Ascultarea un proces continu

0
72

Într-o vreme nepotrivita, ucenicii au fost gata sa-L asculte pe Domnul Isus. Desi erau pescari, s-au umilit si au ascultat un tîmplar ! Vazînd cît de mare este rasplata ascultarii, acestia au ajuns plini de uimire. Transformati apoi de Hristos, au ajuns sa fie “oameni noi” , pregatiti pentru o alta încredintare, cea de “pescari de oameni”

Aceasta schimbare pentru ei a fost o experienta traita pas cu pas, si exprima de fapt treptele uceniciei : Foarte rar oamenii ajung sa-l cunoasca pe Domnul Isus si sa se întoarca la El, printr-o revelatie Dumnezeiasca, asa cum i s-a întîmplat lui Saul pe drumul Damascului. Lui Saul, Dumnezeu i-a iesit înainte printr-o lumina stralucitoare care l-a oprit din drum. Nu toti însa au parte de aceasta experienta .

Cei mai multi ajung sa-l cunoasca pe Domnul Isus, începînd cu lucruri marunte; acestia încep sa paseasca pe urmele Domnului si fac lucrurile pe care Dumnezeu le cere. Abia dupa primii pasi ai credintei , acestia vad semnele prezentei Lui în viata de fiecare zi, fiind uimiti de felul în care Dumnezeu îi binecuvinteaza si le poarta de grija. Cei care în aceste momente sunt gata prin credinta sa-L accepte pe domnul Isus ca Mîntuitor personal, au parte de transformarea pe care dumnezeu o face în viata lor prin Duhul Sfînt.

Continuînd sa paseasca pe urmele Lui, toti acestia ajung sa fie asemenea Domnului Isus, pregatiti sa împlineasca misiunea pe care El este gata sa le-o încredinteze!

Unde esti în acest proces ? poate ca n-ai facut nici primul pas ! Nu uita ca trebuie sa începi cu ascultare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.