Lucreaza cu responsabilitate

0
49

Un criminalist numit Enile Locard, a lansat un principiu care-i poarta numele : ” principiul schimbarii lui Locard”.El a afirmat ca exista o marturie lasata de cineva care trece printr-o camera. Todeauna acea persoana ia ceva cu ea si lasa ceva în urma ! Se poate stabili trecerea unei persoane printr-o camera , prin ceea ce acea persoana ia sau lasa în urma .

Aceasta se poate aplica si în viata. Fiecare dintre noi lasam ceva în urma pentru lumea de aici si luam ceva cu noi dincolo! Împlinim astfel un alt principiu : “Principiul Dumnezeului celui Viu”, care pentru timpul cît suntem în mijlocul acestei lumi ne-a cerut sa lucram. !

Munca este o parte a acestui plan. Noi suntem de fapt conlucrători cu Dumnezeu. Am fost creati si înzestrazi nu numai pentru a supravetui . Noi suntem parteneri cu Dumnezeu în administrarea resurselor pamîntului, pregatind prin slujba pe care o împlinim , cele necesare pentru cei din jurul nostru. De aceea nu trebuie sa lenevim. Munca si viata noastra au valoare.
Trebuie deci sa ne împlinim responsabilitatile încredintate, multumind lui Dumnezeu pentru oportunitatea ce-o avem de-a lucra pentru zidirea Împaratiei Sale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.