31 Martie

0
41

” Si noi am vazut si marturisim ca tatal a trimes pe Fiul ca sa fie Mîntuitorul lumii. I Ioan 4: 14

Dupa moartea Printesei Diana, s-au scris multe despre povara de a fi o personalitate. Anumite studii au aratat ca americanii nu vor sa aibe faima , pentru ca nu sunt pregatiti sa plateasca pretul. Personalitatile nu mai au o viata privata, îsi pierd libertatea, iar oamenii îi interpeleaza peste tot.

O binecunoscuta prezentatoare de televiziune, a mers sa-I cumpere sotului ei un cadou pentru ziua lui de nastere. Voia sa ramîna neobservata, iar cadoul pe care urma sa-l cumpere voia sa fie o surpriza.
Cînd a ajuns în magazin , a observat ca doua femei se uitau la ea cu insistenta. Una dintre ele a început sa spuna celeilalte : “este prezentatoarea de la televiziune “! Ar trebui s-o întrebi ; a spus cealalta. Ba e rîndul tau s-o întrebi a raspuns cea dintîi ! Amuzata de discutie, prezentatoarea s-a oprit si a început sa vorbeasca cu cele doua femei spunîndu-le : penru noi este foarte greu sa pastram un secret !

Cineva a spus : “astazi oamenii venereaza celebritatile , dar au putini eroi !

Un profesor de limbi orientale, a vorbit studentilor sai despre eroii legendelor din Grecia Antica. A încercat sa descrie astfel pentru studenti , conceptul de erou . Cînd a crezut ca a reusit, a întrebat : dati-mi un exemplu de un erou al zilelor noastre ?
O studenta a ridicat mîna si-a spus : “Dustin Hoffman”! Acesta este o celebritate : un actor vestit al Hollywoodului , dar nici pe departe nu poate fi un erou.

Eroul straluceste nu prin cariera , ci prin caracter si slujire! Un erou poate fi Hristos, Pavel, martirii primului veac, sau oricine traieste si lucreaza ca Domnul Isus :

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru exemplul ce ni L-ai dat în Fiul Tau . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.