MUSULMANII DIN MACEDONIA

0
51

Pot spune fara sa exagerez ca a fost cea mai grea luna pe care am avut-o cu copiii pâna în acest moment. Totusi EL a lucrat si în aceasta saptamâna a fost una în care si-a aratat si si-a luat slava prin toate lucrurile.

Satana a atacat puternic si s-a produs un val de rebeliune printre copii si asta dupa ce a scos-o pe Duska (prin boala) din joc ca sa ma poate prinde singura. Timp de o saptamâna a fost numai harul lui Dumnezeu ca am putut rezista cu ei si a fost nevoie sa iau masuri de disciplina drastice, încât m-a durut pe mine sufletul. Dumnezeu mi-a aratat ce a lucrat El prin aceste masuri si cum s-a proslavit El în vietile copiilor: de câteva saptamâni am vazut ca Gesin este inabordabil si ca trece printr-o perioada în care s-a îndepartat de Dumnezeu si de adunarile la biserica. Datorita prieteniei cu Suriian a început sa nu mai cânte sa nu mai vrea sa spuna versete si sa nu se mai roage ca mai înainte. Tot ceea ce am putut face a fost sa ne rugam. Suriian, prietenul lui Gesin, nu a putut fi urnit pâna acum sa spuna versete sau sa se roage si încet -încet Gesin devenise ca el. Unul dintre copiii care au fost disciplinati a fost Suriian. Însa urmatoarea zi ““ minune: Suriian a început sa cânte, sa spuna versete împreuna cu ceilalti copii si s-a oferit chiar sa se si roage. Apoi am vazut cum Gesin îsi revine din acea perioada si am stiut ca s-a produs o eliberare. Dumnezeu mi-a aratat ca toate aceste metode disciplinare au fost ca sa se prabuseasca întaritura pe care diavolul a cladit-o împotriva câtorva copii.
Satana a început sa atace si sa creeze probleme si în familia Duskai. Desi atacurile duhurilor întunericului au fost mari, noi experimentam succesul din perspectiva lui Dumnezeu. În aceste ultime doua saptamâni am vazut un val de trezire, daca pot sa-l numesc asa, printre copiii care stiu sa citeasca. Singuri au luat Biblia si citesc din ea învatând de buna voie versete noi. În fiecare zi se roaga si singuri îmi propun motive de rugaciune sau îmi spun despre modul în care Dumnezeu le-a raspuns. Copiii care nu au Biblii au început sa-mi ceara. Am ajuns chiar sa le dau si alte carti crestine pentru cei mai mari. În familia Mirisadei am ramas absolut surprinsa de faptul ca tatal ei a cautat o Biblie si nu s-a lasat pâna nu a obtinut una si citeste din ea.
Personal, când vad lucrurile acestea, uit de alte probleme si sunt foarte încurajata.
În ceea ce priveste visa, am fost la Politie si cei de acolo sunt dispusi sa ma ajute. Slava Domnului
În Demir Kapija, deja de o luna de zile am închiriat o încapere într-o casa pentru a o folosi ca adunare a credinciosilor. Si acolo am trecut printr-o perioada dificila si amenintari din partea localnicilor. Multi copii au încetat sa vina la orele biblice pentru ca învatatorii i-au amenintat ca le micsoreaza notele. În ciuda acestor lucruri îi multumim Domnului pentru fiecare care are curajul sa înfrunte bârfele si amenintarile. Sâmbata trecuta una dintre vrajitoarele din oras a venit sa asculte despre Isus caci a auzit de la copiii ei despre El. Ne rugam ca Dumnezeu sa o elibereze din lanturile satanei si sa-i dea pacea.
Cu Dragostea Lui, E. G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.