26 Martie

0
31

“Fiule, nu uita învățăturile mele, și păstrează în inima ta sfaturile mele! Căci ele îți vor lungi zilele și anii vieții tale, și-ți vor aduce multă pace.” Prov.3:1-2

În lumea în care trăim sunt tot felul de economiști, contabili și manageri, care au responsabilități financiare. Împreună cu ei lucrează și avocați, planificatori financiari,bancheri, brokeri, ordinatori de credite și mulți consilieri financiari, care pot oferi cele mai autorizate sfaturi economice, pe care, dacă le-am asculta și le-am pune în practică, am avea foartemult de câștigat.

Dar, ce ați spune dacă v-aș prezenta unuia dintre cei mai bogați și înțelepți oameni care au trăit vreodată, ca să primiți consultația financiară pe care el o poate oferi ?

În această vreme de criză financiară, o așa consiliere ar fi o posibilitate incredibilă, nu-i așa?

Ei bine, acel om bogat și înțelept este Solomon. Iar sfaturile lui sunt cuprinse în cartea Vechiului Testament, numită “Proverbe”. Această carte este o colecție de cuvinte înțelepte, aranjate în fraze scurte, dar cu mare semnificație. Toate declarațiile rostite de Solomon pentru cei din vremea lui se aplică perfect și în viața ta de astăzi, incluzând chiar și domeniul financiar.

Așa cum ne arată și versetul biblic de astăzi, ascultând și împlinind aceste adevăruri vom avea parte de un câștig incomensurabil.

De aceea, în meditațiile biblice din zilele următoare, vom aduce în atenție versete din cartea Proverbelor, prin care vom încerca să descoperim ceea ce ne spune Cuvântul lui Dumnezeu despre bani.

Sunt sigur că prin adevărurile pe care le vom descoperi prin meditațiile viitoare, modul în careprivim banii și ne administrăm finanțele se va schimba radical!

CEI CE ASCULTĂ DE SFATURILE ÎNțELEPTE ALE CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU, AU PARTE DE UN MARE CÂȘTIG!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.