Planul lui Dumnezeu a fost altul altul !

1
40

În localitatea B”¦”¦ o familie tînara s-a întors la Domnul. Hotarîti sa-L slujeasca pe Dumnezeu , au participat la cursurile de Cateheza, pregatindu-se pentru botez. Stiind-o pe mama lor foarte împotrivitoare, nu i-au comunicat nimic despre acest fapt. Aceasta a auzit despre botezul lor de la altcineva si a hotarît sa nu le spuna nimic personal, ci sa vina în biserica în ziua botezului, sa se ridice în picioare si sa-I faca de rusine public.In timpul serviciului de botez mama celor doi tineri a intrat furtunos pe usa Bisericii si s-a asezat repede pe locul oferit de cineva.

Fiind prima data cînd a pasit într-o biserica evanghelica , a marturisit ea mai tîrziu, am fost impresionata de multimea prezenta. N-am renuntat la planurile mele, dar am asteptat ca cel ce vorbea sa termine si eu sa ma ridic sa-I fac de rusine pe copiii mei , ca sa nu mai fie botezati. Dupa ce vorbitorul s-a asezat un grup a început sa cînte. Îsi zicea ea vor termina acestia si voi fi mai rapida data urmatoare . Cînd grupul a terminat cîntarea, unul dintre ei nu s-a asezat ,ci a ridicat pe toti cei din fata si acestia au început iar sa cînte . Era dirijorul , care a condus cîntarea corului. În timpul cîntarii cel de la masa a marturisit ea , a ridicat pe toti cei din sala în picioare si dupa ce a citit într-o carte , a spus tuturos sa se aseze si el a continuat sa vorbeasca.Cu siguranta îsi zicea ea , nu-I frumos sa deranjezi, dar cînd acesta va termina eu ma voi ridica în picioare si vai ce-o sa le fac copiilor mei !
Vorbirea fiind mai lunga ea a început sa asculte si cuvintele. Toate vorbeau despre ea . A observat ca nu mai are ura cu care venise , iar cei îmbracati în haine albe I se parea a fi îngeri. S-a uitat la fetele copiilor ei : erau asa de frumosi !
În tot acest timp Cuvîntul lui Dumnezeu rostit de predicator taia cu si mai mare greutate în inima ei. Fiul Lui Dumnezeu spunea el, a fost batjocorit , oamenii I-au adresat injurii , dar El I-a iubit . Si voi, vorbind despre cei ce urma sa fie botezati , în lumea aceasta veti fi urîti si batjocoriti chiar de cei din casele voastre , dar sa nu dati înapoi si sa nu raspundeti cu batjocora, sa fiti gata sa-I iubiti .
Cîta dreptate are ! a recunoscut ea, copiii mei, ma iubesc mai mult acum si eu le-am facut atîta rau !
A fost cuprinsa de rusine si ar fi vrut sa se ascunda ; dar unde ?
Cînd predicatorul a încheiat predica a spus : Sunt asa de multi astazi aici si nu va pot vedea pe toti si nici nu pot sa va chem în fata, dar daca este cineva care doreste sa-L urmeze pe Domnul Isus , sa se ridice în picioare !
Atunci ea si-a adus aminte ca planuise sa vina în biserica si sa se ridice în picioare. A facut-o împreuna cu multi altii , dar cînd a trebuit sa vorbeasca n-a mai rostit nici un cuvînt de batjocora ci a soptit doar atît : Doamne ai mila si de mine ! Copiilor nu le venea sa creada ca aceasta este mama lor. Au înteles ca ceva deosebit s-a întîmplat. La urmatorul botez ,asezata în locul în care au stat copii ei , ea a povestit bisericii, întreaga experienta. D.B.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Isus sa va binecuvinteze in misiunea pe care o faceti si sa va ajute Eu va promit ca o sa va port in rugaciunile mele Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.