TOATE LUCRURILE LUCREAZA SPRE BINE !

1
56

Un grup de misionari au pregatit in localitatea B”¦.. , prezentarea filmului “Viata Domnului Isus”. Au închiriat caminul cultural , au lipit afisele , si s-au rugat ,asteptînd ziua in care pentru prima data în aceasta localitate avea sa fie prezentat un mesaj evanghelic. La aceasta ocazie a fost invitat si corul unei biserici dintr-un oras apropiat , care înainte de prezentarea filmului si la încheierea mesajului , sa-l laude pe Dumnezeu prin cîntare.

La ora anuntata cînd autocarul a ajuns în fata caminului cultural, nu era nimeni. Cei din autocar si-au zis . “cu siguranta toti sunt în sala si ne asteapta sa începem slujirea ” ! Cînd usa autocarului s-a deschis, acestia au fost întîmpinati de unul dintre misionari , care cu durere în glas le-a spus : ” usa caminului cultural este încuiata si cel care are cheile este plecat undeva la lucru pe ogor, si nimeni nu stie unde ! Ba mai mult decît atît ,cineva în exces de zel a batut usa caminului cultural în cuie.
În fata usii închise , cei coborîti din autocar s-au adunat în cerc si s-au unit în rugaciune. Urmînd apoi , dupa ce vor cînta o cîntare , sa se întoarca spre casa. În timpul rugaciunii însa , cineva a început sa traga clopotele bisericii , care era foarte aproape de caminul cultural. In acel moment barbati, femei si foarte multi copiii de pe toate strazile au început sa alerge spre centrul satului. Ei îsi ziceau : ” cu siguranta este ceva foarte important daca se aud clopotele , si nu vrem sa pierdem aceasta ocazie “.
Cînd cei ce se rugau si-au deschis ochii , nu le venea sa creada ceea ce vad si de bucurie au început sa cînte !

Multimea s-a adunat repede în jurul lor, iar la sfîrsitul primei cîntari a început sa aplaude cerîndu-le sa mai cînte. Asa corul a cîntat multe dintre cîntarile pe care le stia, dupa care unul dintre misionari a anuntat pe cei prezenti : ” în timp ce corul se odihneste si pregateste noi cîntari , sa fiti atenti pentru ca va voi prezenta un mesaj din Sfînta Scriptura. În tot acest timp alti si alti sateni s-au alaturat celor prezenti. Dupa predica, la sfarsitul întîlnirii, cînd corul si-a terminat toate cîntarile , numarul celor prezenti era asa de mare încît nu ar fi încaput nici în doua sali de marimea caminului cultural !
La întoarcerea spre casa în autocar corul a continuat sa cînte . De data aceasta exprimînd bucuria si multumirea pentru faptul ca ceea ce la început parea a fi o mare piedica s-a transformat într-un mare cîstig, pentru ca Dumnezeu poate schimba toate lucrurile spre binele celor care îl iubesc. D.B.

1 COMENTARIU

  1. Binecuvantati sa fiti ca-L laudati pe Domnul IISUS.

    Desigur ca Bunul DUMNEZEU lucreaza numai ca trebuie sa recunoastem, sa descifram , si sa-I multumim, cinstind Dumineca mergand la biserica. Acolo este Domnul si suntem in comuniune cu EL.
    Lipseste curajul sau totala incredere, deoarece DUMNEZEU nu ne indeplineste toate dorintele ca atunci ar interveni si alte dorinte pacatoase si ne-am crede atotputernici sau am fi considerati fanateci. Si totusi trebuie sa facem pregatirile pentru o zi mare cu ordine, curatenie aerisit, dar mai ales curatenie in suflete, ca sa vina Domnul IISUS.
    Asa ca va rog daca lucrati in acest domeniu inalt consumati-va in lucrarea lui DUMNEZEU .

    Doamne fie-TI mila de noi, Te iubim, Te adoram , nadajduim si CREDEM in TINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.