Apel pentru rugaciune venit din Yerevan

0
43

În vremurile acestea din urma, Dumnezeu si-a întors fata spre tarile din Orient. În aceasta zona a lumii Duhul Lui Dumnezeu cerceteaza multe suflete care sunt gata pentru a primi Evanghelia. Va rugam sa mijlociti în rugaciune înaintea lui Dumnezeu sprijinind lucrarea din Yerevan, asa cum suntem chemati prin scrisoarea urmatoare:

Dupa cum stiti, Dumnezeul nostru este maret! Cu cîteva lunide zile în urma am întîlnit cîteva studente din Siria, de nationalitate kurda. Am vorbit cu ele si le-am vizitat unde locuiesc. Marea problema în conversatia noastra a fost faptul ca ele nu pot vorbi fluent , limba engleza. Ma întrebam în timpul acestor întîlniri , ce pot sa fac pentru ele si cum sa le spun ce fac cu adevarat în Yerevan .

În biserica noastra este o fata credincioasa din Liban, care studiaza la o scoala Biblica. Ea s-a nascut în Siria si vorbeste perfect limba araba. Asa ca am mers sa vizitam aceste studente împreuna.

A fost minunat ! Eu am vorbit în engleza, iar aceasta credincioasa m-a tradus.

Una dintre aceste studente a venit la Biserica si doreste sa-L cunoasca pe Domnul Isus. Exista o problema pe care am descoperit-o : le este frica sa-si schimbe religia ! De aceea n-am vorbit prea mult despre islam, ci mai degraba de ce înseamna sa traiesti cu Domnul Isus.

În aceasta saptamîna le vom vizita din nou. Voi lua cu mine o buna prietena de-a mea , care va depune marturia ei despre ceea ce-a însemnat islamul pentru ea.

Aici cei mai multi nu citesc Coranul, de aceea prietena mea le poate demonstra folosind Coranul, calea spre Adevar. De exemplu : “exista un loc în Coran, unde se spune ca atît cartile evreilor cît si ale crestinilor sunt bune si pot fi citite. În alta parte este scris : “unde îi veti gasi pe infideli; omorîti-i ! Omorîti pe toti cei ce nu apartin Islamismului.

De aceea va rog sa ne sprijiniti în rugaciune , pentru ca prin aceste discutii aceste tinere studente sa poata lua o decizie pentru Dumnezeu.

Cred ca Dumneeu are în plan lucruri mari pentru ele si cu siguranta îl vor gasi pe Domnul Isus ca mîntuitor personal. Sunt foarte bucuroasa de aceasta prietena din Liban. Tatal ei este pastor si ea ma ajuta foarte mult traducîndu-ma, dar mai ales încurajîndu-ma cu entuziasmul si bucuria inimii ei.

Încredintam toate planurile si dorintele noastre în mîna Tatalui nostru, care stim ca va împlini tot ceea ce este mai bine pentru noi.

Va iubim si asteptam sprijinul vostru în rugaciune.
M. din Yerevan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.