Apropie-te de cei pierduti

0
67

Apostolul Pavel ne cheama ca în fiecare zi sa traim imitîndu-L pe Hristos. Aceasta înseamna si a-i trata pe ceilalti oameni , la fel cum si Hristos i-a primit .

Într-o noapte ,Tomy Campolo nu putea sa doarma. De aceia pe la ora trei dimineata a mers sa cumpere o cafea de la o cafenea ce avea program Non ““Stop. În timp ce îsi servea cafeaua , în acelasi cafenea au intrat doua prostituate. Acestea vorbeau foarte tare , comentînd despre ceea ce li s-a întîmplat. Considerînd compania disagreabila, Tony s-a pregatit sa plece.

În acel moment a auzit-o pe una dintre acele tinere spunînd. “mîine este ziua mea de nastere”! “Ce petrecere ai pregtit pentru ziua ta de nastere a întrebat-o cealalta colega. “? Cu durere în glas cea dintîi, a raspuns: ” Eu n-am avut niciodata o sarbatoare la ziua mea de nastere ” !

Cînd Tony a auzit marturisirea acelei tinere, ceva i-a miscat inima si-a înteles ca nu-i la întîmplare prezenta lui în acea cafenea. S-a ridicat de la masa si a mers sa întebe pe vînzator daca aceste tinere veneu la cafenea în fiecare noapte. Dupa ce vînzatorul a confirmat aceasta, Tony i-a cerut permisiunea sa pregateasca pentru noaptea urmatoare o sarbatoare pentru ziua de nastere a acelei tinere. Mergînd acasa , a vorbit cu sotia lui si în ziua urmatoare împreuna au decorat cafeneaua pentru petrecerea onomastica. La ora trei dimineata cînd cele doua tinere au venit sa serveasca cafeaua, totul era pregatit cu baloane, lumînari si artificii.

Cînd tinerele au intrat pe usa localului , cei prezenti printre care eara si Tony si familia lui, au început sa aplaude , cîntînd “La multi ani “! Cînd si-a dat seama ca totul era pregatit pentru ea, acea tînara a încremenit. A ramas fara nici un cuvînt; iar cînd i-a fost adus tortul si i s-a cerut sa stinga lumînarile, a început sa plînga.

În acel moment Tony a condus întregul grup în rugaciune. S-a rugat penru acea tînara si mîntuirea ei. S-a rugat ca Dumnezeu sa se îndure de ea si viata sa-i fie schimbata.

Stiti ce-a marturisit ea dupa ce a ajuns sa-l cunoasca pe Dumnezeu ? Înaintea acestui eveniment ,nimeni nu m-a tratat asa cum trebuie s-o faca urmasii lui Hristos. Am fost dispretuita si condmnata de toti ; nimeni n-a avut curajul sa-mi vorbeasca sau sa-mi arate dragoste. Viata mea s-a scimbat spunea ea; pentru ca cineva a privit dincolo de aparente, aratîndu-mi ca ma iubeste asa cum eram. Acesta dovada a dragostei, pentru viata mea a facut diferenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.