilor care ne ameninta din toate partile sunt tot maifiorosi, trebuie sa nu uitam ca dincolo de nori este un soare vesnicsi un loc unde nu vor mai fi lacrimi, durere, sau moarte.

Dupa cum în mijlocul acestei lumi, am avut o casa pentru trupul nostru fizic, tot asa exista o casa cereasca și pentru sufletul nostru, care va fi îmbracat în slava pe care o vom primi la înviere.

Rugaciune: Doamne Isuse; chiar daca moartea ma sperie uneori, ajuta-ma sa ma încred deplin în Tine si sa astept cu nadejde locul pe care mi l-ai pregatit în Împaratia Ta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.