06 Aprilie

0
33

” Si noi am vazut si marturisim ca Tatal a trimes pe Fiul ca sa fie Mîntuitorul lumii. I Ioan 4: 14

Dupa moartea Printesei Diana, s-au scris multe articole despre povara de a fi o personalitate. Anumite studii au aratat chiar ca americanii nu vor sa aibe faima, pentru ca nu sunt pregatiti sa plateasca pretul, deoarecepersonalitatile nu mai au o viata privata, îsi pierd libertatea, iar oamenii îi interpeleaza peste tot.

O binecunoscuta prezentatoare de televiziune, a mers sa-i cumpere sotului ei un cadou pentru ziua lui de nastere. Voia însă sa ramîna neobservata, iar cadoul pe care urma sa-l cumpere dorea sa fie o surpriza.

Cînd a ajuns în magazin, a observat însă ca doua femei se uitau la ea cu insistenta, iar una dintre ele a început sa spuna celeilalte : “este prezentatoarea de la televiziune! ” Ar trebui s-o întrebi ; a spus cealalta. Ba e rîndul tau s-o întrebi a raspuns cea dintâi ! Amuzata de această discutie, prezentatoarea s-a oprit si a început sa vorbeasca cu cele doua femei spunîndu-le :”penru noi este foarte greu sa pastram un secret !”

Cineva a spus : ” oamenii de astazi venereaza celebritatile, dar au tot mai putini eroi!”

Un profesor de limbi orientale, a vorbit studentilor sai despre eroii legendelor din Grecia Antica, încercând sa descrie pentru studenti, conceptul de erou. Când a crezut ca a reusit, profesorul a întrebat: dati-mi un exemplu de erou al zilelor noastre ?
O studenta a ridicat mâna si-a spus : “Dustin Hoffman” Acesta este o celebritate; un actor vestit al Hollywoodului, dar nici pe departe nu poate fi un erou, a raspuns profesorul.

Eroul straluceste nu prin cariera, ci prin caracter si slujire. Un erou poate fi Hristos, Pavel, martirii primului veac, sau oricine traieste si lucreaza ca Domnul Isus.
Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru exemplul ce ni L-ai dat prin Fiul Tau, si pri eroii credintei. Ajuta-ma sa traiesc si sa slujesc asemenea lor, pentru a ajunge un erou al zilelor noastre. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.