27 Decembrie

0
32

” Sa nu fiti iubitori de bani. Multumiti-va cu ce aveti, caci El însusi a zis: “Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi.” Evrei 13:5

În timp ce mergea pe o strada aglomerata, un om bogat a auzit o conversatie pe care o avea o doamna cu prietena ei.  La un moment dat, doamna mai în vârsta i-a spus prietenei sale: “Daca as avea 15 dolari pentru cumparaturile la acestesarbatori, as fi foarte multumita!

Dupa ce le-a depasit pe acele femei, bogatul a fost cercetat de cuvintele pe care le auzise si s-a gândit în inima lui spunându-si: “aceasta suma este o nimica pentru mine. De ce oare sa n-o ajutpe aceasta femeie, sa fie cu adevarat multumita la acest Craciun?”

Hotarat sa-si puna în practica gândul inimii, bogatul s-a întors din drum si a dat acelei doamne 15 dolari, urându-i :”Sarbatori fericite!”

Surprinsa de acest dar, doamna a dat din cap în semn de apreciere, apoi a multumit acelui necunoscut pentru gratitudine.

În timp însă ce mâna înca îi mai tremura, pe când îsi îndesa cu mare atentie banii în buzunar, acea doamna s-a întors spre prietena ei si i-a zis: “ce surpriza draga; banii acestia au venit asa din cer! Dar de ce oare n-am spus ca as fi multumita cu 100 de dolari ?”

Nu cumva ai avut momente în viata când ai trait aceleasi regrete? Daca la aceste sarbatori n-ai fost multumit cu ceea ce ai primit de la cei dragi, accepta ceea ce-ti ofera Dumnezeu, si vei avea o multumire deplina!

Învatand sa fim multumitori pentru ceea ce avem si ceea ce am primit, si acceptand prin credinta darul lui Dumnezeu, Craciunul va deveni o sarbatoare a multumirii!

Rugaciune. Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa fiu multumitor pentru toate darurile ce le-am primit si sa acept oferta dragostei Tale, pentru ca bucuria traita la sarbatori sa-mi fie deplina. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.