27 Decembrie

1
49

” Sa nu fiti iubitori de bani. Multumiti-va cu ce aveti, caci El însusi a zis: “Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi.” Evrei 13:5

Am citit o întâmplare în care se povestea ca în timp ce mergea pe o strada aglomerata, un om bogat a auzit într-o conversatie pe care o avea cu o prietena, o doamna mai în vârsta spunând : “Daca as avea 15 dolari pentru cumparaturile de sarbatori, as fi foarte multumita !

Dupa ce le-a depasit pe acele femei, bogatul a fost cercetat de cuvintele pe care le auzise si s-a gândit în inima lui spunându-si: “15 dolari sunt o nimica pentru mine. De aceea, am s-o ajut pe aceasta femeie, sa fie cu adevarat multumita la acest Craciun!”

Dorind sa puna în practica gândul inimii, bogatul s-a întors din drum si a dat acelei doamne 15 dolari, urându-i :”Sarbatori fericite!”

Surprinsa de acest dar, doamna a dat din cap în semn de apreciere, apoi a multumit acelui necunoscut pentru gratitudine.

În timp ce mâna înca îi mai tremura, pe când îsi îndesa cu mare atentie banii în buzunar, acea doamna s-a întors însa spre prietena ei si i-a zis: “ce surpriza draga; banii acestia au venit asa din senin! Dar de ce oare n-oi fi spus ca as fi multumita cu 100 de dolari ?

Nu cumva ai avut momente în viata când ai trait aceleasi regrete? Daca la aceste sarbatori n-ai fost multumit cu ceea ce ai primit de la cei dragi, accepta ceea ce-ti ofera Dumnezeu, si vei avea o multumire deplina!

Învatând sa fim multumitori pentru ceea ce avem si ceea ce am primit, si acceptând prin credinta darul lui Dumnezeu, Craciunul va deveni o sarbatoare a multumirii!

Rug. Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa fiu multumitor pentru toate darurile ce le-am primit si sa acept oferta dragostei Tale, pentru ca binecuvântarea traita la sarbatori sa-mi fie deplina. Amin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.