Yerevan – Armenia

0
49

Dragilor,

Ma numesc M”¦”¦ si sunt originara din Arad. Dupa ce am lucrat pentru o vreme în Turcia, acum m-am mutat pentru un termen lung în Armenia. Aici lucrez cu o biserica mare în Yerevan.Am un program foarte încarcat , pentru ca aceasta biserica ce numara aprox. 5000 de membri ne solicita sa fim foarte activi. Aproape ca nu mai avem timp pentru noi însine si pentru problemele noastre personale.

Aceasta biserica a înfiintat multe grupe care se întîlnesc în case în tot orasul. De cînd am venit eu am înfiintat si un grup de limba engleza.Dace celelalte grupuri în general sunt formate din armeni , noi ne-am propus sa îi cuprindem pe straini care studiaza aici . De aceea grupul nostru este unul al strainilor care vorbesc limba engleza. Ei sunt din Egipt, Iran, India, Siria si altele.Sunt asa de fericita pentru ca aceasta biserica are acesta viziune de a cuprinde toate natiunile reprezentate prin studentii care învata la universitatile din Yerevan. În aceasta saptamîna am invitat la mine o tînara din Iran. Ea este studenta la conservator si învata vioara.
Va rog sa ma sustineti în rugaciune deoarece unii dintre cei cu care ma întîlnesc sunt musulmani altii atei, si avem nevoie de întelepciune sa stim cum sa ne raportam la fiecare dintre ei.
Cereti lui Dumnezeu sa ne dea întelepciune, putere, dragoste si ungerea Duhului sa fie peste slujirea noastra.
Va binecuvintez de aici din Yerevan Ula, multumind lui Dumnezeu pentru perspectiva ce o avem de a vorbi armenilor si kurzilor despre dragostea lui Dumnezeu.
Cu dragoste M”¦”¦”¦

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.