Noi marturii din El Salvador

3
61

Bine va gasesc,

….Dar dupa cum este scris:Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut,urechea nu le-a auzit si mintea omului nu le-a conceput,asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei care-L iubesc.Noua,insa,Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Sau,caci Duhul cerceteaza totul,chiar si lucrurile adanci ale lui Dumnezeu.

Intr-adevar,cine dintre oameni cunoaste lucrurile omului,in afara de duhul omului,care este in el? Tot asa,nimeni nu cunoaste lucrurile lui Dumnezeu,in afara de Duhul care vine de la Dumnezeu,ca sa putem cunoaste lucrurile pe care ni le’a dat Dumnezeu prin Harul Sau…….Caci cine a cunoscut gandul Domnului,ca sa-I poata da invatatura? Noi insa avem gandirea lui Hristos. 1 CORINTENI 2 v 9-16.

Va salut cu mare drag din El Salvador si dincolo de dorul care il am ,vreau sa scriu despre lucrariile minunate ale Domnului.
Intre 21-23 aprilie la sediul central Castillo del Rey,a avut loc o intalnire misionara,unde au fost prezenti misionari in diferite tari si tineri din Nicaragua si El Salvador care sunt in perioada de pregatire pentru misiune.

S-a vorbit despre cultura mai multor tari-India Peru,Argentina, Niger,Camerun, Nicaragua, Bangladesh,Venezuela si Romania.

Dumnezeu a dat oportunitatea sa pot vorbi despre aceasta tara spre inima atator tineri,care se roaga si Domnul Dumnezeu intr-o buna zi Ii va calauzi spre diferite colturi de pamant…

In urmatoarea saptamana,sambata am fost cu o echipa intr-un cartier din San Salvador,pentru evanghelizare,apoi acelasi lucru s-a facut intr-un parc din capitala.
Dumineca,pe stadionul mare din San Salvador,l-a o intalnire de tineri ni s-a permis de guvern sa prezentam un program de evanghelizare.

Si la toate astea ma gandesc,ca noi nici nu stim de multe ori cum lucreaza Duhul Domnului,suntem la dispozitia LUI sa ne foloseasca cum Vrea,apoi mergem mai departe si toata Slava este numai si numai a Domnului.

In ultimele zile,a fost o campanie mare cu un program de KidsQuest,la granita dintre El Salvador si Honduras,langa golful De Fonseca.

Impreuna cu o echipa am lucrat intens pentru pregatire si program in fiacare zi. Au fost sute de copii care prin har si credinta au zis “Doamne Isuse,intra in inima mea…….”,cat de special este fiecare suflet si cat de mult se merita sa mergi oriunde pentru ei, sa auda Vestea Buna.
In aceasta lucrare cel mai greu a fost lupta spirituala,pentru ca binecuvantarea a fost mare pentru cei de acolo si la sfarsit ne-am despartit cu greu,dar cu nevoia de a merge inainte.

In prezent sunt in San Salvador si am nevoie de multa intelepciune pentru ce trebuie sa fac in continuare.

Trebuie facute 52 de lectii biblice….le-am pregatit in romaneste,sunt traduse in spaniola 25,care trebuie sa le retusez din p.d.v. gramatical si mai am de tradus 25.
Pentru aceasta am nevoie de intelepciune si pricepere….si protectie spirituala in lupta pe care o duc duc.

Multumesc Domnului pentru voi,pentru incurajari si pentru toate rugaciunile.
Multa binecuvantare .
ioana

3 COMENTARII

  1. Pace voua sunt din ocna mures din biserica MARANATA am 55 de ani evanghelist si invatator de profecie constructor as fi dispus sa ajut cu ce mi-a dat DOMNU sa misionez intro tara in care se vb SPANIOLA vb ff bine astept sa comunicam

  2. Ne rugam Domnului pentru voi ca EL sa va dea putere ,intelepciunesi calauzire .Domnul sa va binecuvinteze si sa va poarte in carul Sau de biruinta!Multa pace.Stefy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.