Încurajarea face diferenta

0
63

Cunoscutul scriitor Norman Mailer, a început sa studieze la Universitatea Harvard , penru a deveni inginer . Mama sa care a trecut prin perioada de recesiune din SUA, a dorit cu todinadinsul ca fiul ei sa obtina o diploma în diciplinele tehnice, considerînd ca numai în acest fel acesta s-ar fi descurat în viata.

La primele examene însa, Norman, a obtinut nota 10 numai la limba engleza. În acea vreme la disciplinele ce asigurau o diploma în literatura , erau profesori mai multi scriitori vestiti . El a aconsiderat acesta a fi o mare oportunitate. Desi a continuata sa studieze ingineria , Norman petrecea multe ore citind si scriind. Cînd a ajuns la examenul de sfîrsit de an , la limba engleza , li sa-a cerut sa compuna o nuvela. Norman si-a prezentat lucrarea si-a obtinut nota 10 cu felicitari, fiind cunoscut în toata universitatea.

Acesta nota si încurajarile care i-au fost adresate , au reprezentat pentru el motivatia ce l-a determinat sa continuie sa scrie. A terminat studiile pentru inginerie ca sa-i faca pe placul mamei, dar din acea zi Norman Mailer s-a dedicat scrisului, devenind un scriitor celebru.

De foarte multe ori un cuvînt de încurajare face diferenta. Crestinii sunt chemati sa-i ajute pe altii sa ajunga la succes spiritual, de aceea fiecare dintre noi trebuie sa fim oameni ai încurjarii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.