Provocarea esecurilor

0
36

George Reedy secretarul lui Lyndon Jonson, presedintele unei agentii de presa , l-a convins pe seful sau, ca n-ar trebui sa aiba un assistent mai tînar de 40 de ani , care sa nu fi trait o dezamagire majora în viata.

Fara aceasta vîrsta a maturitatii si fara experienta dezamagirii Reedy credea ca pusi într-o pozitie de putere, acestia vor gîndi despre ei însisi, ca fiind mici dumnezei. Aceasta apreciere este adevarata.

Un succes prea mare devreme în viata are tendinta sa ne maguleasca. Începem sa credem despre noi ca suntem destepti . Începem sa contam mai degraba pe abilitatile noastre , decît pe o munca asidua. Mai rau; începem sa contam mai mult pe noi însine , decît pe Dumnezeu. Ficare stie ca o mare contributie în viata personala a avut-o esecurile !

Woody Alen, acel spiridus care a produs cele mai multe filme clasice, a clacat la examenul de prezentare a productiei sale, pentru diploma de la City College din New York. Leon Uris, scriitorul celei mai populare nuvele a acestui secol “Exodus” a cazut la limba engleza de 3 ori în liceu. Toti cei care am realizat ceva în viata , stim ce înseamna caderile ! Cu adevarat caderile din vremea de început a carierei, pot avea o contributie majora pentru succesele de mai tîrziu.

Sunt momente în viata noastra cînd ne departam de Dumnezeu; Învatam noi oare din gustul amar al acestor experiente , sa fim tot mai aproape de El ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.