De ce ti-ai legat viata ?

0
37

Înt-un desen animat numit “Indiana Jones si ultima cruciada”, Indiana eroul principal al actiunii a pierdut globul de cristal. Era un glob pe care aceasta îl foosea la descîntece.. Elsa Schneider una dintre rivale dupa multe încercari si dificultati, a gasit acest glob. Imediat îsa dupa ce a luat acest glob în brate, s-a stîrnit un mare cutremur de pamînt care a facut sa crape stîncile ; si o mare prapastie s-a deschis chiar în fata ei.

Alunecînd în aceasta prapastie, Elsa cu o mîna încerca sa se sustina de mal iar cu cealalta tinea globul. Chiar în acel moment a venit a venit rivala ei Indiana si a încercat sa o salveze. A prins-o de mîna cu care acesta se tinea de mal si a încercat sa o scoata la loc larg. Nu pot sa te ridic ! a spus ea în repetate rînduri. Da-mi si mîna cealalta ! Elsa a ignorat-o, strîngînd la piept si mai strîns “globul de criststal”.

Atentia ei era îndreptata spre globul de cristal, pe care dorea sa-l pastreze cu orice pret ! În timp ce Indiana se lupta ca sa o ajute , Elsa s-a prabusit în prapastie ! În acel moment Indiana a reusit sa prinda globul de cristal pe care Elsa îl scapase, dar a lunecat în prapastie sprijinindu-se doar cu o singura mîna de marginea ei.

Indiana stia cît de mare a fost pretul platit de rivala ei fiindca n-a vrut sa renunte la lucrul pe care si-l dorea atît de mult ; si cu toate acestea cînd a venit tatal ei sa o salveze si i-a cerut “globul de cristal ” pentru a o ajuta sa iasa din prapastie, n-a vrut sa i-l dea.

Tinînd strîns ceea ce voia sa patreze numai pentru ea , s-a prabusit asemenea Elsei în aceeasi prapastie!

Care sunt lucrurile de care ti-ai legat viata si la care nu vrei sa renunti ? Legîndu-ne inima de ele , acestea ne vor împiedica sa primm ajutorul care este atît de aproape !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.