20 Februarie

0
44

“Pe orice mladita, care este în Mine si n-aduce roada, El o taie ; si pe orice mladita care aduce roada, o curateste, ca sa aduca si mai multa roada.” Ioan 15:2

Domnul Isus a spus : “Eu sunt adevarata vita, iar Tatal meu este vierul. Pe orice mladita care nu aduce roada El o taie, dar pe orice mladita care este În Mine si aduce roada , El o curata ca sa aduca si mai multa roada. ”

Sa aducem multa roada, este chemarea pe care Dumnezeu ne-a adresat-o fiecaruia dintre noi. Dupa ce ne-a mîntuit, Dumnezeu nu ne-a lasat în mijlocul acestei lumi numai ca sa ne întîlnim si sa ne simtim bine împreuna. În mijlocul comunitatii în care ne-a asezat, Dumnezeu doreste sa fim roditori !

La ce este buna o vie fara struguri , sau un smochin fara smochine ? Mladitele neroditoare sunt taiate , iar dupa ce se usuca sunt aruncate în foc. Smochinul fara roada este deja condamnat: “Taiati-l ; la ce sa mai cuprinda locul degeaba, a fost hotarîrea stapînului ! Ce alta provovcare mai asteptam pentru a fi roditori ? Soarta celor fara roada este pecetluita, iar judecata este severa.

Care sunt roadele spirituale ale vietii tale ? Îi sunt acestea placute lui Dumnezeu, sau te afli în momentul în care vierul a rostit deja sentinta finala ?

Rug. Doamne Isuse ; fa ca viata mea sa aba izvoarele si radacinile în Tine , pentru ca astfel sa pot aduce multa roada. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.