Provocarile pot creste determinarea

0
49

Ni s-a spus ca Winston Churchill a avut o vorbire , gîngava si un sîsîit congenital, atît de pronuntat , încît doctorii i-au recomandat sa nu împlineasca nici o slujba în care vorbirea sa aiba o parte importanta. Cu toate acestea el a devenit cel mai influent vorbitor al secolului trecut .

Una dintre cele mai frumoase voci , întîlnita pe ecrane sau pe scene, este cea a lui James Earl Jones. Stiti însa că în copilarie ,el a avut de luptat cu o severa problema de bîlbîiala ?

De la vîrsta de 9 ani pîna la vîrsta de 14 ani, el, a trebuit sa comunice cu profesorii sai prin mesaje scrise .Un profesor de engleza din Liceu, a petrecut mult timp cu el, învatîndu-l pronuntia corecta , fiindu-i ajutorul de care avea nevoie. Si atazi înca mai lupta cu acest handicap , dar cu toate acestea nu este o alta voce mai placuta decît a lui.

El a fost numarat recent printre cei zece actori americani, ce au vocea cea mai placuta. Si noi putem face la fel : putem lasa provocarile sa creasca determinarea noastra pentru a fi slujitori credinciosi lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.