Inscriere – Centrul Roman de Studii Transculturale!

0
54

Centrul Roman de Studii Transculturale Constanta, ofera instruire misionara avansata si pregatire temeinica pentru misiunea transculturala, imbinand efficient predarea teoretica la clasa cu practica efectuata de cursanti in zonele de misiune.

Programul scolii are o durata de doi ani: cursuri biblice de baza si cursuri introductive despre misiune, in anul intai, iar in anul doi – instruirea specifica in domeniul misiunii.Înscrierile se pot face pana la data de 15 August. Absolvenții altor instituții biblice se pot înscrie direct în anul II.

CRST oferă si cursuri modulare! În perioada 30 August ““ 08 Octombrie se desfasoara o noua sesiune de “Studii Internaționale despre Islam din România” predate de profesori cu experienta si reputatie internationala. Cei interesați pot opta pentru pachete de două, patru sau șase săptămâni.

Pentru detalii apelați Centrul Roman de Studii Transculturale telefonic: 0241-583246, 0741-159203, prin e-mail la adresa: secretariat@crst-ct.ro sau vizitati site-ul www.crst-ct.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.