Ankara – Turcia

0
17

Dragi prieteni ,
Sunt L”¦. cea pentru care v-ati rugat sa gasesc un loc de gazduire în Ankara . Dumnezeu v-a ascultat rugaciunile si am gasit o gazda unde pot ramîne pîna în vara. În aceste zile ma pregatesc sa sarbatoresc Craciunul, pentru prima data în Turcia.

Anul trecut la acesta sarbatoare am vizitat Romania. Contextul de aici nu este unul care sa aminteasca de aceasta sarbatoare. De Craciun voi avea cursuri, dar în inima mea las sa salasuiasca gînduri despre venirea si întruparea Domnului Isus. Colinzile pe care le am cu mine ma ajuta sa meditez si sa ma apropii mai mult de El, în aceasta vreme.
Saptamîna trecuta am vizitat o fundatie .Este la 3 ore distanta de Ankara, plasata în mijlocul celor ce locuiesc în containerele ridicate dupa cele 2 cutremure din 1999. Chiar daca personalul nu este înca crestin, este o mare deschidere de colaborare în programele sociale si de educatie pe care le au. Am fost bine primita acolo si ma voi reîntoarce de sarbatori !.
Am citit azi în “Operation World” despre România ! se spunea ca : biserica din România este constienta de responsabilitatea pentru rolul sau în Marea Trimitere. Românii au acces cu usurinta în locurile în care vesticii nu pot merge. Dar situatia economica este o provocare pentru biserici si pentru cei care I-ar trimite.
Rugati-va pentru ridicarea oricarei bariere care ar opri acesta implicare. Citind acest articol mi-am zis: si eu sunt o parte a acestei slujiri si cît de real este totul ! Aleg însa sa ma încred în Dumnezeu si El îmi împlineste la timp toate nevoile mele. Suntem cu totii în palmele Sale pline de dragoste. Fiti binecuvîntati de Tatal ! L

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.