Dumnezeu e pazitorul

4
48

localitatea H.T din Judetul A ,nu era nici o biserica evanghelica. Am lucrat multi ani la primaria de care apartinea aceasta localitate si o cunosteam foarte bine. Lucrand in finante am avut acces in casele oamenilor cunoscandu-i destul de bine.

Dupa ce m-am pocait Domnul mi-a pus pe inima aceasta localitate si am zis eu trebuie sa incep o lucrare de Evanghelizare aici.

Motivul era ca multi oameni zaceau in pacat robiti de alcool ,necredinta ,desfranare si multe alte patimi. Majoritatea care-i intrebai daca cred in Isus raspundeau negativ.

Asa ca m-am rugat Domnului si am inceput sa marturisesc oamenilor Evanghelia si nu dupa mult timp am inceput sa le duc filme si sa incep programe de evanghelizari la caminul cultural.

Dupa ceva timp dupa toate acestea era o audienta inbucuratoare la caminul cultural si oamenii erau bucurosi de vizitele mele si ale altor frati.

Nu dupa mult timp era ziua cand ortodocsii sarbatoresc pe “sfintii” Constantin si Elena si ma aflam in localitatea S la serviciu. In acea zi intrand intr-o casa am dat cu ochii de preotul din localitatea H.T unde lucram la evanghelizarea acestei localitati.

Acest preot mi-a spus direct: Tu esti acela care vi in localitatea mea sa pocaiesti oamenii,o sa dau de baut la cativa si o sa-ti ramana oasele pe santul de la H ,zise preotul duhnind a bautura . Raspunsul meu a fost: “Nici o problema ,daca Dumnezeu vrea sa mor pentru El, voi fi cu El in Cer.Insa nu cred ca merit eu harul acesta sa mor pentru El” am raspuns eu.

Dupa un schimb de vorbe s-a enervat atat de tare incat era gata gata sa se arunce la mine-n gat de cat de pornit era.

Am cerut ajutorul Bisericii sa se roage pentru mine si duminica urmatoare am luat din nou drumul spre Hunedoara.

Mi s-a transmis prin cineva de la bufetul din sat ca daca nu dispar de acolo o sa am probleme.

Am trimis raspuns ca sa vina la mine fiindca daca Dumnezeu ingaduie sa fiu batut pentru El voi fi si daca nu nu se va atinge nimeni de mine.

Multumesc lui Dumnezeu ca a fost cu mine si nimeni nu s-a atins de mine .Am putut predica Evanghelia, Duminica de Duminica, si acum prin Harul lui Dumnezeu este o mica bisericuta de cativa membri in acea localitate.

Cu toate planurile Satanei prin acei oameni Dumnezeu a fost de partea mea si Cel Rau a fost dat de rusine.

Pot sa spun sus si tare Dumnezeu este pazitorul meu si al tuturor celor care lucreaza pentru El!

S.I

4 COMENTARII

 1. Minunat Dumnezeu avem!!!Ce minunat e sa auzim cum Dumnezeu biruieste impreuna cu slujitorii Lui impotriva Celui Rau!!!Slava D-lui!!!!!
  Ma bucur ffff muult sa citesc aceste experientee….
  Intr-adevar Dumnezeu e pazitorul !!!!:)
  Domnul sa va binecuvanteze !!!

 2. Cand pornim intr-o lucrare de felul acesta, trebuie sa stim ca Satan se inpotriveste. Cei asa zisi crestini se lupta sa nu se pocaiasca oamenii. Prin aceasta se vede care sunt pentru Dumnezeu si care sunt impotriva Lui.

 3. D-zeu lucreaza cand intrun fel cand in altul.
  Nu mereu se intampla asa.
  De obicei avem parte de prigoana
  Sper ca ati continuat lucrarea.
  Fiti binecuvantati

 4. mi se pare foarte incurajatoare experienta ta fa cunoscute cat mai multe experiente ca oameni sa citeasca si sa prinda mai mult curaj si astfel isi vor scrie si ei experienta lor Domnul Isus sa te binecuvinteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.