Proiect de Misiune în România

2
50

Departamentul de Misiune al Uniunii Bisericilor Baptiste din România organizează pentru luna Octombrie sau cu ocazia sărbătorii Zilei Mulțumirii, o colectă specială destinată proiectelor misionare locale. Proiectul misionar național de anul acesta vizează o zona din Oltenia si mai precis satul Slașoma, sat natal al celui ce a tradus Biblia in limba română și anume fratele Dumitru Cornilescu. Slașoma este situat la jumătatea distanței dintre orașele Craiova si Drobeta Turnu Severin. Este deja cunoscut că aici nevoile spirituale sunt extrem de evidente și astfel că ne propunem re-plantarea unei biserici. De aceea, am dori să atragem atenția credincioșilor baptiști români că ne dorim intensificarea rugăciunile pentru această zonă și în aceși timp dorim să oferim bisericilor posiblitatea de a contribui financiar. Fondurile strânse astfel vor fi exclusiv folosite pentru acest proiect misionar.

Pentru mai multe informații legate de colecta specială organizată cu ocazia sărbătoriri Zilei Mulțumirii sau intr-una dintre duminicile lunii Octombrie, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mai jos. Mai mult, dacă doriți proiectul scris sau doriți să prezentați bisericii un scurt material informativ în format PowerPoint, vă rugăm să scrieți la adresa: misiunebaptista@gmail.com.

Echipa de proiecte misionare

2 COMENTARII

  1. URMATOAREA MISIUNE DE EVANGHELIZARE VA FI LA PENITENCIARUL SATU MARE! Pe 28 ianuarie.Daca aveti pe cineva cunoscut in acest penitenciar va rugam sa ii comunicati ca venim acolo sau ne puteti scrie numele acelei persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.