AUTOBUZUL A VENIT LA TIMP

0
43

Un grup de copii au mers cu învatatorul de scoala duminicala sa viziteze mai multe obiective istorice dintr-o zona cu multe asezaminte antice. Dupa multe ore de drumetie au venit bucurosi în statia de autobuz pentru a se întoarce acasa. Pentru ca autobuzul întîrzîia sa vina copii au început sa cînte.

Vizavi de statia de autobuz era o moara . Multi oameni din acea localitate si chiar din cele învecinate asteptau în rînd sa-si macine grîul. Majoritatea acestora si-au lasat sacii si carutele, au traversat strada sa-I poata auzi pe copii. Dupa mai multe cîntecele, învatatorul de scoala duminicala a prezentat mai multe istorioare biblice despre grîu neghina si aluat, apoi copiii au continuat sa cînte.

Suparati de faptul ca învatatorul de scoala duminicala n-a cerut copiior sa taca, sub pretextul deranjarii ordinei si linistei publice , doi dintre cei care au comentat continu au plecat sa cheme politia. Fara sa se îngrijoreze de acesta situatie , copiii au continuat sa cînte. La un moment dat însa, privind în lungul drumului au observat pe cei doi ,însotiti de un politist venind spre statia de autobuz, vorbind si gesticulînd continu. În acel moment copii s-au oprit din cîntare si au început sa se roage : “Doamne da-ne ajutorul tau”! Cînd si-au deschis ochii de dupa colt a aparut autobuzul. Înainte ca politistul sa ajunga în statie copiii erau deja în autobuzul care I-a dus spre oras. Carul de biruinta a lui Dumnezeu a întîrzîiat, dar a ajuns la timp ! D.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.