Mîngaiere la un mormînt necunoscut

1
106

Un prieten al pastorului Stephen Brown, numit Ron, a murit la numai 40 de ani,fara ca cineva sa se fi asteptat. Ron a fost un bun credincios si a lucrat în serviciul public.
Pentru ca nu a putut fi la înmormîntare , la patru saptamîni de la moartea prietenului sau într-o zi de iarna ,Stephen a mers s-o viziteze pe mama lui. În drum ]nsa s-a oprit si la cimitirul unde a fost înmormăntat Ron, pentru a petrece cîteva clipe la mormîntul lui.

Ajuns în acel cimitir a observat mai multe morminte proaspete, dar nu stia care este a prietenului sau, deoarec pietrele funerare înca nu fusesera puse deasupra.

Era foarte frig; ploua si ningea în acelasi timp, iar durerea din inima lui Stephen era de nedescris. Si-a pierdut cel mai bun prieten, n-a putut fi la serviciul de înmormîntare, iar acum nu-i putea gasi nici mormîntul !

În timp ce se ruga spunînd : “Doamne ajuta-ma sa pot gasi mormîntul ; a simtit o prezenta divina care parca i-a învaluit fiinta. Atunci si-a adus aminte de cuvintele spuse de înger femeilor în dimineata învierii ; ” De ce cautati pe cel ce este viu între cei morti “?

Aceste cuvinte l-au mîngaiat si l-au facut sa iasa din cimitir, plin de nadejde.

Stephen a înteles înca odata ca acel cimitir nu-i casa prietenului sau. El este viu ; pentru ca Donul Isus a înviata ! Acum Ron este în slava si-a zis el, în casa pe care Domnul Isus i-a pregatit-o.

1 COMENTARIU

  1. Va fi in casa pe care Isus i-a pregatit-o atunci cand conform Ioan 14 Isus se va intoarce sa il ia cu El spre casa pregatita (adica la a II-a venire a lui Isus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.