Primeste ajutorul !

0
35

Richard C. este un colectioner de afirmatii si expresii celebre. Una ditre acestea a fost preluata de pe o pancarta aflat la intrarea unui bazin de înot a unui hotel. Pe aceasta pancarta se putea citi : ” Scaldatul interzis în absenta unui salvator ” !.

Primeste ajutorul ! Se poate ca cel ce a pus acest semn s-a gîndit numai la siguranta fizica, dar putem aplica aceasta atentionare si la viata spirituala : ” sa nu încerci sa calatoresti pe marea vietii , fara un salvator , care sa te însoteasca continu !

Kemeth Filkins , a descris obstacolele pe care le putem întîlni pe drumul vietii într-un poem intitulat “Groapa”. În acest poem el a prezentat un om care mergînd pe o carare a cazut într-o groapa din care nu mai putea iesi.

Pe aceiasi carare a mers si BUDA, care a ajuns la marginea gropii si i-a spus omului : ” groapa este doar o imaginatie a mintii tale. Schimba-ti modul de gîndire si nu te vei mai simti în piericol “!

A ajuns la malull gropii si un Hinduist ! Acesta i-a spus : acesta groapa este numai calea prin care te purifici, în acest mod vei ajunge mai desavîrsit !
A trecut pe lînga aceiasi groapa si confucius care s-a adresat omului în nevoie: daca m-ai fi ascultat n-ai fi ajuns niciodata în aceasta groapa !

A mai trecut si un întreprinzator, care i-a zis : Ca sa te salvezi ar fi bine sa comunici si sa interactivezi cu ceilalti ce au cazut în gropi!

Un egocentric i-ar fi zis . Înca nu stii ce-i aceea groapa , daca nu vezi groapa mea ! U reporter iar fi zis : “poti sa-mi oferi exclusivitate pentru povestea ta ? Daca ar fi trecut un perceptor acesta l-ar fi întrebat : “ai platit impozit pentru groapa ta ? Un optimist i-ar fi spus : nu te mai plînge; ar putea fi si mai rau . iar un pesimist i-ar fi zis : “bucurate acum, pentru ca lucrurile s-ar putea înrautati “!
Numai unul singur l-a cautat pe acest om s-a plecat spre el, l-a apucat de mîna si l-a scos afara ! Acesta a fost domnul Isus !

Daca ai ajuns în groapa , nu dispera pentru ca este speranta de salvare. Întinde mîinile spre Domnul isus si lasa-L sa te scoata afara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.