Exagerarea costa !

0
45

Un antrenor de baschet de la un Colegiu , a intervievat un jucator de baschet de la un liceu, pentru a-l cuprinde în echipa sa. Antrenorul i-a spus : Am auzit ca esti bun ! Cel mai bun a raspuns jucatorul ; eu marchez cel putin 45 de cosuri pe meci. Am fost cel mai bun întorcator din liceul meu . Am condus echipa mea în trei sezoane fara a fi învinsa în trei campionate din state diferite.

Aceasta este incredibil a spus antrenorul ! Spune-mi a zis acesta : Ai vre-o slabiciune ? Pai !… a zis tînarul sfios : ” am tendinta de-a exagera lucrurile ” !

Noi toti avem slabiciuni. Nu exista un “10” perfect în aceasta lume. Aceasta este uneori dificil de admis pentru unii dintre noi ! de exemplu 90% dintre barbati se evalueaza deasupra abilitatilor atletice pe care le poseda. Barbatii uneori exagereaza . Unii dintre noi suntem adevarate legende în mintea noastra. Deci toti avem cel putin o slabiciune:

Unele dintre aceste slabiciuni sunt de natura fizica, altele de natura intelectuala ,altele de natuira morala.etc. Unele dintre slabiciunile noastre au de-a face cu slujba noastra, altele cu viata de familie, altele cu modul de relationare fata de Hristos.Unii dintre noi de exemplu îsi pierd cumpatul repede., altii sunt lipsiti de diplomatie. Unii sunt prea mîndri , altii prea sfiosi. Nu exista ” 10″ perfect. !

Si apostolul Pavel a avut slabiciunea lui . Una care în mod particular i-a cauzat multa durere de inima . Nu stim cu siguranta care a fost aceasta; dar el a numit-o “tepusul din carne” . Urmarindu-l pe apostolul Pavel putem spune : Nu conteaza slabiciunile pe care le avem, Hristos ne poate face sa fim tari în ciuda acestora. !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.