Fii perseverent

0
40

Podul Golden Gate, este într-un proces de vopsire neîntrerupt. O armata de vopsitori nu se opresc din vopsire. Ei încep dintr-un capat al podului si continua sa vopseasca, pîna ajung la celalalt. Acest proces a fost solutia recomandata de proiectant , chiar din momentul constructiei.

Daca acesti vopsitori s-ar opri, aerul sarat al oceanului, ar produce o coroziune enorma. În scurt timp podul ar deveni neatractiv si inpracticabil.

Si pentru a pastra o reletie , este nevoie de multa întretinere. Allen Loy McGimps , în cartea sa “Factorul Romantismului” , compara relatiile cu întretinerea unei case. “Eu contractez case , spunea el, de 25 de ani” ; si sunt uimit de cît de multa munca se cere pentru a întretine o casa în uz, în cele mai bune conditii. Intemperiile naturii si lucruri precum gravitatia si soarele , fac materialele sa degradeze spre forma lor naturala.

Orice casa se va prabusi în timp, daca nu intervenim. Cu cît intretinem mai rar partile componente , cu atît deteriorarea va fi mai grabnica. ! În acelasi fel si relatiile de familie si legatura noastra cu Dumnezeu , trebuie întretinuta constant. Altfel va interveni deteriorarea, întreruperea si prabusirea. Dumnezeu nu doreste acest lucru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.