29 Octombrie

0
48

“Apostolii au zis Domnului: “Mărește-ne credința!”Și Domnul a zis: “Dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați zice dudului acestuia: “Dezrădăcinează-te și sădește-te în mare, și v-ar asculta.” Luca 17:5-6

Una dintre cele mai mari minuni la care asistam astazi, este modul în care o samanta care este plantata în sol, da nastere unei noi plante, care ajunge sa fie un fir de iarba, sau un pom gigant.

Daca ai o samanta a pomilor uriasi din California ( Sequoia) si o plantezi acum în pamant, copiii, copiilor, copiilor tai, vor vedea cat de mare poate sa ajunga pomul care a rasarit ca un firicel plapand.

La varsta maturitatii, acest pom poate sa ajunga pana la dimensiuni uimitoare. Ca sa-i cuprinda tulpina ar fi nevoie de un numar de 25 de adolescenti care sa se tina de maini. Iar ca sa ajunga pana în varf, ar fi nevoie de 80 de adolescenti asezati unul peste altul.

Întreg trunchiul acestui pom, poate sa ajunga pana la 1480 de m3 de lemn, fiind suficient pentru ase construi aproape 40 de case cu cate 5 camere fiecare!

Ca sa arate ce înseamna puterea credintei, Domnul Isus a vorbit despre o samanta de mustar, spunand ca din aceasta samanta mica, poate sa creasca un copac mare.

La fel este si cu cei ce aleg sa creada în Dumnezeu. La început acest fapt poate fi aproape neobservat, dar în scurgerea vremii, înnoirea vietii va fi confirmata de fapte si lucrari deosebite.

Multi dintre cei ce au ales sa creada în Dumnezeu, au ajuns sa fie oamenii pe care Dumnezeu i-a folosit pentru a schimba lumea. N-ai vrea sa te numeri printre acestia?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pune si-n inima mea aceeasi credinta care sa se arate prin fapte mari, împlinite în Numele Tau. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.