Tasta “delete”pentru suflet

0
47

Am citit recent despre o femeie numita Betty Nesmith. Ea era secretara la o banca din Dallas. Aceasta se întîmpla înainte de a se fi inventat computerul. În fiecare zi Betty se confrunta cu aceeasi problema : ” Cum sa corecteze mai usor greselile pe care le facea la masina ei de scris electrica”?

Ea facuse ceva cursuri de pictura si stia ca atunci cînd a gresit , poate sa astearna pe pînza o noua culoare peste cea veche . Se întreba : ” Oare nu s-ar putea gasi ceva care sa acopere vechea greseala “?

A încercat sa caute o companie care sa produca un fluid care sa-i acopere greselile. Aceasta a refuzat-o , considerînd ca problema prezentata de ea nu este concludenta . Cîte secretare pot folosi aceasta solutie, ca afacerea sa fie rentabila ?

Betty însa nu s-a lasat. A combinat mai multe substante si a compus un fluid alb ,pe care îl asternea peste litera batuta incorect la masina de scris si aceasta era acoperita. Foarte repede toate celelalte secretare din banca foloseau aceeasi substanta. Ea a încercat sa vînda produsul printr-o agentie de marcheting si sa-l ofere multor alte companii (inclusiv IBM), dar acestea au refuzat-o !

Cu toate acestea , secretarele apreciau noul produs si-l foloseau pe o scara tot mai larga. De aceia Betty, a început propria sa afacere, si a comercilizat acest produs singura.
Dupa ani de zile , a vîndut micuta ei intreprindere companiei Gillette, cu suma de 47,5 milioane de dolari.

A gasit o solutie care sa acopere greselile ! Oare n-ar fi interesant daca s-ar gasi o solutie care sa acopere si greselile sufletului ? Ceva care sa acopere greselile care apar ca pete negre pe sufletul nostru ? Cred ca as putea spune si altfel : ” Oare n-ar fi interesant daca ar fi o tasta “delete” si pentru greselile din ininile noastre “?

Asa de multi sunt cei a caror viata este plina de greselile trecutului , de pacate si faradelegi ! vestea buna pe care ne-o prezinta Sfînta Scriptura , este ca aceasta solutie exista si se ofera gratis: “Isus a murit pentru pacatele noastre si sîngele Lui ne curateste de orice pacat”! Isus Hristos este tasta “delete” pentru greselile din viata noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.