Esti gata sa participi ?

6
103

Într-o biserica membrilor prezenti la un serviciu divin de dimineata le-au fost împartite mai multe foi cu diferite întrebari legate de organizarea serviciilor de închinare. Una dintre aceste întrebari era : “Credeti ca ar fi bine sa avem un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa ?”

Cînd a adunat chestionarele , tînarul pastor a fost uimit de raspunsul primit . Peste 50 de persoane au raspuns afirmativ, aratînd ca ar fi binenevenit un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa! El a început chiar sa-si pregateasca temele pentru aceste întîlniri.

În acel timp , în biroul sau a intrat însa un batrîn al Bisericii. Vazîndu-l atît de entuziasmat, batrînul i-a zis fara sa-l supere: ” Întrebarea pe care ai pus-o nu este tocmai corecta !” N-ar fi trebuit sa întrebi daca este bine sa fie un serviciu de studiu biblic duminica dupa masa; ci întrebarea ar fi trebuit sa fie mult mai concreta si anume : ” A-ti fi gata sa participati la un serviciu de studiul biblic duminica dupa masa ?”

În urmatoarea duminica aceasta noua întrebare a fost împartita tuturor membrilor bisericii . De data aceasta rezultatul a fost însa total diferit fata de cel din duminica precedenta. Numai 12 persoane au aratat ca sunt gata sa participe la acest studiu !

Acest exemplu are o provocare deosebita si pentru tine ? Esti gata sa te implici sa participi si sa actionezi; sau te limitezi numai la a da sfaturi si recomandari ? Chemarea lui Dumnezeu pentru noi este clara si precisa : “fii gata sa faci nu numai sa spui !”

6 COMENTARII

  1. intrebarea a fost daca vrem sa participam la tudiul biblic duminica eu as fi incintata dar sint departe de tara cum as putea participa?
    este foarte buna intrebare aceasta ,intebare a fost facuta in biserica din madrid dar a fost un pic dierit si a fost asa ´´as dori ca sa facem studiul din apocalipsa si toti din biserica femei si barbti sa aduca biblia si un pix si o foie pentru notite ,si cu o saptamina inainte se anunta textul din apocalipsa care se va citi si cei din biserica sa puna intrebari si cind se dau rezultalele sa se scrie notite ca sa se inteleaga bine apocalipsa ´´… deci este ceva din partea lui dumnezeu sa se faca acest studiu nu numai in romania si pese hotare ,domnul sa va binecuvinteze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.