Biblia transformă vieti !

0
70

Un militant palestinian , care acum este un avocat al păcii, a spus : “m-am convertit la crestinism , după ce am citit Biblia “!

Născut în Betleem, Walid Shoebat, a crescut ca musulman si a învătat din copilărie să-I urască pe evrei. Ca adolescent a aderat la Organizatia de Eliberare a Palestinei, si a devenit un activist.
Părintii lui l-au trimis în SUA, pentru a-si completa studiile. În California , a întîlnit o tînără crestină cu care s-a căsătorit.

Într-un interviu oferit pentru BBC News, a spus el a spus: ” am dorit ca sotia mea să treacă la Islam. I-am repetat mereu si mereu sotiei mele că evreii au denaturat Biblia si au introdus multe greseli “.

Ea mi-a răspuns : arată-mi cîteva dintre acestea si sunt gata să te ascult ” ! A trebuit să merg să cumpăr o Biblie, si să o citesc ; pentru a-I arăta greselile. În timp ce citeam am întîlnit cuvîntul “Israel” mentionat mereu si mereu.Cu cît îl întîlneam mai fregvent, cu atît căutam mai cu îndîrjire să descopăr greselile despre care am fost învătat. Citind Biblia însă , gîndirea mea s-a schimbat , am dobîndit o nouă perspectivă asupra lucrurilor cunoscîndul pe adevăratul Dumnezeu.

El mi-a schimbat inima ! În locul urii si-a violentei acum am primit dragostea Sa. Dintr-un înfocat sustinător al războiului, Dumnezeu m-a ajutat să devin un promotor al păcii. (F N)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.