Misiune.ro » Stiri crestine »
Conferinţă la Biserica Sfânta Treime Bucureşti
( Tuesday, 24 February, 2009 )
imagine

Conferinta cu tema Evenimentele mondiale curente in lumina profetiilor biblice va incepe de vineri, 6 Martie 2009 de la ora 18.30 la biserica Sfanta Treime Bucuresti.

Esti derutat de evenimentele care se desfasoara in lume? Vino sa vedem ce are Biblia de spus. Vineri de la 18.30, sambata de la 10.00 dimineata pana dupa masa la 14.30 si duminica la serviciul divin de dupa masa!

Vorbitorul este Dr. Jimmy DeYoung, jurnalist american care traieste de multi ani in Israel si care calatoreste peste tot prin lume pentru a tine conferinte. Vino si tu!


Alte articole asemanatoare:

2 comentarii: “Conferinţă la Biserica Sfânta Treime Bucureşti”

1
Cristică

Felicitări pentru iniţiativă, pe când un post de radio cu muzică religioasă pe stil “muzică populară”? Nelu Gabor, Ilie Puha, Vicu Lazău, Geta Lazăr, Ovidiu Liteanu, Puiu Chibici, Simona Rusu, etc. etc.

2
balan silviu

imi place apa vieti in isus

Adauga comentariu:

Adauga comentariu nou

Inainte de a fi publicat, comentariul tau va fi moderat: din cauza numarului mare de mesaje de spam sau care nu au nici o legatura cu actualul articol, orice comentariu publicat, va fi moderat de catre administrator. Acesta va aparea pe site in urmatoarele 24 de ore.

 

Apreciem Decoratiuni si Aranjamente nunti Suceava, Silozuri cereale
Copyright © 2003-2012 Misiune.ro