RASPUNSUL LUI DUMNEZEU – LA USA !

2
21

Credinciosii din localitatea S”¦”¦ , au cautat multa vreme în localitatea lor un teren unde sa-si construiasca Biserica. Au descoperit mai multe oferte , dar de fiecare data cînd satenii auzeau ca se va construi o biserica evanghelica , usile erau închise.Pentru unul dintre aceste terenuri au platit chiar si arvuna.

Cînd a auzit însa proprietrul statiei de benzina situata vizavi de acest teren ca urmeaza sa se construiasca o biserica în fata lui, a cautat pe proprietarul terenului si I-a platit mai mult numai ca sa nu-I aiba pe pocaiti vecini.
Vazînd ca toate usile le sunt închise , credinciosii mentionati au hotarît o zi de post si seara s-au adunat împreuna la rugaciune, sa-I ceara lui Dumnezeu un loc unde sa construiasca biserica. În timp ce acestia se rugau si-I cereau lui Dumnezeu raspuns pentru aceasta problema, usa camerei unde ei erau adunati s-a deschis si sotul uneia dintre membrele bisericii, recent întoarse la Domnul, a intrat înauntru.Acesta era un om autoritar si aspru, care tinea foarte mult la lucrurile lui. Sotia lui n-a îndraznit sa-I spuna ca s-a botezat si ca împreuna cu ceilalti credinciosi cauta un loc pentru constructia Bisericii. Ramas în picioare lînga usa acesta venise sa comunice sotiei lui ceva. Nu a vrut sa întrerupa rugaciunea, de aceea a asteptat ascultîndu-I pe fiecare pe rînd cum se rugau pentru aceiasi problema : un loc pentru Biserica ! Lacrimile fierbinti si rugamintile staruitoare I-au înmuiat inima. Nu putea sa creada ca oamenii din satul lui sunt asa de împotrivitori iar pocaitii sunt asa de iertatori si se roaga pentru ei. Pe cînd astepta în picioare la usa în timpul acestor framîntari Dumnezeu I-a vorbit.

Cînd rugaciunea s-a încheiat si toti cei prezenti s-au asezat , el a început sa vorbeasca spunînd : Oameni buni ! am venit sa spun sotiei mele ca au venit la noi niste musafiri si trebuie sa vina acasa sa le pregateasca de mîncare. Am înteles însa din rugaciunile voastre ca aveti nevoie de un teren pentru biserica . Va dau loc sa construiti în gradina la mine! Si daca cineva din sat va va spune ceva trimiteti-l la mine !
Casa si gradina lui erau situate lînga unul dintre magazinele satului , cu spatiu de parcare în fata magazinului si cu acces direct din strada principala. Cînd au auzit acest raspuns celor prezenti nu le venea sa creada, iar dupa ce aceasta familie a plecat spre casa s-au plecat din nou pe genunchi. Rugaciunile lor de data aceasta au fost mai cu foc si pline de multumire , pentru ca în timp ce ei se rugau raspunsul lui Dumnezeu astepta la usa.
Ps. Acel om si-a pastrat cuvîntul, în acelasi an s-au întocmit actele de proprietate si s-a construit cladirea bisericii , care acum este locul de închinare pentru credinciosii din comuna. D.B.

2 COMENTARII

  1. Domnul Isus , asculta rugaciunea sfintilor , in cazul in care era nevoie de acel teren , Domnul a facut , ca acel om sa fie prezent acolo in use ,sa asculte rugaciunile sfintilor . Ps 51 : 10 Zideste in mine o inima curata si pune in mine un Duh , nou si statornic , si ver 12 – spriginestema cu un Duh de bunavointa . Dumnezeu , era prezent in use Amin . 2013 \Decembrie 27 as dori sa stiu unde sa construit biserica , Multumesc , am fost cercetat , cu lacrimi de aceasta lucrare .

  2. Mare este D-zeu si mari sunt lucrarile
    mainilor Lui.
    Sunt asa de multumita si fericita in acelasi timp can vad ca D-zeu inca mai este sensibil la rugaciunule noastre.Sunt fericita cand vad ca oamenii inca mai apeleaza la cheia care deschide cerul(rugaciunea).
    Rugaciunea face minuni.Am experimentat aceasta in viata mea.D-zeu sa-l binecuvinteze pe cel care a dat locul lui sa se construiasca Biserica si faca Domnul ca minunile rugaciunilor noastre sa continue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.