Mărturia Evangheliei stropită cu sînge !

1
50

Un pastor care ajuta pe crestinii Irachieni să deschidă o biserică, a fost omorît de Valentine Day , într-o ambuscadă lîngă Bagdad.
John Kelley, pastor al Bisericii Crestine Baptiste Curtis Corner, situată într-o zonă rurală din USA, a fost omorît de un irachian înarmat, care a deschis focul asupra vehicolului cu care călătorea, lîngă orasul Mahmudiyah ,situat la 15 mile sud de Bagdad.

În aceeasi masină mai erau si alti pastori care au fost răniti. Kelley , era în spatele soferului irachian, care nu a fost atins de gloante.

Fortele militare din Bagdad , au confirmat că un irachian înarmat a împuscat un slujitor Baptist si a rănit pe alti trei pastori, dar acesta nu a fost încă identificat.

Pastorul Kelley, a fost gata să-si de viata pentru ca acei oameni din Irac , să audă mesajul dragostei lui Dumnezeu. El a fost unul dintre pastorii americani , care au plecat în Irac pe 6 februarie 2004, să-I ajute pe crestinii de acolo să deschidă o Biserică în Bagdad. În slujba de duminică ei, urmau să ordineze un pastor pentru această nouă biserică si să ajute la echiparea altor slujitori prin cursuri biblice.
Ceilalti pastori au împlinit această slujire, înainte de a se reîntoarce în SUA. Dar nu vor ca moartea pastorului Kelley să rămînă fără rod.

În urma pastorului au rămas sotia si patru copii. Rugati-vă pentru ei si lucrarea unde acesta a slujit ! F.N.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.