Motivatia dragostei

0
50

Care trebuie sa fie scopul vietii noastre, acum dupa învierea Domnului Isus ? Trebuie sa facem cunoscut aceasta biruinta întregei lumi , ca fiecare suflet sa-l întîlneasca pe Hristos Cel Înviat, iar Împaratia lui Dumnezeu sa cuprinda orice inima . Cum putem împlini aceasta misiune? Predîndu-ne total în slujba lui Dumnezeu !

Jack London , în una din cartile sale povesteste despre un cîine foarte puternic numit Buck. Acesta era jumatate St.Bernard si jumatate Shepherd. A fost furat de la stapînul sau din San Francisco si transportat în Alasca, unde a fost vîndut pentru a fi înhamat la saniile pentru cîini. Stapînii precedenti l-au tratat cu brutalitate si aproape ca se speria de oricine, pîna cînd a ajuns pe mîna lui John Thornton.

Acesta l-a îngrijit cu deosebita grija si l-a tratat cu multa afectiune. Fiind tratat în acest fel, Bruck a dezvoltat o loialitate deosebita fata de noul stapîn , urmîndu-l îndeaproape oriunde acesta ar fi mers.

Într-o zi Thornton , a pareiat pentru 1.000 de dolari ca Bruck (cîinele sau), va reusi sa traga singur o sanie încarcata pentru 10 cîini; sanie care va fi lasata peste noapte afara sa înghete în zapada. Nimeni nu l-a crezut ; de aceea prietenii sai au acceptat pariul.

În ziua stabilita dupa ce sania a fost lasata peste noapte sa înghete, dimineata, Bruck a fost înhamat singur. Înainte de a-i da orice comanda, Thornton pentru cîteva minute si-a lipit fata de botul cîinelui sau . Apoi l-a mîngaiat si i-a soptit la ureche : “daca ma iubesti Bruck “! “Daca ma iubesti, poti “!

A facut cîtiva pasi înapoi si-a zis din nou : “Daca ma iubesti Bruck ! “Daca ma iubesti”!,Vino aici “! Cîinele înhamat , a tras cu toata puterea si a reusit sa smulga sania si s-o traga pîna la stapînul sau.

Pentru multi sarcina parea de nemiscat, dar dragostea a fost gata de o jertfa extraordinara !
Nu-i asa ca a cîstiga lumea pentru Hristos , ti se pare o sarcina de neîmplinit ?

Nu uita ; dragostea te poate motiva sa faci lucruri mari . Si apoi noi nu suntem lasati singuri. Domnul Isus însusi trage cu noi pentru acelasi scop. Asculta ceea ce ““ti sopteste : ” Daca ma iubesti “!” Daca ma iubesti ; vei reusi “!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.