26 Martie

0
44

” Vai de voi, Fariseilor! Pentru ca voi dati yeciuiala din izma , din ruta si din toate zarzavaturile , si dati uitarii dreptatea si dragostea de Dumnezeu : pe acestea trebuia sa le faceti , si pe celelalte sa nu le lasati nefacute” ! Luca 11: 42

În cartea sa “Ghid prectic pentru rugaciune” Dorothy Haskins, povesteste despre o violonista celebra care a fost întrebata : ” care-i este secretul celebritatii “?

” Neglijarea lucrurilor ” a raspuns ea ! Deoarece acest raspuns nu a fost înteles, ea a continuat : mi-am planificat sa exersez zilnic cel putin doua ore , iar în aceasta perioada neglijez toate celelalte lucruri .

Sunt multe lucruri cre asteapta sa fie împlinite : cînd merg în camera mea dupa micul dejun, vad patul nefacut , praf peste tot si rufele ce asteapta sa fie împaturite . Dar nu le iau în considerare pîna ce nu-mi termin repetitia. Aceasta atitudine m-a ajutat sa fac tot ce-mi era în putinta pentru a cînta tot mai bine, pentru ca foloseam la maxim timpul de repetitie. Iata cum “neglijarea lucrurilor” , este secretul succesului meu !

Multi dintre noi au nevoie de o mare provocare pentru a neglija anumite lucruri pe care trebuie sa le faca pe lînga casa. Acesta este însa un secret al vietii : “Nu poti face totul “! De aceea trebuie sa ne concentram doar la cîteva lucruri care au cu adevarat pret pentru viata noastra de crestini si sa excelam în ele .

Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa împlinesc doar acele lucruri care ma vor ajuta în viata mea de credinta . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.