Iordania

0
42

Sunt în Iordania cu sprijinul financiar al bisericii din care fac parte. Ma simt foarte binecuvîntata pentru ca biserica mea este o parte a acestei misiuni.

Eu cred ca misiunea nu este pentru indivizi ci pentru întreaga biserica ( un grup mai mare de crestini , indiferent de denominatia de care apartin ) . Acestia înteleg Planul Tatalui si sunt gata sa se jertfeasca fiecare potrivit darului pe care l-au primit, asa încît împaratia lui Dumnezeu sa ajunga pîna la marginile pamîntului. Rolul în aceasta slujire si-l asuma fiecare personal si îl împlineste cu responsabilitate pîna la capat.
Sunt în Iordania de un an si noua luni , dedicata fiind pentru o perioada de 2 ani. În aceasta vreme prea putini mai sunt acei care îsi împlinesc cu credinciosie promisiunile de sustinere financiara pe care le-au facut la început. Pentru a acoperi taxele bancare care au crescut si inflatia din aceasta tara , am nevoie de ajutorul vostru.Va rog sa purtati aceasta povara împreuna cu mine , pentru ca sa am libertatea de a ma dedica fara alte griji vestirii evangheliei. Va rog sa ma sprijiniti în rugaciune pentru a împlini în slujire timpul pe care l-am dedicat misiunii în aceasta tara,si prin experienta mea cei de aici sa cunoasca ca Dumnezeul nostru poarta de grija si Biserica din România s-a nascut pentru misiune, purtînd poverile si responsabilitatile ei.
Cu alese salutari F”¦”¦

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.