07 Aprilie

0
46

” Noi Îl iubim, pentru ca el ne-a iubit întîi ” I Ioan 4: 19

Dragostea este totdeauna gata de jertfa. Numai dragostea L-a condus pe Domnul Isus la cruce. “Noi iubim ” spune Ioan în epistola sa; ” pentru ca El ne-a iubit întîi!”

Dragostea nu ne face neaparat mai bogati, sau mai sanatosi. De multe ori aceasta cere chiar un pret foarte mare. Domnul Isus, a platit acest pret si ne-a lasat un exemplu demn de urmat spunându-ne: “Iubiti-va unii pe altii, asa cum si Eu v-am iubit !”

Dragosea pe care o aratam în partasia pe care traim unii cu altii, este de fapt dragostea pe care am primit-o de la El.

Presedintele Ronald Reagan a spus odata o întâmplare ce ilustreaza jertfa dragostei : În timpul celui de-al II lea Razboi Mondial, fiind în armata americana, avea datoria de a citi si verifica scrisorile de recomandare. Multe dintre aceste scrisori descriau fapte de vitejie, având recomandarea ca cei ce le-au savârsit, sa primeasca “Medalia de Onoare a Congresului ”

Într-o scrisoare, se povestea despre un puscas care în timpul unui bombardament, a fost prins în carlinga unui bombardier B 29. Deoarece trenul de aterizare al acestui aparat de zbor a fost distrus, pilotul nu stia daca mai poate sa aduca avionul la sol, fara ca puscasul sa nu fie omorât.

Ajuns deasupra aeroportului, pilotul a cerut celorlalti soldati sa sara din avion folosindu-si parasutele din dotare. Când ultimul soldat a sarit, pilotul si-a scos parasuta proprie si-a spus puscasului imobilizat :” sergent; trebuie sa reusim si sa facem ca acest avion sa aterizeze cu bine, pentru ca sa scapam cu viata”!

Acel pilot nu l-a parasit pe tânarul puscas, chiar daca a trebuit sa-si riste viata!
Acelasi fel de dragoste L-a înaltatsi pe Domnul Isus pe cruce. El nu ne-a abandonat lasându-ne în ghiara mortii, ci a venit sa fie cu noi si sa ne libereze din chingile pacatului care ne-a prins, pentru ca sa ne aduca din moarte la viata.

Rug. Doamne Dumnezeule ; Îti multumesc ca ma iubesti si ca în cele mai grele momente ale vietii nu m-ai abandonat niciodata. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.