19 Februarie

0
53

” Domnul se va lupta pentru voi ; dar voi , stati linistiti.” Exod. 14:14

O doamna din Oklahoma numita Ruth Andrew, atunci cînd a ramas vaduva a trebuit sa ia o mare decizie. Pensia ei de fosta profesoara , nu-i mai ajungea sa plateasca taxele pentru apartamentul în care locuise. A cautat sa-si mai ia o slujba îngrijind o batrîna, dar familia acesteia n-a vrut s-o angajeze.

De aceia lucrul care o îngrijora cel mai mult, era cum sa gaseasca banii pentru a-si achita cheltuielile apartamentului în care locuisera atîtea ani si pe care n-ar fi vrut sa-l paraseasca.

A tot nadajduit ca-si va gasi o slujba si nu va trebui sa se mute, dar timpul a trecut foarte repede si pentru ca urma sa-si plateasca cheltuielile a intrat în panica.

În acele momente de framîntare cînd nu mai stia ce sa faca , a deschis însa Biblia pentru a primi un raspuns din partea lui Dumnzeu. Ea a început sa citeasca din cartea Exodului capitolul 14. Ajungînd la versetul 14, a fost profund miscata de cuvintele : ” Domnul se va lupta pentru voi , dar voi stati linistiti.”

Cercetata de aceste cuvinte , Ruth a înteles ca pîna atunci s-a încrezut în oameni si-a asteptat ajutorul acestora mai mult decît pe cel a lui Dumnezeu. Actionase ca si cum situatia ei L-ar fi luat pe Dumnezeu prin surprindere si Acesta nu mai avea nici o slutie pentru ea.

Citind acest verset al Scripturii si-a dat seama cît de gresita îi era aceasta atitudine . A înteles ca a ajuns în sfîrsit momentul cînd trebuie sa se linisteasca si sa astepte cu credinta raspunsul lui Dumnezeu N-au trecut decît cîteva zile si Dumnezeu i-a pregatit o slujba, prin care a reusit sa cîstige banii cu care sa-si plateasca taxele, ramînînd în acelasi apartament .

Primind raspunsul lui Dumnezeu , Ruth a înteles ca toate framîntarile de pîna atunci i- au fost zadarnice.Numai Dumneuzeu a fost Cel ce I-a pregatit ajutorul , care i-a venit în momentele în care nu mai vedea nici o posibilitate de salvare.

Daca treci prin aceiasi situatie si nu mai vezi nici o posibilitate de solutionare a problemelor tale, încrede-te în Dumnezeu si apoi stai linistit, pentruca El are un raspuns si pentru tine.

Rug. Doamne Dumnezeule ; în mijlocul necazurilor mele, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa ramîn linistit, pentru ca sa pot sa înteleg mesajul prin care îmi comunici calea biruintei. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.