Frumos pe dinafara

0
59

În piata din centrul unui orasel, a crescut un stejar falnic. Pomul ce avea mai multe sute de ani a ajuns sa fie mîndria locuitorilor acelui oras. Era acolo de secole, fiind martor al multor evenimente pe care orasul le-a trait. Multi dintre locuitori îsi aminteau ca sub coroana acestui stejar s-au jucat cînd erau copii , s-au întîlnit ca îndragostiti si au purtat cele mai diverse discutii despre problemele obstii, în anii maturitatii . Pomul era recunoscut de toti ca fiind emblema orasului. Auzind de el, multi turisti impresionati de coroana lui falnica , veneau sa-l vada.

Într-o zi însa, o furtuna puternica a despicat pomul în jumatate, descoperind pentru toti locuitorii orasului o tulpina scorburoasa plina de boli si putregai. Pomul ce reprezenta un simbol al puterii pe dinafara, era atît de urît si vulnerabil în interior. Ani în sir stejarul a pacalit admiratorii , ascunzînd ceea ce era înauntru.

Acest caz poate fi un mare semnal de alarma pentru noi ca indivizi , sau pentru biserica în care slujim. Se poate sa ne concentram numai asupra înfatisarii exterioare , neglijînd însa starea launtrica . Sa nu uitam ca va fi o zi cînd ceea ce este înauntru va fi scos la lumina. Cum este viata si inima ta ? Ce vei trai atunci cînd ceea ce ai ascuns cu atîta grija va fi scos la lumina ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.