AM ÎMDRAZNIT SA-I SPUN “TATĂ”

3
45

Bilquis Sheikh, fiica de nobil si demnitar pakistanez, sotie de demnitar, trece prin mai multe încercari. Dupa despartirea de sotul ei, se retrage la domeniul de la tara pentru a-si gasi linistea sufleteasca, dar nu reuseste, simtindu-se mereu sub amenintarea fortelor demonice. Bilquis Îl întâlneste prima oara pe Isus într-un vis.

Curioasa, din cauza multor lucruri scrise în Coran despre profetul Isus, deschide Biblia. Apoi, cauta ajutorul unor misionari crestini din orasul sau, care sa-i explice visul. Desi se lupta sa-L înteleaga pe Dumnezeu ca pe un Tata, îndrazneste în cele din urma sa se roage lui Dumnezeu spunându-I ‘Tata.’ Pas cu pas, Bilquis învata sa mearga cu Isus, primeste botezul si, în ciuda opozitiei si racelii familiei sale, începe sa-si marturiseasca noua sa credinta printre oamenii din sat. Amenintata de schimbarea noului regim politic din Pakistan si fara sa mai gaseasca sprijin la fostii lideri din guvern, prieteni ai tatalui sau, Bilquis e nevoita sa paraseasca tara sa iubita si sa plece in America, însotita de nepotelul ei de noua ani. Bilquis Sheikh locuieste acum în Statele Unite ale Americii. Pe de o parte, e o femeie fara patrie si datorita faptului ca împartaseste viziunea larga a lui Dumnezeu asupra lumii noastre. Pe de alta parte, ea poarta mereu în inima Pakistanul, în mica ei casuta din California, unde locuieste împreuna cu nepotul ei Mahmud.
rezumat de Alina Lincan

3 COMENTARII

  1. minunat…dumnezeu lucreaza in diferite moduri,si eu ma-s bucura sa fiu ca o misionara in tara celui pe care il iubesc si stiu ca DUMNEZEU,ma va ajuta si va fi cu mine la timpul potrivit,amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.