Masca sau realitate

0
57

Atunci cînd conduceti pe strazile New Yorkului, privind în jur puteti observa la unele cladiri din vecinatate, perdele frumos ornamentate si jaluzele vieneze. Privind însa cu maia mare atentie, puteti constata ca acestea de fapt sunt numai niste cortine de plastic si vinilin, pe care autoritatile le-au pus deasupra unor geamuri sparte din cladirile si apartamentele abandonate.

Cineva dintre oficialitatile orasului a avut ingenioasa ideie de a acoperi darîmaturile, pentru a face o impresie buna pentru investitori. În acest fel autoritatile au dorit sa ascunda realitatea, prezentînd cladirile într-o înfatisare atragatoare pentru potentialii proprietari. În realitate încercarea lor de a schimba înfatisarea exterioara a cladirilor, este o mare înselaciune.

Este dureros pentru ca aceasta situatie se întîmpla uneori si în biserici. De multe ori încercam sa-i impresionam pe cei care ne viziteaza cu vitraliile din ferestre, înaltimea clopotnitei, dangatul clopotului, sau gradina si parcarea frumos îngrijite. De fapt n-ar trebui sa-i impresionam pe oameni cu arhitectura cladirii, sau cu numarul locurilor din sala, ci cu calitatea vietii spirituale. În orice vreme, trebuie sa fim ceea ce pretindem a fi.

Viata noastra trebuie sa vorbeasca lumii , ca am murit împreuna cu Hristos si acum traim pentru El, avînd o strînsa partasie cu Domnul. Cînd Moise a coborît de pe munte unde a stat în partasie cu Dumnezeu timp de 40 de zile, a aratat ca a fost cu Dumnezeu , pentru ca fata lui stralucea. Mai mult decît stralucirea înfatisarii exterioare însa , impresionant pentru Moise a fost stralucirea caracteruli. El a început sa se asemene cu Dumnezeu , fiind omul cel mai blînd de pe fata pamîntului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.