Dumnezeu face lucruri mari !

1
56

“Mare este,Domnul si foarte vrednic de lauda si marimea Lui este nepatrunsa.Fiecare neam de om sa laude lucrarile Tale si sa vesteasca faptele Tale marete!
Voi spune stralucirea slavita a maretiei Tale si voi canta minunile Tale,,,,,,,,,,,,,,Domnul este milos si plin de indurare,indelung rabdator si plin de bunatate.Domnul este bun fata de toti si indurarile Lui se intind peste toate lucrarile Lui.” Ps. 145:3-9

Numele Lui Dumnezeu este o garantie suficienta pentru perfectiunea Lucrarilor sale.
Nimeni nu-L poate abate de la scopurile Sale. Multumesc pentru rugaciuni si pentru toata compasiunea pentru sufletele de aici si lucrarea Domnului.

Cuvantul “refugiu” a fost des folosit in aceste zile in El Salvador si celalalte tari din America Centrala.
Miercuri-18 mai a fost mare alerta,dupa ce a fost anuntat la radio si televizor ca peste cateva ore,va ajunge in aceasta regiune,uraganul adrian,toate magazinele au fost pline de oameni pentru a face provizii pentru 3-4 zile,timp in care nu se putea parasi locuinta sau in diferite locuri nesigure familiile au fost nevoite sa fie transportate pentru siguranta.
Toti asteptam uraganul,dar ne rugam pentru o minune,pentru ca toate stirile care le auzeam ne ingrozeau. Joi a fost o zi in care mai mult de 20 de persoane am stat in casa internationala de misiune,in inchinare si rugaciune.

Stiam ca viata noastra este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu,eram pregatiti pentru orice,dar speram in Indurarea Domnului pentru famili si copii de aici.
Era ziua de vineri si in afara de inundatii si vant puternic,nu a fost nimic,,,,,apoi am auzit Minunea la radio-ca uraganul pur si simplu s-a disipat.
Nu putem intelege cum,oricate explicatii s-ar cauta,dar credem din inima ca este o Minune.
Domnul Dumnezeu a luat in mana Sa acest uragan si a oferit o noua sansa atator suflete sa Se impace cu EL.

Prin aceasta situatie,este deschisa o mare usa pentru evanghelie,oameni care isi pun intrebarea¿cum este posibil? pot sa auda ca doar Dumnezeu are putere peste orice lucru si El spune ultimul Cuvant.
Suntem recunoscatori inaintea Domnului si cu reverenta onoram Indurarea Lui.

In ziua in care s-a anuntat uraganul,eram la o intalnire cu directorul de misiune Castillo del Rey din El Salvador si Nicaragua si vorbeam despre cuvantul “transformare”,care Domnul IL pune in inima multor lideri pentru un scop Divin.
Atatia copii doresc sa fie iubiti,multi tineri care nu stiu incotr-o se indreapta,pentru ca nu au o tinta si multi adulti care intreba ce rost are viata,,,,,si totul este in Hristos,care a spus ce este Calea,Adevarul si Viata.

Zilele trecute, copii cu care se lucreaza aici,au fost prezentati bisericii din San Salvador,in jur la 200 de suflete,din care 93% nu stiu ce inseamna o familie,sunt maltratati,batjocoriti si multe fete violate,cautand un refugiu si in fiecare sambata si dumineca,autobuze pleaca in diferite locuri pentru a aduce copii la biserica si avea parte de invatatura Domnului si dragostea care le lipseste.

Multi au comportamente ciudate si nu primesc nici o educatie,stiu doar sa strige si sa se bata,pentru ca din acest mediu provin.Si acesti copii pot duce evanghelia in casa lor si Duhul Domnului lucreaza prin ei.Cand privesti in ochii lor care vorbesc,spun ca este doar un copil,dar stie sa iubeasca si are multe de oferit!

Dragostea care intotdeauna stie sa ofere,este cel mai nobil sentiment si putem sa oferim aceasta dragoste in fiecare colt de pamant,dragostea care ne uneste,pentru ca toti sa cunoasca ca suntem a lui Hristos.

In aceasta perioada se pregatesc aici multi tineri,pentru a pleca in viitorul apropiat in Nicaragua pentru o evanghelizare nationala cu telul -transformare 2005-prin puterea Domnului.
Ma bucur mult cand la intalnirile de tinerii se adauga noi suflete care spun “Doamne!Iata-ma,timite-ma”.Si Domnul trimite!

Multa binecuvantare in locul in care va aflati
ioana

1 COMENTARIU

  1. ASTAZI AM DESCOPERIT ACEST SITE SI M-AM BUCURAT DE DIVERSITATEA DE LUCRURI BUNE PE CARE LE-AM DESCOPERIT,NU STIAM CA SUNT MISIONARI ROMANI IN AMERICA CENTRALA DAR MA ROG CA DUMNEZEU SA-I BINECUVINTEZE SI SA LE DEA PUTERE SI INDRAZNEALA SA PROPOVADUIASCA CUVANTUL SAU ACOLO UNDE SUNT,SI EL V-A RASPLATI FIECARUIA OSTENEALA. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA OCROTEASCA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.